Capcom: دلیل ناراضی بودن شما را از DmC درک می‌کنیم

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Capcom: دلیل ناراضی بودن شما از DmC را درک می‌کنیم

Dante.jpg

DmC: Devil May Cry این سری را به راهی جدید برده و سعی ندارد تا باعث افت این فرانچایز نیز شود؛ این نسخه می‌خواهد در عین حال که هسته مبارازت را حفظ کرده و red orb ها را نیز در خود داشته، تغییری در سری ایجاد کند. تهییه کننده‌ی بخش آمریکایی Capcom آقای Alex Jones در مصاحبه با VG247 توضیح می‌دهد که آن ها واکنش اولیه طرفداران در مقابل Dante جدید را درک کرده و در مورد این که چرا آن ها می‌خواهند شوخی های مسخره‌ای که در سری های قبل بود را حذف کنند نیز توضیح می‌دهد.
هفته‌ی پیش، در مصاحبه با VG247 و در جریان Gamescom آقای Jones اعتقاد داشت که حال که مدتی از معرفی Dante جدید می‌گذرد، واکنش شدید طرفداران نسبت به تغییر قیافه Dante به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است؛ وی در این مورد توضیح می‌دهد: "بله، حال همه چیز رو به بهبود است؛ ولی من می‌توانستم بدون ترس از مرگ به کار خود ادامه دهم [اشاره به خشم بسیار زیاد طرفداران نسبت به تغییر Dante]. از ابتدا می‌دانستیم که برخی با دیدن Dante او را نخواهند خواست ولی این چیز بدی هم نیست چرا که آن ها نسبت به تغییر Dante احساساتی شده اند. ما از این واکنش های تند طرفداران عصبی نیز می‌شدیم ولی در مقابل همیشه می‌گفتیم که باید بازی را انجام دهید و آن موقع می‌فهمید که ما در حال انجام دادن کار درست بودیم. حال چیزی که ما گفتیم کم کم دارد به همه ثابت می‌شود؛ درست است که ما از خودمان دفاع می‌کردیم ولی دفاع کردن ما با که عقب نشینی کنیم و دست از کار خود بکشیم و فقط بخندیم تفاوت زیادی داشت! دفاع کردن ما بیشتر به این خاطر بود که ما می‌فهمیدیم که چرا شما به موفقیت بازی شک دارید و وظیفه داشتیم تا خوب بودن بازی را به شما ثابت کنیم."
وی در مورد رفتار های گستاخانه، توهین هایی که انجام می‌شد و فحش هایی که از Dante می‌شنیدیم، می‌گوید: "یکی از مواردی که در ساخت بازی های غربی مورد توجه قرار می‌گیرد و ما نیز می‌خواستیم آن را انجام دهیم این بود که ما خواهان این بودیم که بازی کمی از حالت قبلی خود خارج شده و بیشتر به سوی تاریکی سوق پیدا کند. البته بازی کماکان دارای طنز است، اما طنزی که شایسته‌ی دنیای Dante باشد؛ دنیایی که شوخی های مسخره در آن جایی نداشته و بهتر است تا از شوخی های تاریک استفاده شود! لازم به ذکر است که Dante هنوز هم بد دهن و بی ادب است و در پایان روز خود، با یک لگد شما را وداع کرده و با خونسردی هر چه تمام تر به راه خود ادامه می‌دهد."
منبع

آخرین ویرایش:
من نه از طرفدارهای بازی بودم، نه هستم نه هیچی، برام هم فرقی نداره، اونارو بازی کردم اینم بازی میکنم.

فقط سوالی که برای من پیش میاد اینه که چرا کپکام سعی کرد سری رو که درد نمیکنه دسمال ببنده، بابا خب فنهات راضی، فروشت خوب، الآن نه کسی مشکل داره نه چیزی. چرا ریبوت بشه این سری خب؟ یکی باید ازشون بپرسه. چون DMC مثل توم رایدر یا چمدونم این بازیهای دیگه ای که ریبوت میشن تو مخمصه و اوضاع بحرانی نبود، در حقیقت همه تشنه ی DMC 5 بودن.

