capcom در تابستان دو عنوان بزرگ را معرفی میکند

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
درود
Jun Takeuchi از capcom به مجله famitsu گفت:در تابستان دو عنوان بزرگ رونمایی میشود.همچنین ایشان به مجله گفتند که هردو عنوان در سال 2011 منتشر خواهند شد.او اضافه کرد که این 2 عنوان به نوعی یک سورپرایز است.

احتمالات این هست که یکی از این 2 عنوان ممکن است resident evil 6 باشد.اما اعلام شده است که هر دو بازی اورجینال هستند.

سال پیش capcom فرصتی بدست آورد که عنوانهایی رو در TGS رونمایی کند که یکی از آنها جدید بود.Asura’s Wrath از CyberConnect 2 و دیگری Devil May Cry reboot از Ninja Theory بعلاوه dead rising 2.

E3 در June 7-9 در لوس آنجلس برگزا خواهد شد.باید

منبع

باید تا E3 منتظر موند تا ببینیم این 2 بازی چی هست.

مهم اینکه capcom پشتشونه!
اگه re بود که اینطوری می شدیم....
98073102750832111582.gif

آآآآآآ بیابیا

من فقط همین بازی های نزدیکش را میگم.
شرکتی که MVC 3 را به اون خوبی می سازه که انتظار امتیازات بالا کاملا ازش میره نمرده.
شرکتی که MH3 می سازه که در زمان کوتاهی به فروش 4 ملیون در ژاپن بر روی PSP می رسه نمرده.
تا عنوان های بعدی به خصوص این DmC و RE بعدی صبر کنید.اون وقت خیلی بهتر میشه قضاوت کرد.(تازه اگر بازی های قبلی اش را دوباره زنده نکنه مثل اونیموشا)

اگه re بود که اینطوری می شدیم....
98073102750832111582.gif

آآآآآآ بیابیا
=))=))=)):)):)):d:d
محمد رضا اینو از کجا آوردی مردم از خنده:دی:دی
ولی به قول معروف مهم نیست چی باشه مهم اینکه سالم باشه:دی
جدا از شوخی خدا کنه یه عنوان بدرد بخور باشه و از همه مهم تر سرکاری نباشه

به پیر به پیغمبر ربطی به اویل و سایر بازیهای کپکام نداره:((:((چرا اذیت میکنین.
این 2 بازی جدید هستن:(:((
یعنی چی؟
هم سورپرایزه هم ربطی به بازی های دیگه کپکام نداره؟خو اگر هردو جدید باشن که دیگه سورپرایز نمیشه گُلم:d
واقعا به چه نکته ریزی اشاره کردی
هردو گند میزنن:dشرط میبندم

منم فکر میکنم Resident Evil 6 باشه چون گفته بودن به سرعت در حال ساخته شدنه.شایدم یه ریمیک از رزیدنت اویل 2 باشه ؟ ها چطوره افشین جان ؟;)

خوب اگه اینجوری باشه (re6) من بعید میدونم بهتر از 5 بشه چون ساخت بازی با خلاقیت و کیفیت بالا زمان بر هستش کپکام 3-4 سال بعد از اویل4 اون آش به نام اویل5 رو داد بعد بیاد بعد از 2-3 سال اویل 6 رو بده بیرون؟ من فکر کنم یکی از اونا اویل برا psp باشه چون الان نه خبری ازش هست نه جیز دیگه تازه نوبتی هم باشه نوبت psp هستش wii رو ساخت ds رو ساخت ps3 رو هن که ساخته فقط میمونه psp که به احتمال زیاد تابستون بده بیرون

به نظر من resident evil 6 نیست ...
چون عنوان شماره 5 که 4 سال طول کشید همچین چنگی بدل نمیزند ..
خدا نکنه با این سرعت resident evil 6 رو بدن بیرون...

مهم اینکه capcom پشتشونه
[/]
آره محمدرضا جان چون کپکام پشتشونه زیاد نمیشه به خوب بودن این دو عنوان (حالا هرچی میخواد باشه!) مطمئن بود!
دیگه گذشت اون زمان که رو هر چی دست میزاشت میترکوند.الان تقریبا برعکس شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or