Capcom: دلیل ناراضی بودن شما را از DmC درک می‌کنیم

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Capcom: دلیل ناراضی بودن شما از DmC را درک می‌کنیم

Dante.jpg

DmC: Devil May Cry این سری را به راهی جدید برده و سعی ندارد تا باعث افت این فرانچایز نیز شود؛ این نسخه می‌خواهد در عین حال که هسته مبارازت را حفظ کرده و red orb ها را نیز در خود داشته، تغییری در سری ایجاد کند. تهییه کننده‌ی بخش آمریکایی Capcom آقای Alex Jones در مصاحبه با VG247 توضیح می‌دهد که آن ها واکنش اولیه طرفداران در مقابل Dante جدید را درک کرده و در مورد این که چرا آن ها می‌خواهند شوخی های مسخره‌ای که در سری های قبل بود را حذف کنند نیز توضیح می‌دهد.
هفته‌ی پیش، در مصاحبه با VG247 و در جریان Gamescom آقای Jones اعتقاد داشت که حال که مدتی از معرفی Dante جدید می‌گذرد، واکنش شدید طرفداران نسبت به تغییر قیافه Dante به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است؛ وی در این مورد توضیح می‌دهد: "بله، حال همه چیز رو به بهبود است؛ ولی من می‌توانستم بدون ترس از مرگ به کار خود ادامه دهم [اشاره به خشم بسیار زیاد طرفداران نسبت به تغییر Dante]. از ابتدا می‌دانستیم که برخی با دیدن Dante او را نخواهند خواست ولی این چیز بدی هم نیست چرا که آن ها نسبت به تغییر Dante احساساتی شده اند. ما از این واکنش های تند طرفداران عصبی نیز می‌شدیم ولی در مقابل همیشه می‌گفتیم که باید بازی را انجام دهید و آن موقع می‌فهمید که ما در حال انجام دادن کار درست بودیم. حال چیزی که ما گفتیم کم کم دارد به همه ثابت می‌شود؛ درست است که ما از خودمان دفاع می‌کردیم ولی دفاع کردن ما با که عقب نشینی کنیم و دست از کار خود بکشیم و فقط بخندیم تفاوت زیادی داشت! دفاع کردن ما بیشتر به این خاطر بود که ما می‌فهمیدیم که چرا شما به موفقیت بازی شک دارید و وظیفه داشتیم تا خوب بودن بازی را به شما ثابت کنیم."
وی در مورد رفتار های گستاخانه، توهین هایی که انجام می‌شد و فحش هایی که از Dante می‌شنیدیم، می‌گوید: "یکی از مواردی که در ساخت بازی های غربی مورد توجه قرار می‌گیرد و ما نیز می‌خواستیم آن را انجام دهیم این بود که ما خواهان این بودیم که بازی کمی از حالت قبلی خود خارج شده و بیشتر به سوی تاریکی سوق پیدا کند. البته بازی کماکان دارای طنز است، اما طنزی که شایسته‌ی دنیای Dante باشد؛ دنیایی که شوخی های مسخره در آن جایی نداشته و بهتر است تا از شوخی های تاریک استفاده شود! لازم به ذکر است که Dante هنوز هم بد دهن و بی ادب است و در پایان روز خود، با یک لگد شما را وداع کرده و با خونسردی هر چه تمام تر به راه خود ادامه می‌دهد."
منبع

آخرین ویرایش:
جونز داره میگه شوخی های اون دانته با دنیای خودش جور بود و شوخی های این دانته هم با دنیای خودش ، اونجا دانته فحش نمیداد شیطون ها هم همینطور ، اما اینجا قضیه فرق میکنه

در مورد توهین و بددهن بودن دانته هم توی پست قبلیم توضیح دادم که خوشبختانه معلومه اصلا هیچکس نخوندش

ببین علی جان، من اصلا کاری به ترجمه و این خبر ندارم، مگه توی تریلر هاییی که از بازی منتشر شده، دانته بد دهن نیست؟ مثال بیارم؟