شاید دلیلی داره من نمیفهمم!؟
دوست عزیز مشکل داشت سری
کاپکوم این کارو کرد تا سری رو از غرق شدن نچات بده
برای پی بردن به این حرف هم کافیه یه بار دیگه شمار 4 رو با شماره های قبلی مقایسه کنین

نیم ساعت داشتم گل لگد میکردم ؟ :| باو اون ورجیل هم از همون روز ازل دنبال کسب قدرت نبود ( حتی خیرسرمون نمیدونیم با اون قدرت چکار میخواست بکنه :biggrin1: ) ورجیل از همون بچگی که با دانته مشکل نداشت

توی نسخه های اصلی متاسفانه کاپکام میترسید گذشته ورجیل رو توضیح بده ! به نظرتون چرا کاپکام اومد توی DMC3 زمانی رو نمایش داد که دانته و ورجیل از قبل با همدیگه آشنا شده بودن و با همدیگه اختلاف پیدا کرده بودن ؟! چون نمیدونست چطوری آشنایی دو برادر برای اولین بار رو به تصویر بکشه ( دقیقا همینطوره ، اگه مانگا رو خونده باشید متوجه میشید که حتی اونجا هم به Family Reunion دانته و ورجیل گند زدن و اصلا نتونستن رابطه دو برادر رو به زیبایی و کامل به تصویر بکشن )

الان NT داره اولین ملاقات دانته و ورجیل رو نشون میده ، ببینم شما وقتی اولین بار دارین برادر گمشدتون رو میبینید سریعا با همدیگه دست به یقه میشید ؟ :biggrin1: نه دیگه ، وقتی سالها ورجیل برادرش رو ندیده و یهو متوجه میشه یه برادر دوقولو داره که تا الان اصلا این موقعیت رو نداشته که بشناستش و الان میتونه یکی از اعضای خانواده واقعیش رو ببینه ، مطمئنا از این موضوع خوشحال میشه و توی دلش چیزی جز عشق برای برادر گم شده اش نداره ، البته همونطوری که توی تریلر هم دیدیم در طول بازی اختلافات دو برادر کم کم آشکار میشه :

Dante That's Madness , You Would Risk The Future Of Mankind For A Girl
Kat Put Herself Through Hell To Protect Us ! I'm Not Abandoning Her

در ضمن یکی از دوستان گفت ورجیل مغرور نیست ، توی همین دیالوگ بالا کاملا غرور ورجیل مشخصه ، باو طرف داره یکی از بهترین اعضای گروهش رو برای هدفش قربانی میکنه ، کاملا غرور و فلسفه "هدف وسیله رو توجیه میکنه " (The end justifies the means ) ورجیل قبلی اینجا هم دیده میشه
وقتی dmc جدید به توی یک دنیای دیگه اتفاق می افته و بیشتر چیز هاش هم فرق داره پس داستانش هم فرق داره
شمشیر دانته و موهای دانته و صدای دانته وکلا دانته و ورجیل با هم فرق دارن با اونی که ما توی dmc های معمولی دیدیم
من یک بردار دارم می شناسمش باهاش دست بقه می شم چه برسه که نشناسمش:d
حالا بازی میاد و ورجیل می شه ادم خوبه و به مردم محبت می کنه:d

