Capcom: برخی عناوین Resident Evil برای طرفداران اکشن پسند است ولی Revelations

Mr. Worldwide

کاربر سایت
rerclairemoira919610.jpg

Michiteru Okabe تهیه کننده عنوان Resident Evil: Revelations 2 می گوید: برخی عناوین Resident Evil برای طرفداران اکشن پسند است ولی Revelations برای طرفداران اصلی و سنتی این فرنچیز است.

Michiteru Okabe بیان کرد:"
شما درست می گوید برخی از عناوین Resident Evil برای طرفدارانی است که اکشن را بیشتر می پسندند. هدف اصلی آنان هستند که هم طیف بزرگی هستند و هم مخاطبان عام. با این حال در دراز مدت هدف ما طرفدارانی اصلی و سنتی سری Re هستند, که هدف آنان کسب تجربه در بازی های survival horror است."

Resident Evil: Revelations 2 به تازگی برای کنسول های نسل بعد و نسل قبل و همچنین PC تایید شده است.

منبع

نسل جدید آبکین . یه مشت ترسوئو بزدل دوروبرمونو گرفتن :d . البته خودمونم میدونیم دارن چرتوپرت میگن . اگه عرضه داشتن حداقل داستان سری اصلی رو به فنا نمیدادن بعد 3

at long-time RE fans

ممنون بابت خبر! البته این به معنی فن های قدیمی و کهنه کار رزیدنت ایول هست و هدفشون در دراز مدت نیست :d این زرنگی کپکام رو میرسونه به خاطر اینکه شماره دار ها اهمیت بیشتری تو سری دارن و اصلا داستان بازی رزیدنت ایول رو عناوین شماره دار میچرخه!

خیلی شرکت ها ریسک ساخت ip جدید رو نمی پذیرن ! ودر قبالش ip هایه قبلی خودشونو به گند میکشن !

و کپکام پیشتاز این شرکت هاست ! شرکتایی مثل ea و ubi هم تقریبا همین راه رو دارن میرن ولی با سرعت خیلی کم تر از کپکام !

البته این نسل نشون داده میتونه نسل خوبی برایه ip هایه جدید باشه!

امیدوارم re به جایگاه خودش برگرده ! یکی از دوستان خیلی خوب گفت مشکل re یکی دو سال نیست 10 ساله که همینطوره!

عزیزان جان نسل جدید با نسل قدیم همه جوره فرق داره,نسل قدیمی اهل دل بودن ,با مرام بودن ,بی عالایش بودن ,لوس نبودن ,نسل جدید, جدیدا تو فازه فاز خاص بودنن ,فقط به باشن بودن فکر میکنن ,به فکر این چیه ,اون کیه,این چی میگن نیستن,دلیل پ منطق چی شد,گوره باباش داش بزن بره فدای سرت,تو باقالیاتو بار کارت نباشه ماست فروش چی میگه,,,
ولی نسل های قدیم ,اهالی دلو میگم ,اونا از بازیهای چند میلی بیتی شروع کردن ,به اونا بگی سونیک بازی مسخریه ,میزنن زیر گوشت ,تا خونه دنبالت میکنن ,اونا از اولش بودن,برای اونا بازی ترکاندن تانک با ار پی چی نیس ,یا باز کردن در خانه ایی با قدرت بدنی,اونا ساعت ها دنبال کلید گشتن به این جور کارهای احمقانه تریج میدن,اونا دنبال سادگی نیستن ولی دنبال راحتی روان هم نیستن ,گیر افتادن تو یه مخمصه ی هولناک که نوعی از تجربه در مسیری که شاید فقط یه کابوس باشه برای اونا هیچ مفهومی نداره ,اونا دنبال فنا شدن و فرو رفتن هستن ,برای اونا بازی فقط بکش برو جلو نیس ,فلسفه ایی که پشت بازی هس مهمه ,اونا کسایی هستن که Resident Evil بازی نکردن بلکه باهاش زندگی کردن ,اونا بازیو بصورت هارد می رفتن ولی هیچ وقت در مورد این موضوع صبحت نمیکردن ,چون از نظر اونا سطحی بود و کوته فکرانه,و در جمع این چنینی به گیمرهای تودار معروف بودند,اونا ازشماره های کلاسیک به بعد این بازی بوسیدن و گذاشتن در داخل صندق جادوانه های به گور پیوسته ,که تار عنکبوت اونجارو مزین کرده و حالتی خوف و دهشتناک پیدا کرده .
با این حال آنها دستی نمی کشند و این گونه دوس می دارند.

