Capcom صراحتا اعلام کرد : با DmC ، به جنگ Bayonetta میرویم .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
DMC_4.jpg

درود ... Capcom اعلام کرد المانهایی در عنوان Devil may Cry وجود دارد ، که عنوان اکشن Platinum action یعنی Bayonetta را هدف قرار میدهد ، و میتوان به صراحت گفت این دو بازی با یکدیگر رقابت میکنند .
آقای Alex Jones ، تهیه کننده شعبه امریکایی Capcom در مصاحبه ای با Inside Xbox اعلام کرد که این ویدئو ، روی دیگر عنوان DmC را نشان میدهد که کاملا با ساخته موفق و عالی Hideki Kamiya در سای 2010 (Bayonetta) متفاوت است .
آقای جونز سخنانش را اینگونه ادامه میدهد :
"شما همواره دلتان میخواهد رقیبتان را شکست دهید ؛ در این بازی چیزهایی وجود دارد ، که کاملا با Bayonetta رقابت میکند ، خب ، حال این بازی در دستان شماست ، چه احساسی دارید ؟ ما واقعا دوست داریم ، آن حس روان و شناور بودن که در اکشن Bayonetta بود ، در این بازی هم وجود داشته باشد . اما در مابقی موارد ، مانند موسیقی و صدا ها ، مکانها ، خط داستانی ، و ... عنوان ما کاملا با Bayonetta متفاوت میباشد و ما واقعا از تجربه آن احساس خوبی داریم . لب کلا این که ، در جاهایی با آنها رقابت میکنیم ، و در جاهایی هم کاملا با آنها متفاوتیم ."
اما Tameem Antoniades ، رئیس Ninja Theory سازنده بازی اعلام کرد که هیچ رقابت شانه به شانه ای مابین Bayonetta و DmC وجود ندارد ؛ وی معتقد است :
"ما المانهایی به بازی اضافه کردیم ، که قبلا هر گز در سری DMC وجود نداشته ؛ برای مثال یک زمین و دنیای زنده و جاندار ، که سعی در نابودی و کشتن شما دارد و Dante ، میتواند از شر آن خلاص شده و در این دنیا تغییراتی را ایجاد نماید ؛ همانطور که میبینید ، ما المانهایی خارج از بخش مبارزات نیز به بازی افزوده ایم . "

===

DmC ، یک باز آفرینی در سری DMC است که در سال جاری میلادی ، برای PS3 & XBOX360 منتشر میگردد .

آخرین ویرایش:
کیوان ممنون بابت خبر ولی دیگه چرا توی ترجمه دخل و تصرف ایجاد میکنی ، وقتی Alex Jones توی همون مصاحبه گفت که : خب آدم همیشه دوست داره رقیبش رو شکست بده ( Beat اینجا منظورش شکست دادنه نه ضرب و شتم ) ، بعضی بخش های بازی هست که ما در اون داریم با بیونتا رقابت میکنیم ، که این بخش درواقع گیم پلی و حسی که وقتی بازی رو انجام میدید به شما منتقل میکنه "

عنوان خبر هم کاملا با متنش تناقض داره خودت یه نگاه کن ببین عنوان اصلی چیه و اینجا چی معنیش کردی ؟!!

عنوان خبر هم کاملا با متنش تناقض داره خودت یه نگاه کن ببین عنوان اصلی چیه و اینجا چی معنیش کردی ؟!!

دیگه قرار نشد اذیتمون کنی ! :
Capcom “squarely competing” against Bayonetta with DMC
ترجمه شده به :
Capcom صراحتا اعلام کرد : با DmC ، به جنگ Bayonetta میرویم .
What's wrong with this ؟

اون Squarely برمیگرده به رقایت کردن کپکام ، یا حالا همون اعلام کردن رقایت .
پ.ن : انتخاب تیتر دلخواه و زرد ، از اختیارات خبر گذار هست .
سینا (س)
:دی
===

خب آدم همیشه دوست داره رقیبش رو شکست بده
آره من اینجا اون رقیب رو اصلا ندیدم فکر کردم منظور توی خود بازیه ؛ کلا منظور جمله عوض شد ... الآن اصلاحش میکنم .

آخرین ویرایش:
دیگه قرار نشد اذیتمون کنی ! :

ترجمه شده به :

What's wrong with this ؟
===

آره من اینجا اون رقیب رو اصلا ندیدم فکر کردم منظور توی خود بازیه ؛ کلا منظور جمله عوض شد ... الآن اصلاحش میکنم .

عنوان رو حالا بیخیال ( هرچند میتونستی رقابت معنیش کنی ) ولی اگه مصاحبه رو دیده باشی این جمله رو آلکس جونز میگه : how does the game feel when it’s in your hand?

منظورش هم اینه که یکی از بخش هایی که دارن توش با بیونتا رقابت میکنند ، احساسی که موقع بازی کردن به شما دست میده ( منظورش از لحاظ گیم پلیه )

بی زحمت این رو هم درست کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or