Capcom: ما با عرضه RE: ORC به آن چیزی که می‌خواستیم رسیدیم

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
آخرین شما از سری Resident Evil که با عنوان Operation Raccoon City شناخته می‌شود، با سیل نمرات پایین از سوی سایت‌های معتبر روبه‌رو شد و ضعیف ترین نسخه این سری تا به حال محسوب می‌شود و این در حالی است که رییس استودیو Slant Six آقای Mike Kerr می‌گوید که ما به آن چیزی که کپکام از بازی می‌خواست رسیده‌ایم.

آقای Kerr در گفتگویی که با سایت EuroGamer داشته گفته است که: "واقعا ناراحت کننده است که بازی ای که تعداد افراد زیادی برای ساخت آن زحمت کشیده‌اند و تمام انرژی خود را برای ساخت آن مصرف کرده‌اند، چنین نمره‌های عجیبی را دریافت کند و قطعا ما انتظار داشتیم که نمرات بهتری را بگیریم. در آخر، من فکر ‌می‌کنم بعد از خواندن تمام نقدها و استفاده کردن از بازخوردهای سازنده بتوانیم که علایق مردم را بهتر درک کنیم. در حال حاضر که من به اهدافی که شرکت کپکام از عرضه بازی داشت فکر می‌کنم، متوجه می‌شوم که چیزی که شرکت از ما می‌خواست را توانستیم به دست بیاوریم. ما توانستیم سری Resident Evil را به سمت و سوی جدیدی ببریم. "

ایشان در ادامه صحبت‌های خود به این موضوع اشاره کرد که: "به اندازه کسانی که نظرات منفی نسبت به این عنوان داشتند، طرفدارانی بودند که از این بازی استقبال کردند. ما از اینکه با شرکت کپکام کار کرده‌ایم بسیار لذت بردیم. آن‌ها بسیار عالی بودند و به ما اجازه دادند که خلاقیت خود را نشان دهیم. "

عنوان RE: ORC هفته گذشته برای Ps3 , X360 عرضه شد.

reorcityconceptart.jpg
در طول ترجمه این خبر، بعد از هر جمله اینطوری بودم.:|

ما توانستیم سری Resident Evil را به سمت و سوی جدیدی ببریم

این یه تیکه رو واقعا راست میگه و به شدت باهاش موافقم.

اینا RE رو به F...k دادن. خوب F...k سمت و سوی جدید محسوب نمیشه؟ میشه دیگه!

خدا لعنت کنه اینارو.....آقا با این ژاپن خوش بودیم چه دورانی داشتیم یهو این آمریکاییها با این سبکهای بزن و بکش و ژانگولر بازی ریختن تو بازار گیم...الان هم که اینا میخوان بازار فروش تو آمریکا داشته باشن دیگه بدتر.....مگه اون Harvest Moon چه گرافیکی داشت که سالها ملت رو سرگرم میکرد؟؟ بخدا حاضرم همون Street Of Rage و Shinobi رو بازی کنم تا این فیلم هندیهای بی محتوا رو.....بخدا رزیدنت 1 صد رحمت داره مقابل این چرندیات....یه تار موی رزیدنت ایول ریمیک رو با صدتا از این فقط بکش برو جلو جایزه بگیر عوض نمیکنم.

من دیگه دارم از دست این کمپانی سر به بیابان میزنم واقعا به طور کامل دیوانه شدن از مقایسه با کال بگیر تا این چرندیاتی که هر روز دارن از خودشون بیرون میدن .

RE که به ...... رفت ولش کنید ولی یادش بخیر چه دورانی باهاش داشتم لعنت به این پول که با انسان ها چه میکنه حالا شاید RE6 خوب از آب دراومد

من خوشحالم که یه بازی هست که به شدتم منتظرشم و نبود RE برای من پر میکه و او باز چیزی نیست جز : ( البته re جلوی این عددی نیست مطمعن باشید )

f5r1o9vkotkxb4bzwvp.jpg

این ها الان خلاقیت به خرج دادن خیر سر عمشون؟ کپکام چنین انتظاری از اینها داشت؟
گند زدن و گفتن ما به چیزی که خواستیم رسیدیم، اگه به چیزی که می خواستن نمی رسیدن فکر کنم بازی امتیازهای زیر منفی می گرفت.

به قول خودشون می خواند اکشن رو تو این سری گسترش بدن تا دل گیمر های غربی رو بدست بیارند برین بابا خودتون رو جمع کنید الان چقدر دارم به این کپکام و این رئیس استدیوی Slant Six می خندم اینا الان دارند خودشون رو مصخره می کنند بد نیست ما هم یکم بهشون بخندیم

ما توانستیم سری Resident Evil را به سمت و سوی جدیدی ببریم. "
شما ها اگه می فهمیدید سری Resident Evil واسه چی خلق شد الان این نمیشد شاهکارتون

---------- نوشته در 12:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 AM ارسال شده بود ----------

RE که به ...... رفت ولش کنید ولی یادش بخیر چه دورانی باهاش داشتم لعنت به این پول که با انسان ها چه میکنه حالا شاید RE6 خوب از آب دراومد

من خوشحالم که یه بازی هست که به شدتم منتظرشم و نبود RE برای من پر میکه و او باز چیزی نیست جز : ( البته re جلوی این عددی نیست مطمعن باشید )

f5r1o9vkotkxb4bzwvp.jpg
اقا دوباره مسیری واسه به بیراهه کشیدن تاپیک پیدا شد
اصلا صبر کنم بینم این دو چه ربطی به هم دارند واقعا که شما داری یه بازی ریشه دار تو یه سبک و سیاق دیگه رو با یه IP جدید مقایسه می کنی حالا هر چقدر هم که کارنامه سازنده ی این بازی درخشان باشه

آخرین ویرایش:
زیاد هم بد نیست قابل تحمله .خیلی ها نمیدونم چرا از امتیازات بازی میسنجن درسته که امتیازات خیلی مهم ولی مونده به طرف که از بازی خوشش میاد یا نه حالا میخواد 10 بگیره یا 1.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or