دوست عزیز مشکل داشت سری
کاپکوم این کارو کرد تا سری رو از غرق شدن نچات بده
برای پی بردن به این حرف هم کافیه یه بار دیگه شمار 4 رو با شماره های قبلی مقایسه کنین
قبول دارم که شماره 4 بازی مشکلات خاص خودش رو داشت ولی باز به خدا اون قیافه ی دانته رو تو 4 قسمت حفظ کرده بود...!!!به خدا قسم این یکی اصلا تو کت من یکی نمیره الان چند وقته از اولین دموی بازی میگذره ولی هنوز نتونستم کارکترهای جدید رو هضم کنم....!!!خوب حالا شماره 4 هیچی همن الان از پای DMC HD collection پا شدم اصلا قیافه ی دانته و ورجیل انگار بطور استثنایی طراحی شدن...!!!آدم از هیچ چیزه اینها خسته نمیشه..!!تکراری هم نمیشن..!!من روی گیم پلی و هیچ چیزه بازی نظر نمیدم و نخواهم داد فقط کاراکتر که به نظر یکی از مهمترین ارکان بازی هست باید ثابت بمونه.!!شاید مثاله درست و بجایی نباشه ولی شما همین سری MGS رو ببین کاراکتر و صدا ثابت مونده فقط تو سری دوم شد رایدن تازه قسمتی از بازی یه کاراکتر جدید اومد هنوز که هنوزه دارن به کوجیما گیر میدن سره همین کاری که تازه خودش 100% راغب نبود انجام بده ولی همکار و دوست قدیمیش Matsuda Mori که تو همون سری عضوی از تیم تهیه کننده بود این تز رو داد..!!!اونم به نوعی احترام گذاشت و قبول کرد..!!تازه فقط یه کارکتر جدید بود هیچ تغییری ایجاد نشده بود..!!و مطمئنآ DMC هم طرفدارهای خودش رو داره باید به اون سری احترام گذاشته بشه نکه بگن بله درک میکنیم بازم کارخودشون رو انجام بدن..!!

آخرین ویرایش:
قبول دارم که شماره 4 بازی مشکلات خاص خودش رو داشت ولی باز به خدا اون قیافه ی دانته رو تو 4 قسمت حفظ کرده بود...!!!به خدا قسم این یکی اصلا تو کت من یکی نمیره الان چند وقته از اولین دموی بازی میگذره ولی هنوز نتونستم کارکترهای جدید رو هضم کنم....!!!خوب حالا شماره 4 هیچی همن الان از پای DMC HD collection پا شدم اصلا قیافه ی دانته و ورجیل انگار بطور استثنایی طراحی شدن...!!!آدم از هیچ چیزه اینها خسته نمیشه..!!تکراری هم نمیشن..!!من روی گیم پلی و هیچ چیزه بازی نظر نمیدم و نخواهم داد فقط کاراکتر که به نظر یکی از مهمترین ارکان بازی هست باید ثابت بمونه.!!شاید مثاله درست و بجایی نباشه ولی شما همین سری MGS رو ببین کاراکتر و صدا ثابت مونده فقط تو سری دوم شد رایدن تازه قسمتی از بازی یه کاراکتر جدید اومد هنوز که هنوزه دارن به کوجیما گیر میدن سره همین کاری که تازه خودش 100% راغب نبود انجام بده ولی همکار و دوست قدیمیش Matsuda Mori که تو همون سری عضوی از تیم تهیه کننده بود این تز رو داد..!!!اونم به نوعی احترام گذاشت و قبول کرد..!!تازه فقط یه کارکتر جدید بود هیچ تغییری ایجاد نشده بود..!!و مطمئنآ DMC هم طرفدارهای خودش رو داره باید به اون سری احترام گذاشته بشه نکه بگن بله درک میکنیم بازم کارخودشون رو انجام بدن..!!

من به شما قول میدم که اگر با همون طراحی ، با همون فضا و با همون داستان dmc رو می ساختن، همین خوده شما میومدی می گفتی چقدر تکرار و تقلید! و dmc هم مثل خیلی بازیهای فراموش میشد

باو برادران چرا نمیگیرید بازی اصلی حفره داستانی که چه عرض کنم چاله فضایی داشت.
هیچ کاری از جانب کپکام بر نمیومد که بتونی این چاله چوله ها رو پر کنه. از اون طرف داستان DMC 4 قبل از DMC 2 بزرگترین گودال این بازی حساب میشه که خود کپکام هم هنوزم که هنوزه از خودش سوال میکنه که روی چه حسابی این کارو کرده!