این را گفتم تا عده ایی بدونن که طرفداران واقعی از نسخه ی کلاسیک به بعد با این سری وداع گفتند,و به خاطرهاشون خیانت نکردن ,اونا دل به اما اگر نبستن و همه چیز برای اونا تموم شده بود.

- - -ویرایش - - -

عزیزان جان طرفدارن واقعی این سری که از بازیهای چند میلی بیتی شروع کردن ,و از اولش بودن ,بعد از نسخه های کلاسیک با این سری وداع کردن و این دو دستگی که به وجود اومده و عده ایی خودشون رو طرفدار واقعی می دونن ,و هیچ هم اینطور نیست ,انها فقط قدیمیند و کسایی نیستند که واژ ه. واقعی برازننده ی انها باشد .

این را گفتم تا عده ایی بدونن که طرفداران واقعی از نسخه ی کلاسیک به بعد با این سری وداع گفتند,و به خاطرهاشون خیانت نکردن ,اونا دل به اما اگر نبستن و همه چیز برای اونا تموم شده بود.

- - -ویرایش - - -

انها فقط قدیمیند و کسایی نیستند که واژ ه. واقعی برازننده ی انها باشد .

خودت داری حرف های خودتو نقض میکنی دادا! خودت میگی قدیمی ها فن واقعی هستند باز میکی آنها فقط قدیمیند و کسایی نیستند که واژ ه. واقعی برازننده ی انها باشد . :| فن های قدیمی معمولا اکشن پسند نیستن!

آخرین ویرایش:
خودت داری حرف های خودتو نقض میکنی دادا! خودت میگی قدیمی ها فن واقعی هستند باز میکی آنها فقط قدیمیند و کسایی نیستند که واژ ه. واقعی برازننده ی انها باشد . :| فن های قدیمی معمولا اکشن پسند نیستن!
دلیلی نمی بینم چیزی رو دوباره بگم ,منظور طرفدارن واقعی قدیمی بوده,نه قدیمی های واقعی!

عزیزان جان نسل جدید با نسل قدیم همه جوره فرق داره,نسل قدیمی اهل دل بودن ,با مرام بودن ,بی عالایش بودن ,لوس نبودن ,نسل جدید, جدیدا تو فازه فاز خاص بودنن ,فقط به باشن بودن فکر میکنن ,به فکر این چیه ,اون کیه,این چی میگن نیستن,دلیل پ منطق چی شد,گوره باباش داش بزن بره فدای سرت,تو باقالیاتو بار کارت نباشه ماست فروش چی میگه,,,
ولی نسل های قدیم ,اهالی دلو میگم ,اونا از بازیهای چند میلی بیتی شروع کردن ,به اونا بگی سونیک بازی مسخریه ,میزنن زیر گوشت ,تا خونه دنبالت میکنن ,اونا از اولش بودن,برای اونا بازی ترکاندن تانک با ار پی چی نیس ,یا باز کردن در خانه ایی با قدرت بدنی,اونا ساعت ها دنبال کلید گشتن به این جور کارهای احمقانه تریج میدن,اونا دنبال سادگی نیستن ولی دنبال راحتی روان هم نیستن ,گیر افتادن تو یه مخمصه ی هولناک که نوعی از تجربه در مسیری که شاید فقط یه کابوس باشه برای اونا هیچ مفهومی نداره ,اونا دنبال فنا شدن و فرو رفتن هستن ,برای اونا بازی فقط بکش برو جلو نیس ,فلسفه ایی که پشت بازی هس مهمه ,اونا کسایی هستن که Resident Evil بازی نکردن بلکه باهاش زندگی کردن ,اونا بازیو بصورت هارد می رفتن ولی هیچ وقت در مورد این موضوع صبحت نمیکردن ,چون از نظر اونا سطحی بود و کوته فکرانه,و در جمع این چنینی به گیمرهای تودار معروف بودند,اونا ازشماره های کلاسیک به بعد این بازی بوسیدن و گذاشتن در داخل صندق جادوانه های به گور پیوسته ,که تار عنکبوت اونجارو مزین کرده و حالتی خوف و دهشتناک پیدا کرده .

