Capcom: برخی عناوین Resident Evil برای طرفداران اکشن پسند است ولی Revelations

Mr. Worldwide

کاربر سایت
rerclairemoira919610.jpg

Michiteru Okabe تهیه کننده عنوان Resident Evil: Revelations 2 می گوید: برخی عناوین Resident Evil برای طرفداران اکشن پسند است ولی Revelations برای طرفداران اصلی و سنتی این فرنچیز است.

Michiteru Okabe بیان کرد:"
شما درست می گوید برخی از عناوین Resident Evil برای طرفدارانی است که اکشن را بیشتر می پسندند. هدف اصلی آنان هستند که هم طیف بزرگی هستند و هم مخاطبان عام. با این حال در دراز مدت هدف ما طرفدارانی اصلی و سنتی سری Re هستند, که هدف آنان کسب تجربه در بازی های survival horror است."

Resident Evil: Revelations 2 به تازگی برای کنسول های نسل بعد و نسل قبل و همچنین PC تایید شده است.

منبع

این بحث طرفدار واقعی و طرفدار بدلی طرفداری که بعد از 4 با سری وداع کردند و..............را بگذارید کنار که حال ادمو بهم میزند!
مشکل ریشه و تیشه نیست!
کپکام حتی اگه با توجه به ریشه های سری هم بسازه باز هم ان کیفیت را نداره! اقا کپکام یک شرکت با مجموعه ای بازیسازها. کی میخواد بسازه! ایچیرو ساساکی یا کینجی ادا(کارگردان رزدنت 6 یا 5). کی؟
اصلا کی گفته کپکام رزیدنت بسازه وقتی بلد نیست!نمیدونم تا کی باید مچل کپکام باشیم.

مصاحبه با استاد میکامی

CVG : شما بنیان گزار سری بازی Resident Evil هستید ، مدتی قبل نیز شماره ۶ این عنوان منتشر شد،حس تان را برای ما بگویید . آیا خوش حال بودید ؟

Shinji Mikami : اگر بگویم هیچ حس خاصی نداشتم ، باور می کنید ؟ فقط می توانم بگویم که بچه های Capcom سخت تلاش میکنند تا بازی مناسب را منتشر کنند ولی در این راه نباید به ریشه های اصلی صدمه وارد کنند.

CVG : آیا شما تریلر های Resident Evil 6 را قبلا دیده بودید ؟ نظرتان چیست ؟

Shinji Mikami : با اینکه وقت خالی کمی داشتم اما به نحوه ی ساخت و تولید Resident Evil 6 نیز نظاره و اخبار آن را دنبال میکردم . همان طور که گفتم نباید به ریشه ها صدمه زد.در تریلرهایی که از بازی دیدم شاهد صحنه های اکشن هالیوودی یا حتی بالیوودی بودم که رنگ و بوی خاصی از زامبی های معروف Resident Evil 3 در آنها وجود نداشت.

کپکام این حرف ها و چرت وپرت ها را بریز دور! تو بلد نیستی!
این مصاحبه استاد میکامی جای درستی به کار برده نشده:d
چون میکامی گفته مشکل اصلی تغییر ریشه هاست در حالی که شما گفتی اصلا ربطی به ریشه نداره و کپکام یاد نداره بسازه
این دو تا با هم تضاد دارن
میکامی گفته Capcom سخت تلاش می کنه و فقط مشکل اصلی این که از ریشه های سری دور شده که کاملا هم درسته و اگر RE:R 2 مثل شماره 5 و 6 نسازن و مثل همون شماره اول Revelations باشه، احتمال این که بازی موفقی بشه، زیاده

آخرین ویرایش:
ببین من حرفتو درست منظورتو متوجه شدم ما 3 نوع طرفار داریم: طرفداران واقعی قدیمی طرفداران قدیمی واقعی و قدیمی های طرفدار واقعی :d

باشه

اینا کلا سیستمشون همینه...تا می بینن یه franchise داره خوب می فروشه همه جو می گیرن اداش رو در بیارن این وسط همون طرفدار های خودشون رو هم از دست میدن.

- - -ویرایش - - -

داداش قبل از ادبی نوشتن شما رو به پاس کردن چند واحد املای فارسی دعوت می کنم.

املام هیچوقت خوب نبوده ,تاکید به جا بود,ولی به هر حال اینجا مدرسه نیس و شما هم معلم دیکته.

و در مورد شما هم عرض کنم جناب وسکر خان ,من بحثی شروع نکردم .به یه نکته اشاره کردم ,این باعث بر خوردن به اهالی فن شد که یکیش شما هستین قربان.

اگه اینجور گفته که قراره اکشن باشه الان چه فرقی میکنه با نسخه قبلیش :|

نسخه قبلیش که کلا آدم بود و اکشن :| اینم مث اون میشه با تفاوت اینکه اپیزودی میادش:|

کلا این کپکام هرررررکاری میکنه پول دربیاره. کلا طرفدارای قدیمیشو ول کرده جدیدیارو چسبیده:|:D

بازهم امیدواریم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or