capcom در تابستان دو عنوان بزرگ را معرفی میکند

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
درود
Jun Takeuchi از capcom به مجله famitsu گفت:در تابستان دو عنوان بزرگ رونمایی میشود.همچنین ایشان به مجله گفتند که هردو عنوان در سال 2011 منتشر خواهند شد.او اضافه کرد که این 2 عنوان به نوعی یک سورپرایز است.

احتمالات این هست که یکی از این 2 عنوان ممکن است resident evil 6 باشد.اما اعلام شده است که هر دو بازی اورجینال هستند.

سال پیش capcom فرصتی بدست آورد که عنوانهایی رو در TGS رونمایی کند که یکی از آنها جدید بود.Asura’s Wrath از CyberConnect 2 و دیگری Devil May Cry reboot از Ninja Theory بعلاوه dead rising 2.

E3 در June 7-9 در لوس آنجلس برگزا خواهد شد.باید

منبع

باید تا E3 منتظر موند تا ببینیم این 2 بازی چی هست.

به نظر من dino crisis خواهد بود چون خیلی ها از این بازی خاطره دارند بعدیش هم re6
این دو عنوان ادامه ی هیچ بازی نخواهند بود و بازیهایی کاملا جدید که هرگز نسخه ی قبلی نداشتند خواهند بود.
این برای بار....(آمارش از دستم در رفته:دی)

هیچ کس نباید به بازی مورد علاقه اش دل امید داشته باشه به دو دلیل:1.به احتمال 85 درصد بازی درست و حسابی قدیمی نیست.2.اگر باشه یا ریبوت هست یا بازی خراب میشه!!!!
(گفتم تا بعد از معرفی اون دو بازی خود کشی نکنین!!!)

کاملا تایید میشه :(

دقیقا حرف دل منو زدی ، Devil May Cry رو که نابود کردند امیدوارم لااقل عناوین دیگه رو از بین نبرند

یکی شون که RE6 هست، شک نکنید.

خدا از دهنت نشنوه وحید :d

-------------------------

پ.ن1 : تازه صفحه ها قبل رو خوندم
پ.ن2: پس دو تا عنوان جدیده :d یعنی قراره دو تابازی داغون دیگه مثل Dark Void بسازه ؟ :d

آخرین ویرایش:
این دو عنوان ادامه ی هیچ بازی نخواهند بود و بازیهایی کاملا جدید که هرگز نسخه ی قبلی نداشتند خواهند بود.
این برای بار....(آمارش از دستم در رفته:دی)
خدا خیرت بده محمد:(من که دیوونه شدم.باز الان یه دوست دیگه میاد امیدوارم اویل باشه.:((

عنی قراره دو تابازی داغون دیگه مثل Dark Void بسازه ؟ :d امروز 08:43
چون dark void بد بود دلیل نمیشه که دو تا ip جدید دیگشم بد باشه من که از حالا لحظه شماری میکنم .بابا سال 2012 نزدیکه شاید واسه همین دیگه شرکت ها میخوان هرچی در چنته دارن رو کنن.:d

رزیدنت اویل که نابود شد رفت اشکال نداره کپکام فعلی یدونه دیگه هم ازش بسازه ... ولی از صمیم قلب آرزو می کنم که دینو کرسیس و انیموشا نباشه ... این دو عنوان تنها عناوین کپکام هستن که هنوز گند نخورده بهشون ... با توجه به روند این چند وقته کپکام امیدوارم فعلا سراغ این دو خاطره خوب نره ...

رزیدنت اویل که نابود شد رفت اشکال نداره کپکام فعلی یدونه دیگه هم ازش بسازه ... ولی از صمیم قلب آرزو می کنم که دینو کرسیس و انیموشا نباشه ... این دو عنوان تنها عناوین کپکام هستن که هنوز گند نخورده بهشون ... با توجه به روند این چند وقته کپکام امیدوارم فعلا سراغ این دو خاطره خوب نره ...
آرزوت از هم اکنون عملی شد.:d
به جان بچه نداشتم این IP جدیده. من هم اول فکر می کردم که RE و این جور چیزها هست ولی وقتی رفتم تو عمق خبر:d فهمیدم دو بازی جدیدی اوریجینال هستن.
بهتره سر دره پروفایل بزنین ابن دو تا بازی IP جدید هستن.:d

آرزوت از هم اکنون عملی شد.:d
به جان بچه نداشتم این IP جدیده. من هم اول فکر می کردم که RE و این جور چیزها هست ولی وقتی رفتم تو عمق خبر:d فهمیدم دو بازی جدیدی اوریجینال هستن.
بهتره سر دره پروفایل بزنین ابن دو تا بازی IP جدید هستن.:d
فکر کنم آخر سر بخاطر این تاپیک من دق کنم:(آخه چرا خبر رو نمیخونن؟:d

چون dark void بد بود دلیل نمیشه که دو تا ip جدید دیگشم بد باشه من که از حالا لحظه شماری میکنم

مسئله فقط Dark Void نیست

کاپکام توی این چند ساله بیشتر بازی هاش عنوان های متوسط رو به ضعیف بودند مثل : LP2 , RE5 , DMC4 , Dead Rising 2 یا همون Dark Void

الان هم خیلی بعیده که بتونه دو تا IP جدید و موفق رو بسازه

شاهکار جدیدش هم که DmC ـه شخصا بهش امیدی ندارم ( مسئله فقط قیافه دانته نیست )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or