من به شما قول میدم که اگر با همون طراحی ، با همون فضا و با همون داستان dmc رو می ساختن، همین خوده شما میومدی می گفتی چقدر تکرار و تقلید! و dmc هم مثل خیلی بازیهای فراموش میشد

نه بخدا من هیچ بازی رو که از چهارچوب خودش خارج نشه نمیگم تکراری اصلا برای چی باید بگم.؟؟؟!!وقتی همه ی اصولش رو داره رعایت میکنه چرا باید بگم.؟؟من یکی دو روز نیست که دارم بازی میکنم..!!نموه اش همین MGS کی ازش خسته میشه.؟؟مگه همش یه صدا و یه هنرپیشه و یا یه استایل بازی نیست..؟؟پس چرا هروز محبوب تر میشه عوض اینکه تکراری بشه.؟؟بخدا قسم هنوز دارم رزیدنت اویل های قدیم مخصوصا ریمیک و رزیدنت اویل 2 رو بازی میکنم هرکدوم سیو 20 یا 30 بار تمام کردنشون رو هنوز نگه داشتم..!!!ولی اویل 5 رو 2 بار بازی کردم....!!!خوب حتما دلیلی داشته وگرنه منی که یه عمر با این بازیها بزرگ شدم یه شبه نمیام بگم اه اه این چیه چقدر تکراری..؟؟!!!!! بله گفتم مگر اینکه اصول و چهارچوبه خودش رو رعایت نکنه و پس رفت داشته باشه نه پیشرفت..!!دلیله اینکه خیلی ها این روزا میرن دنبال بازیهای شوتر برای همینه که با خودشون میگن به به یه بازی شوتر جدید و یه اسلحه ی جدید وگرنه تو همین سبک شوتر تک و توک بازی گیر میاد که واقعا نوآوری داشته باشه و چهارچوبه خودش رو حفظ کنه...!!

اگر میخواست روند COD رو ادامه بده، یعنی بیاد با همون گرافیک بدون هیچ نو آوری یک داستان آبکی سرهم کنه و بگه جدیده آره، اما حالا که اینا دارن اینقدر زحمت میکشن، میتونستن یک تغییر کوچک تو قیافه دانته و کرکتر های بازی بدن، بعنوان مثال چون Prequel بود میشد یک کارهایی کرد، گیمپلی رو تغییر بدن و گرافیک رو ارتقا. هیچکس هم شاکی نمیشد. مشکل اینه که این بازی مثل توم ریدر نیست که بگی حالا لارا کرافت فلان جاش عوض شد مهم نیس، خیلی از فن ها با صدا، محیط و اخلاقیاتو قیافه دانته خو گرفتن.

میدونم بچه گونس که بخوایم فقط از روی قیافه روی بازی نظر بدیم و ازش انتقاد کنیم، اما بنظر من این یک توهین به طرفدار های بازی هست. همین Lady Boy ها یا هرچی که میخواین صداشون بزنین، اصالت ژاپنی بازی رو حفظ میکردن و من فکر نمیکنم این کرکتر جدید خیلی مردونگی بیشتری از خودش نشون بده!

از مهم ترین ویژگی های یک اثر هنری که ما اینجا بیشتر فیلم و بازی رو بخاطر مصور بودنش در نظر میگیریم، اینه که وقتی یک سری ساخته شد و چند ویژگی توش باهم مخلوط شدن، دیگه بعد از بگیریم 10 سال نمیشه یکی از اصلی ترین ویژگی های اون اثر رو، که مقبولیت و شهرتش هم بهش مدیون بودرو یکدفعه حذف کنیم و بگیم که بازی داشت تکراری میشد. بنظر من یک پایان شکوهمند بهتر از نابود کردن یک سری هست، یک دونه بازی دیگه میساختن و بازی رو کلاً تموم شده اعلام میکردن.