1- توی مبارزخ با Poison، که نیازی به توضیح نداره.
2- اون Ugly Sack of Sh!t
3- و Put a Spin on This
اصلا به نظرم اصلا بحث Cheapـیه که ما داریم در مورد فحاشی دانته صحبت می کنیم! منم توی پستم بعد از اینکه نوشتم"باور کنین دانته تا حالا کلمه ای بدتر از Hell از دهنش نیومده بیرون!" یه اسمایلی هم گذاشتم به عنوان شوخی! اصلا بحث فحاشی نیست، بحث تغیییر دادن بعضی از خصوصیت های یه کاراکتره. کپکام برای اینکه بازیش درجه ی T بگیره، فحاشی و اینا رو رعایت میکرد. حالا چون فکر میکنه بازیش اگه درجه M داشته باشه و پر از Nu*dity و Strong Language باشه فوق العاده میفروشه اومده دانته رو وادار به فحاشی کرده! کل قضیه همینه. بحث اصلی سر اینه که دانته ای که ما میشناختیم، (حالا به هر دلیلی) فحش نمی داد. همین.

من که اوایل از دانته متنفر شده بودم اما با دیدن گیم پلی بازی و... بازی هم به بازی غلاقه مند شدم.
آره من هم همینطور! اونقدرها هم بد نیست!
دوستان اگه میتونید حتما کامنت ها رو داخل سایت منبع بخونید، جالب هستن! باید برم عضو بشم:d

ببین علی جان، من اصلا کاری به ترجمه و این خبر ندارم، مگه توی تریلر هاییی که از بازی منتشر شده، دانته بد دهن نیست؟ مثال بیارم؟

2- اون Ugly Sack of Sh!t
3- و Put a Spin on This
اصلا به نظرم اصلا بحث Cheapـیه که ما داریم در مورد فحاشی دانته صحبت می کنیم! منم توی پستم بعد از اینکه نوشتم"باور کنین دانته تا حالا کلمه ای بدتر از Hell از دهنش نیومده بیرون!" یه اسمایلی هم گذاشتم به عنوان شوخی! اصلا بحث فحاشی نیست، بحث تغیییر دادن بعضی از خصوصیت های یه کاراکتره. کپکام برای اینکه بازیش درجه ی T بگیره، فحاشی و اینا رو رعایت میکرد. حالا چون فکر میکنه بازیش اگه درجه M داشته باشه و پر از Nu*dity و Strong Language باشه فوق العاده میفروشه اومده دانته رو وادار به فحاشی کرده! کل قضیه همینه. بحث اصلی سر اینه که دانته ای که ما میشناختیم، (حالا به هر دلیلی) فحش نمی داد. همین.
از نظر من وادار نکرده بلکه شما اگه توجه کرده باشین داستانی که NT داره برای DmC مطرح می کنه یه داستان کاملا منطقیه
شما هر کسی رو در نظر بگیر توی خیابونا بزرگ شده باشه، خب معلومه هر کلمه ی ناجوری از دهنش در میاد، این داستان منطقیه ! کسی که توی خیابون بزرگ شده و نمی دونه پدر و مادرش کی هستن ، بچه ی پاستوریزه و مرتبی از آب در نمیاد بلکه یه آدم بدن دهن میشه ( تفاوت دانته و ورجیل اینجا مشخص میشه)

2- اون Ugly Sack of Sh!t
3- و Put a Spin on This
خب مرتضی جان منم توی پست قبلیم توضیح دادم ، دنیای DMC نیازی به فحش نداشت چون اصلا جوش فرق میکرد ، اما DmC فرق داره

نکنه توقع داری بعد از سالها شکنجه شدن توسط شیطون ها و آزار و اذیت الان بیاد قربونشون بره ؟! شاید توی DMC دیالوگ هایی مثل Flock Off Feather Face جواب میداد ولی واقعا توقع نداری که دانته DmC هم همین رو بگه درسته ؟!

در ضمن توی بازی Nu*dity وجود نداره ، M گرفتن بازی برای جو تاریک و خشنش ( همون مبارزه با Poison رو ببین ، تا الان توی کل سری DMC اینقدر خون ندیده بودیم ) اونه که خیلی با نسخه های شاد قبلی فرق کرده

دوستان همونطور که علی حان هم اشاره کردند برخی کلمات تو فارسی اصلا معنی نمی‌دن!
برای همین مجبور می‌شیم تا از نزدیک ترین معنی به اون ها استفاده کنیم که نزدیک ترینشون هم زیاد ربطی به کلمه اصلی نداره!
از خود کلمه انگلیسی هم که نمی‌شه استفاده کرد!
برای مثال:
the guy who will kick your a$$ and drop a cool one liner afterwards.”
new Dante’s brash demeanour, finger flipping and numerous f-bombs

کاشکی فقط موضوع فحاشی بودش. کسی با این مشکل نداره. اکثر هیتر ها مثل من با سناریو و دیالوگ های فوق العاده چیپی که توی تریلرها مشخص بود مشکل دارن. Put spin on this هاهاها چقدر بامزه مثــلا؟!
بازم میگم، نینجا تئوری هرطوری شده میخواد این شخصیت رو زوری شبیه دانته کنه در حالی که ماجراش فرق میکنه.
مرحوم ورجیل هم که بماند.

