capcom در حال کار روی عناوین متعدد با "پلتفرم اصلی PC" است.

nathan mckane

کاربر سایت
capcomlogoa.jpg

​

مدیر US biz اقای Christian Svensson به وبسایت VG247 گفته که کپکام در حال کار روی چند بازی است که پلتفرم اصلی انها PC خواهد بود. و حداقل یکی از تیم های سازنده به عنوان سازنده ی بازی برای pc دارای سابقه است.

وی ادامه داد :" ما چندین عنوان در حال ساخت داریم که پلتفرم اصلی انها PC است.البته این بدین معنی نیست که این بازیها برای کنسولها عرضه نخواهند شد چرا که برای این پلتفرم ها نیز منتشر خواهند شد. "

" ولی سابقه ی تیم و تمرکز اصلی طراحی حول نسخه ی PC میچرخد و همچنین برای حداقل یکی از این عناوین پیش بینی فروش عمده برای پلتفرم PC میباشد. و ما از داشتن این پروژه ها بسیار هیجان زده هستیم . ای کاش میتوانستم بیشتر بگویم ولی در حال حاضر امکان ان وجود ندارد."

Svensson اطلاعات دیگری راجع به این عناوین نداد. احتمالا بایستی منتظر اعلان برخی از انها در TGS امسال باشیم.

منبع

آخرین ویرایش:
این که بازی اولینبار برای PC ساخته میشه یا به عبارتی Port نمیشه بحث جالیبه. البته به نظر من کپکام در زمینه ی بازی سازی برای کنسول موفق ظاهر شده . امید به اینکه این موفقیت برای PC هم باشه.

آخرین ویرایش:
woooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwww
عجب خبر توپی بود.حال کردم.
یه تیر و 2هدف بود.یکی این که بقیه پروژه هاشونم رو PC میاد یکی اینکه دیگه شاهد پورت های مزخرف نیستیم.
با تشکر از خبر فوق العادت.

این که بازی اولینبار برای PC ساخته میشه یا به عبارتی Port نمیشه بحث جالیبه. البته به نظر من کپکام در زمینه ی بازی سازی برای کنسول موفق ظاهر شده . امید به اینکه این موفقیت برای PC هم باشه.
woooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwww
عجب خبر توپی بود.حال کردم.
یه تیر و 2هدف بود.یکی این که بقیه پروژه هاشونم رو PC میاد یکی اینکه دیگه شاهد پورت های مزخرف نیستیم.
با تشکر از خبر فوق العادت.
البته این چیز جدیدی نیست.عنوان های قبلی Capcom هم lead platformشون pc بوده.مثل RE5 وDMC4.;)

دستشون درد نکنه واقعا. حالی دادن به pc gamer ها.:biggrin1:
البته این چیز جدیدی نیست.عنوان های قبلی Capcom هم lead platformشون pc بوده.مثل RE5 وDMC4.;)

RE5 رو نمیدونم اما DMC4 رو که با چشمای خودم دیدم تموم دکمه های داخل menu و option بازی ماله نسخه 360 بود.
حالا اینکه شما میگی lead platformشون pc بوده برام عجیبه.:confused:

سلام دوستان.
کپکام عاقلانه ترین فکرو رو کرده و قدرت pc رو درک کرده.
این طوری هم کیفیت بازی هاش میره بالا و هم در پورت نسخه کنسولی بازده کیفی بازی میره بالا

دستشون درد نکنه واقعا. حالی دادن به pc gamer ها.:biggrin1:

RE5 رو نمیدونم اما DMC4 رو که با چشمای خودم دیدم تموم دکمه های داخل menu و option بازی ماله نسخه 360 بود.
حالا اینکه شما میگی lead platformشون pc بوده برام عجیبه.:confused:
ربطی نداره.وگرنه RE5 ه کنسول ها هم باید تو قسمت کنترلش left click و right click باشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or