- - -ویرایش - - -

عزیزان جان طرفدارن واقعی این سری که از بازیهای چند میلی بیتی شروع کردن ,و از اولش بودن ,بعد از نسخه های کلاسیک با این سری وداع کردن و این دو دستگی که به وجود اومده و عده ایی خودشون رو طرفدار واقعی می دونن ,و هیچ هم اینطور نیست ,انها فقط قدیمیند و کسایی نیستند که واژ ه. واقعی برازننده ی انها باشد .

این دیگه از اون حرفا بود
داری شعر و آرایه ادبی میگی؟؟؟

الان من و خیلی از دوستان دیگه که بعد از نسخه های کلاسیک با سری وداع نکردیم طرفدار بازی نیستیم؟؟؟؟؟؟؟ بازی رو به اندازه اونایی که وداع کردن درک نمیکنیم؟؟؟؟؟؟
این وسط نمیدونم این واژه های ( طرفدار واقعی - طرفدار بدلی - طرفدارهای تازه به دوران رسیده و ...... ) از کجا پیداشون شده و یه دو سه سالی هست که افتاده سر زبون گیمر ها و همه از طرفدار واقعی بودن یک بازی دم میزنن

والا دیگه با این بحث هایی که میشه آدم خجالت میکشه بگه من طرفدار فلان بازی هستم
من که رفتم خودکشی کنم

حداقل میدونیم رولیشنز ها همیشه ترسناک هستند و دیگه اکشن نمیشن ولی ای کاش کلا یک بازی اکشن برای این اکشن پسند ها میساختند و این فرانچایز رو به گند نمیکشیدن با اکشن کردنش!

این دیگه از اون حرفا بود
داری شعر و آرایه ادبی میگی؟؟؟

الان من و خیلی از دوستان دیگه که بعد از نسخه های کلاسیک با سری وداع نکردیم طرفدار بازی نیستیم؟؟؟؟؟؟؟ بازی رو به اندازه اونایی که وداع کردن درک نمیکنیم؟؟؟؟؟؟
این وسط نمیدونم این واژه های ( طرفدار واقعی - طرفدار بدلی - طرفدارهای تازه به دوران رسیده و ...... ) از کجا پیداشون شده و یه دو سه سالی هست که افتاده سر زبون گیمر ها و همه از طرفدار واقعی بودن یک بازی دم میزنن

والا دیگه با این بحث هایی که میشه آدم خجالت میکشه بگه من طرفدار فلان بازی هستم
من که رفتم خودکشی کنم

اونایی که موندن در پی تغیر موندن , موندن برای تغیری که خودش تغیر کرده,یه کار احمقانه ست ,ابهامه,سرابه,سقوط از نقطه ایی به نقطه ی دیگره ,انکارش درده ,رنجه ,کنار اومدن باهاش آسانه , اما این خودش بدترین حس تلخه .

به هر حال من حرفم در پست قبل زدم ,اینکه نتونستی بفهمیش ,به خودت ربط داره .