کاشکی فقط موضوع فحاشی بودش. کسی با این مشکل نداره. اکثر هیتر ها مثل من با سناریو و دیالوگ های فوق العاده چیپی که توی تریلرها مشخص بود مشکل دارن. Put spin on this هاهاها چقدر بامزه مثــلا؟!
بازم میگم، نینجا تئوری هرطوری شده میخواد این شخصیت رو زوری شبیه دانته کنه در حالی که ماجراش فرق میکنه.
مرحوم ورجیل هم که بماند.
قرار نیست دیالوگها بامزه باشه
نه دیالوگ دانته با بریال کاملا فلسفی و غیر چیپ بود این الان چیپ شده!
دوستان قبول که هیتر هستین ولی فعلا زوده اینقدر زود قضاوت کنین

مرحوم ورجیل هم که بماند.

شهاب چندین بار تا الان با همدیگه دقیقا در مورد این شوخی ها بحث کردیم ، اصلا میگیم حق با توئه و اون Put A Spin On This مسخره ، الان اینا هم مسخره هستن آیا ؟! ( در ضمن جان من ، به جان همون مرحوم ورجیل ، اگه دانته خودمون توی DMC5 این دیالوگ های پایین رو میگفت بازم همین حرف رو میزدی ؟! )

مثلا وقتی Poison خودش رو به زور گرفته به یه تیکه سنگ و نهایتا دانته اون رو داخل فن میفرسته و تیکه تیکه اش میکنه میگه :
You know what your problem is...your too clingy.....and your all mixed up.
این دیالوگ هم بامزه است ، هم با شرایط میخونه و هم در پشت شوخی بودنش داره به دختر و پسرای امروزی تیکه میندازه

یا

وقتی دانته میاد توی لیمبو و میبینه همه چیز برعکسه میگه :
Well Bob I can see why your views is so upside down.
این هم دقیقا مثل دیالوگ بالاییه ، اونقدر طنز نیست که بخواد بخندونت و اون قدی هم جدی نیست که احساس کنی به شخصیت دانته نمیخوره ، از اون دیالوگ هاست که با شنیدن یه لبخند روی لبت میاد و متوجه پیامش میشه ( غیر قابل اعتماد بودن رسانه ها )

تا دلت بخواد از این دیالوگ ها هست

در ضمن ورجیل شاید قیافه و طراحیش جالب نباشه ولی شخصیتش خیلی خیلی به ورجیل قدیمی نزدیکه ، یعنی واقعا متوجه شباهت های بسیار زیاد شخصیتشون نمیشید ؟!

آخرین ویرایش:
یا خـــدا! یعنی همین مونده بود که دانته تشبیه به جوکر بشه! چه ربطی دارن اصلا؟ این اصلا طنز تلخ نیست. طنز تلخ؟!؟!
در ضمن ورجیل شاید قیافه و طراحیش جالب نباشه ولی شخصیتش خیلی خیلی به ورجیل قدیمی نزدیکه ، یعنی واقعا متوجه شباهت های بسیار زیاد شخصیتشون نمیشید ؟!
شاید هدفشون یکی باشه و در نهایت به احتمال زیاد ورجیل دنبال هدف خودش باشه، ولی شما فقط یه نگاه به طراحیش بنداز. به حضورش توی تریلر. فکر کنم خودت هم علی قبول داشته باشی ورجیلش ضعیفه. از نظر ظاهری که فاتحه الصلوات!
یه چیز دیگه هم اینه که دقیقا نصف شخصیت پردازی دانته وابسته به صدای Langdonـه و برای همینه که هضم این دانته کلا واسه من یکی غیر ممکنه! فکر نکنم کسی منکر توانایی Langdon بشه واسه همینه که صداگذاری این دانته هیچ جوره نمیشینه به دل من یکی. حالا این اون دانته هم نیست ولی من هیچ جوره قبول نمیکنم.

