capcom در حال کار روی عناوین متعدد با "پلتفرم اصلی PC" است.

nathan mckane

کاربر سایت
capcomlogoa.jpg

​

مدیر US biz اقای Christian Svensson به وبسایت VG247 گفته که کپکام در حال کار روی چند بازی است که پلتفرم اصلی انها PC خواهد بود. و حداقل یکی از تیم های سازنده به عنوان سازنده ی بازی برای pc دارای سابقه است.

وی ادامه داد :" ما چندین عنوان در حال ساخت داریم که پلتفرم اصلی انها PC است.البته این بدین معنی نیست که این بازیها برای کنسولها عرضه نخواهند شد چرا که برای این پلتفرم ها نیز منتشر خواهند شد. "

" ولی سابقه ی تیم و تمرکز اصلی طراحی حول نسخه ی PC میچرخد و همچنین برای حداقل یکی از این عناوین پیش بینی فروش عمده برای پلتفرم PC میباشد. و ما از داشتن این پروژه ها بسیار هیجان زده هستیم . ای کاش میتوانستم بیشتر بگویم ولی در حال حاضر امکان ان وجود ندارد."

Svensson اطلاعات دیگری راجع به این عناوین نداد. احتمالا بایستی منتظر اعلان برخی از انها در TGS امسال باشیم.

منبع

آخرین ویرایش:
آقا من امروز تازه تریلر های lost planet 2 رو دیدم ...چرا اینطوری شده ؟؟؟

اصلا دیگه هوا برفی نیست ؟ اصل حال بازی توی هوای برفیش بود این بازی تازه شده شبیه بقیه ی third person ها که 2تا غول گنده هم توی بازی برای کشتن دارن ....

یه سوال دیگه هم داشتم :

این RE 5 کی قراره برای pc بیاد ؟

البته ببینیم این تیمی که کپکام داره چه نوع بازی رو درست می کنه حتما استراتیژیه چون دلیلی نداشت که این حرفها رو بزنه چون رو کنسولها سودشو میبره همین lost planet 2 معلوم نیست کی بیاد برا pc یا عنوان های دیگه که منتشر شدند اما 3 یا 4 ماه بعد اومدن نظر من اینه که استراتیژی است

لید پلتفرم اصلی کپکام به نوعی PC ّدو-
اما به قل محسن چاوشی:
اما چه فایده میتر سم عاقبت دیرتر از نسخه های کنسولی عرضه شم

در نتیجه:
شوخی نکن گلم من کم تحملم

بالاخره کپکام فهمید که بازیها رو نباید از روی یک پلتفورم ضعیف (کنسول) به قوی (PC) پورت کرد. کار پورت بازی از کنسول به PC مثل تبدیل فیلم گرفته شده با موبایل به فرمت HD و انتشار اون روی blu-ray هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or