اونایی که موندن در پی تغیر موندن , موندن برای تغیری که خودش تغیر کرده,یه کار احمقانه ست ,ابهامه,سرابه,سقوط از نقطه ایی به نقطه ی دیگره ,انکارش درده ,رنجه ,کنار اومدن باهاش آسانه , اما این خودش بدترین حس تلخه .

به هر حال من حرفم در پست قبل زدم ,اینکه نتونستی بفهمیش ,به خودت ربط داره .

ببین من حرفتو درست منظورتو متوجه شدم ما 3 نوع طرفار داریم: طرفداران واقعی قدیمی طرفداران قدیمی واقعی و قدیمی های طرفدار واقعی :d

من نمیدونم کی به اینا گفته با اکشن کردن evil مخاطبشون و فروش و درامدشون بیشتر میشه؟!
اگه دنبال رقابت باcodــن خوب برید یهfpsاکشن بسازید
اینا تنبلن ، توان و جرات ریسک و ساخت یه عنوان جدید رو ندارن برا همین دارن از اسم EVIL استفاده میکنن از همین اسم میخورن چند وقت دیگه ریسینگ هم دادن به اسمREتعجب نکنید

آخرین ویرایش:
من نمیدونم کی به اینا گفته با اکشن کردن evil مخاطبشون و فروش و درامدشون بیشتر میشه؟!
اگه دنبال رقابت باcodــن خوب برید یهfpsاکشن بسازید
اینا تنبلن ، توان و جرات ریسک و ساخت یه عنوان جدید رو ندارن برا همین دارن از اسم EVIL استفاده میکنن از همین اسم میخورن چند وقت دیگه ریسینگ هم دادن به اسمREتعجب نکنید

اینا کلا سیستمشون همینه...تا می بینن یه franchise داره خوب می فروشه همه جو می گیرن اداش رو در بیارن این وسط همون طرفدار های خودشون رو هم از دست میدن.

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

داداش قبل از ادبی نوشتن شما رو به پاس کردن چند واحد املای فارسی دعوت می کنم.

این بحث طرفدار واقعی و طرفدار بدلی طرفداری که بعد از 4 با سری وداع کردند و..............را بگذارید کنار که حال ادمو بهم میزند!
مشکل ریشه و تیشه نیست!
کپکام حتی اگه با توجه به ریشه های سری هم بسازه باز هم ان کیفیت را نداره! اقا کپکام یک شرکت با مجموعه ای بازیسازها. کی میخواد بسازه! ایچیرو ساساکی یا کینجی ادا(کارگردان رزدنت 6 یا 5). کی؟
اصلا کی گفته کپکام رزیدنت بسازه وقتی بلد نیست!نمیدونم تا کی باید مچل کپکام باشیم.

مصاحبه با استاد میکامی

CVG : شما بنیان گزار سری بازی Resident Evil هستید ، مدتی قبل نیز شماره ۶ این عنوان منتشر شد،حس تان را برای ما بگویید . آیا خوش حال بودید ؟

Shinji Mikami : اگر بگویم هیچ حس خاصی نداشتم ، باور می کنید ؟ فقط می توانم بگویم که بچه های Capcom سخت تلاش میکنند تا بازی مناسب را منتشر کنند ولی در این راه نباید به ریشه های اصلی صدمه وارد کنند.

CVG : آیا شما تریلر های Resident Evil 6 را قبلا دیده بودید ؟ نظرتان چیست ؟

Shinji Mikami : با اینکه وقت خالی کمی داشتم اما به نحوه ی ساخت و تولید Resident Evil 6 نیز نظاره و اخبار آن را دنبال میکردم . همان طور که گفتم نباید به ریشه ها صدمه زد.در تریلرهایی که از بازی دیدم شاهد صحنه های اکشن هالیوودی یا حتی بالیوودی بودم که رنگ و بوی خاصی از زامبی های معروف Resident Evil 3 در آنها وجود نداشت.

کپکام این حرف ها و چرت وپرت ها را بریز دور! تو بلد نیستی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or