مثل این میمونه که توی یک کشوری مثل ایران که از فرهنگ های ایرانی، اسلامی و مدرن تشکیل شده بخوای یک کدوم رو یکدفعه حذف کنی! یک فاجعه به بار میاد، اگر هم حذفی درکار باشه یواش یواش هست. اینا هم یکدفعه این سری رو میخوان غربی کنن که این اصلاً با مذاق من یکی جور در نمیاد! چون اصلاً دلیلی براش نمیدیدم. حداقل یک ریبوت ژاپنی بهش میدادن نه این!

دوستان الان به غیر از طراحی شخصیت مشکل دیگه ای واقعا وجود داره؟!
نه جدا همش می‌گید دانته کج ـه دانته زشت ـه:|
مشکلات داستانی وجود داشت تو سری DMC که Capcom هیچ وقت فکر نمی‌کرد صنعت بازی یه روزی تا این حد به داستان اهمیت بده و حالا با یه Reboot داره همه چیز رو حل می‌کنه!
گرچه اسم این رو Reboot نمی‌شه گذاشت و sequel براش مناسب تره!

مشکلات داستانی وجود داشت تو سری DMC که Capcom هیچ وقت فکر نمی‌کرد صنعت بازی یه روزی تا این حد به داستان اهمیت بده و حالا با یه Reboot داره همه چیز رو حل می‌کنه!
مشکل غربی شدن بازی هست، مثل اینکه بخوان ناروتو رو مثل سیمپسونز کنن!

مشکل غربی شدن بازی هست، مثل اینکه بخوان ناروتو رو مثل سیمپسونز کنن!
خب تو کامنت ها غربی شدن بازی تو طراحی دانته خلاصه شده!
تو این غربی شدن، به هیچ چیز دیگه ای ضربه نخورده! اگر می‌خورد گیر هیتر ها فقط قیافه دانته و ورجیل نبود!

@ مرتضی و امیر رضا

اصالت سری DMC هنوز توی DmC هم وجود داره ، سری DMC دوتا اصل داره که باید توی همه نسخه ها باشه :

1. گیم پلی سریع
2. شخصیت شوخ

که DmC هر دوی اینا رو داره ، پس نمیشه بگید از اصالت خودش دور شده ، اتفاقا برعکس DmC داره با حفظ اصالت سری اصلی سعی میکنه توی بازی و مخصوصا داستانش تغییرات انجام بده ، متاسفانه خیلی از دوستان فقط چهره دانته و ورجیل رو میبینند و سریعا میگن بازی خوب نیست در صورتی که هم داستان و هم گیم پلی بازی تا اینجا به شدت امیدوار کننده بودن ( مراجعه به پست ها و توضیحاتم در صفحات قبلی )

آره و اون هم اینکه این آقا میگه از طنز سیاه در بازی استفاده کرده ولی من هیچ طنز سیاهی نمی بینم(تمام تریلر ها رو هم دیدم).طنز سیاه یعنی یک چیزی مثل طنز های سریال breaking bad که هم بخندونت هم تامل برانگیز باشه.برای من دیگه ظاهر هیچ کدوم از شخصیت ها مهم نیست ولی حداقل یک داستان و گیم پلی خوب از این بازی توقع دارم.

آره و اون هم اینکه این آقا میگه از طنز سیاه در بازی استفاده کرده ولی من هیچ طنز سیاهی نمی بینم(تمام تریلر ها رو هم دیدم).طنز سیاه یعنی یک چیزی مثل طنز های سریال breaking bad که هم بخندونت هم تامل برانگیز باشه.برای من دیگه ظاهر هیچ کدوم از شخصیت ها مهم نیست ولی حداقل یک داستان و گیم پلی خوب از این بازی توقع دارم.
خب با توجه به داستان سرایی NT و گیم پلی Capcom، هر دو مورد رو انجام شده فرض کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or