شهاب چندین بار تا الان با همدیگه دقیقا در مورد این شوخی ها بحث کردیم ، اصلا میگیم حق با توئه و اون Put A Spin On This مسخره ، الان اینا هم مسخره هستن آیا ؟! ( در ضمن جان من ، به جان همون مرحوم ورجیل ، اگه دانته خودمون توی DMC5 این دیالوگ های پایین رو میگفت بازم همین حرف رو میزدی ؟! )

مثلا وقتی Poison خودش رو به زور گرفته به یه تیکه سنگ و نهایتا دانته اون رو داخل فن میفرسته و تیکه تیکه اش میکنه میگه :
You know what your problem is...your too clingy.....and your all mixed up.
این دیالوگ هم بامزه است ، هم با شرایط میخونه و هم در پشت شوخی بودنش داره به دختر و پسرای امروزی تیکه میندازه

یا

وقتی دانته میاد توی لیمبو و میبینه همه چیز برعکسه میگه :
Well Bob I can see why your views is so upside down.
این هم دقیقا مثل دیالوگ بالاییه ، اونقدر طنز نیست که بخواد بخندونت و اون قدی هم جدی نیست که احساس کنی به شخصیت دانته نمیخوره ، از اون دیالوگ هاست که با شنیدن یه لبخند روی لبت میاد و متوجه پیامش میشه ( غیر قابل اعتماد بودن رسانه ها )

تا دلت بخواد از این دیالوگ ها هست

نگاه کنید شاید هدف یکی باشه و شباهت که باید یه کمی باشه ولی ویرجیلی که ما میشناختیم نمیومد التماس دانته را بکنه واسه هدفش اصلا بعد اصلی شخصیت ویرجیل غرور زیادش بود که این غرورا با رفتارش لحن صداش و ظاهرش منتقل میشد من نمیدونم شما چه اصراری داری که بگی شما شباهت را می فهمی ولی ماها درک نمی کنیم

شاید هدفشون یکی باشه و در نهایت به احتمال زیاد ورجیل دنبال هدف خودش باشه، ولی شما فقط یه نگاه به طراحیش بنداز. به حضورش توی تریلر. فکر کنم خودت هم علی قبول داشته باشی ورجیلش ضعیفه. از نظر ظاهری که فاتحه الصلوات!
یه چیز دیگه هم اینه که دقیقا نصف شخصیت پردازی دانته وابسته به صدای Langdonـه و برای همینه که هضم این دانته کلا واسه من یکی غیر ممکنه! فکر نکنم کسی منکر توانایی Langdon بشه واسه همینه که صداگذاری این دانته هیچ جوره نمیشینه به دل من یکی. حالا این اون دانته هم نیست ولی من هیچ جوره قبول نمیکنم.
ظاهر ورجیل رو خودم قبول دارم به هیچ عنوان در حد ورجیل قبلی نیست ولی شهاب همه چیز که ظاهر نیست

شخصیت ورجیل حتی از توی همین تریلر دو دقیقه به شدت من رو به خودش جذب کرد ، اول از همه اون حس ناخوشایندیه که با دیدن ورجیل به شخص منتقل میشه ، اصلا به محض دیدن چهره ورجیل شخص متوجه میشه نباید بهش اعتماد کنه

علاوه بر اون خود شخصیت ورجیل و هدفش رو ببین ، نجات دادن دنیا ! این موضوع تو رو یاد اسپاردا نمیندازه ؟ ورجیل توی نسخه های اصلی هم به پدرش خیلی احترام میزاشت و میخواست جاپای اون بزاره که الان با نجات دادن دنیا میتونه به این خواسته اش برسه

خونسرد و مودب بودنش ! این که دیگه کاملا پیداست و از مشخصه های ورجیله

حتی همین دوست داشتن دانته هم از مشخصه های ورجیل توی نسخه های اصلیه ، تازه اینکه با دانته مهربونه خیلی طبیعیه ، چون قبلا دانته رو ندیده ، اصلا همدیگه رو نمیشناختن و بعد از مدتها تونسته برادر دوقولوی خودش رو پیدا کنه ، پس کاملا واضحه که دانته رو دوست داشته باشه و سعی کنه اون رو بهتر بشناسه

همونطوری که گفتم ، NT به خوبی تونسته شخصیت ورجیل رو توی دنیای خودش نشون بده و مطمئنم رفته رفته در طول بازی شخصیت ورجیل بیشتر و بیشتر به نسخه اصلی خودش شبیه میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or