Capcom صراحتا اعلام کرد : با DmC ، به جنگ Bayonetta میرویم .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
DMC_4.jpg

درود ... Capcom اعلام کرد المانهایی در عنوان Devil may Cry وجود دارد ، که عنوان اکشن Platinum action یعنی Bayonetta را هدف قرار میدهد ، و میتوان به صراحت گفت این دو بازی با یکدیگر رقابت میکنند .
آقای Alex Jones ، تهیه کننده شعبه امریکایی Capcom در مصاحبه ای با Inside Xbox اعلام کرد که این ویدئو ، روی دیگر عنوان DmC را نشان میدهد که کاملا با ساخته موفق و عالی Hideki Kamiya در سای 2010 (Bayonetta) متفاوت است .
آقای جونز سخنانش را اینگونه ادامه میدهد :
"شما همواره دلتان میخواهد رقیبتان را شکست دهید ؛ در این بازی چیزهایی وجود دارد ، که کاملا با Bayonetta رقابت میکند ، خب ، حال این بازی در دستان شماست ، چه احساسی دارید ؟ ما واقعا دوست داریم ، آن حس روان و شناور بودن که در اکشن Bayonetta بود ، در این بازی هم وجود داشته باشد . اما در مابقی موارد ، مانند موسیقی و صدا ها ، مکانها ، خط داستانی ، و ... عنوان ما کاملا با Bayonetta متفاوت میباشد و ما واقعا از تجربه آن احساس خوبی داریم . لب کلا این که ، در جاهایی با آنها رقابت میکنیم ، و در جاهایی هم کاملا با آنها متفاوتیم ."
اما Tameem Antoniades ، رئیس Ninja Theory سازنده بازی اعلام کرد که هیچ رقابت شانه به شانه ای مابین Bayonetta و DmC وجود ندارد ؛ وی معتقد است :
"ما المانهایی به بازی اضافه کردیم ، که قبلا هر گز در سری DMC وجود نداشته ؛ برای مثال یک زمین و دنیای زنده و جاندار ، که سعی در نابودی و کشتن شما دارد و Dante ، میتواند از شر آن خلاص شده و در این دنیا تغییراتی را ایجاد نماید ؛ همانطور که میبینید ، ما المانهایی خارج از بخش مبارزات نیز به بازی افزوده ایم . "

===

DmC ، یک باز آفرینی در سری DMC است که در سال جاری میلادی ، برای PS3 & XBOX360 منتشر میگردد .

آخرین ویرایش:
کارگردان بازی Kamiya هست پس این بازی بدون شک بهترین بازی H&S سال بعد هست.DMC 1 هم که بهترین قسمت از این سری هست رو کامیا ساخته.
با این وضعیتی هم که dmc این روز ها پیدا کرده باید مراقب باشه که نا امید کننده ترین بازی سال(یا شاید هم بدترین)نشه
این DmC رو میگی کارگردانش کامیا ـس ! :-o برادر من اینا دارن خودشون رو جر میدن به کار های استاد برسن اگه کامیا روی کار بود که کسی حرفی نداشت :دی استاد خودش خالق DMC ـه نمیاد اینجوری بزنه بترکونه همه چیز رو که :دی این بال بال زدن اینها هم واسه اینه بگن ما از بازی خودت یه چیز جدید میزنیم بهتر از خودت که جوابش میشه : زرررررررشک :دی این DmC الان دست نینجا تئوری هست استاد هم که خودش توی پلاتینیوم تشریف دارن :دی

این DmC رو میگی کارگردانش کامیا ـس ! :-o برادر من اینا دارن خودشون رو جر میدن به کار های استاد برسن اگه کامیا روی کار بود که کسی حرفی نداشت :دی استاد خودش خالق DMC ـه نمیاد اینجوری بزنه بترکونه همه چیز رو که :دی این بال بال زدن اینها هم واسه اینه بگن ما از بازی خودت یه چیز جدید میزنیم بهتر از خودت که جوابش میشه : زرررررررشک :دی این DmC الان دست نینجا تئوری هست استاد هم که خودش توی پلاتینیوم تشریف دارن :دی
منظور من کارگردان bayonetta بود.اگه همه پستم رو بخونی(که معلومه نخوندی)نوشتم که DmC یک بازی مزخرف هست.دیگه به عنوان کسی که bayonetta و تمام سری DMC چند بار تموم کرده،میدونم کارگردانشون کیه!!
چقدر هم پستت تشکر خورده!!!!!!

منظور من کارگردان bayonetta بود.اگه همه پستم رو بخونی(که معلومه نخوندی)نوشتم که DmC یک بازی مزخرف هست.دیگه به عنوان کسی که bayonetta و تمام سری DMC چند بار تموم کرده،میدونم کارگردانشون کیه!!
چقدر هم پستت تشکر خورده!!!!!!
این پست شما :
کارگردان بازی Kamiya هست پس این بازی بدون شک بهترین بازی H&S سال بعد هست.
بیونتا بهترین HnS سال بعده ؟ :-/
برادر من چرا پیچیدش می کنی.من گفتم چون کارگردان بایونتا کامیا هست بهترین بازی H&S سال بعد می شه.(نظر شخصی)
بعد برای اطلاع گفتم این اقا کارگردان بازی DMC 1 هم بوده.
بعدش هم گفتم که DmC(ریبوت)وضعش خراب هست و احتمال داره یکی از بازی های نا امید کننده سال دیگه باشه
مگه هنوز بیونتایی تایید شده ؟ :دی شماره ی 2 خودش هنوز توی ابهامه :دی بی خیال نوشتت مشکل داشت حالا نگارشی یا ... ادامه دادنش هم بیشتر از این جالب نیست !
موفق باشی

آخرین ویرایش:
این پست شما :

برادر من چرا پیچیدش می کنی.من گفتم چون کارگردان بایونتا کامیا هست بهترین بازی H&S سال بعد می شه.(نظر شخصی)
بعدش هم گفتم که DmC(ریبوت)وضعش خراب هست و احتمال داره یکی از بازی های نا امید کننده سال دیگه باشه

ولی خداییش بازییه خوبیه، من تریلترهای جدیدش رو دیدم و خیلی خوشم اومد، یه جورایی تلفیق dmc و gow هست، در کل باحاله، تنها عیبی که به چشم میاد شخصیتش هست که البته بد نیست ولی شخصیت قبلی یه چیز دیگه بود

منظور ايشون اين بود كه هنوز Bayonetta 2 تاييد نشده كه بخواد بهترين سال بعد بشه.اولش من هم اونطوري برداشت كرده بودم.يكم با دقت خوندم منظورتون رو فهميدم.

این پست شما :

مگه هنوز بیونتایی تایید شده ؟ :دی شماره ی 2 خودش هنوز توی ابهامه :دی بی خیال نوشتت مشکل داشت حالا نگارشی یا ... ادامه دادنش هم بیشتر از این جالب نیست !
موفق باشی
قبول دارم.اشتباه کردم گفتم Bayonetta بهترین بازی سال بعد میشه.منظورم bayonetta 2 بود.بعدش هم باید می گفتم که اگه Bayonetta 2 سال بعد عرضه بشه،بهترین بازی H&S سال بعد می شه..
ولی بقیه پستم مشکلی نداشت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or