Capcom: بازی Resident Evil بعدی به ریشه خود بازمی‌گردد . The Last of Us یک بازی قوی

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
image_29622_thumb_wide620.jpg

درود.

شرکت Capcom که با هر ساخت از سری Resident Evil آن را یک قدم دورتر از از ریشه خود یعنی Suriver h‌orror میکرد در جدیدترین نسخه این بازی یعنی Resident Evil 6 به هبچ عنوان نتوانست به خواسته‌هایش برسد و این بازی با اینکه کاملا اکشن بود فروش چندانی نداشت. در همین راستا این شرکت اذعان کرد قسمت بعدی بازی Resident Evil به ریشه خود باز می‌گردد. (این شرکت در مورد re6 هم چنین مطلبی را گفته بود)

آقای Michael Pattison در طی مصاحبه‌ای که با سایت معتبر MCV ذاشت اذعان کرد، "بعد از ساخت بازی RE: Revelations شاهد نقدهای مثبتی هم از سوی هواداران و هم از سوی رسانه‌ها بودیم و همچنین ناظر تحلیل‌های متفاوت و بررسی‌های گوناگون و جدیدی نیز شدیم. باید این گونه مسائل برسی شود و همه را باید برای ساخت نسخه بعد RE در بازی به کار گیریم. به همین راحتی نمی‌توان تمام این‌ها را نادیده گرفت و ازشان رد شد."

"یکی از مشکلاتی که ما در Resident Evil 6 داشتیم این بود که زیادی از حد در بازی به محتواها پرداختیم، لذا خیلی از مشتری‌ها پیام دادن و گفتن احساس پفکی بودن دست می‌دهد. مرحله Leon در بازی بسیار خوب عمل کرد زیرا در بازی Resident Evil Revelations که برای 3DS ساختیم به جای اینکه زیادی از حد به survival horror بپردازیم سعی نمودیم داستانی روان و ساده را عنوان کنیم که این امر نیز باید در ساخت نسخه بعدی Resident Evil مهم واقع گردد که هر چه بیشر به ریشه بازی نزدیک شویم."

"در مورد زامبی‌ها، وقایع آخرالزمانی و survival horror و اقلام این چنینی حرف‌های بسیاری گفته شده است ولی هستند عناوین شاد و زنده‌ای به همانند بازی The Last of Us که به ما به خوبی نشان دهند مشتری‌ها دنبال چه چیزی هستند؛ البته Tomb Raider نیز نباید نادیده گرفته شود. وقتی تیم تحقیق و توسعه ما این عناوین را بازی نمودند به ما گفتند که از بازی کردنشان بسیار لذت برده‌اند. این به ما نشان داد هستند مارکت‌های با محتوا و بسیار قوی که مخاطب را به خود جذب نمایند."

آیا کپکام از اشتباهات خود درس گرفته؟ و آیا ما باردیگر شاهد یک RE واقعی خواهیم بود(؟)

VG247

آخرین ویرایش:
بنظر من عمر این بازی تقریبا تموم شده ، البته منظورم داستان زامبی ها نیست ، منظورم عمر سبک کلاسیکه RE ه. بعد از گندهایی که CapCom روی RE زد ، دیدگاه خیلی از گیمرها نسبت به این بازی عوض شده .بنظرم اهمیت این بازی تو صنعت گیم مثل سابق نیست.
هرچیزی قابل روایته حتی اگه سوژه تکراری باشه . مهم اینه که شما اون موضوع رو چطوری تعریف میکنید . با اینکه از طرفدارای قدیمی این بازی هستم ولی اون سبک کلاسیک با ساختار ذهنی گیمرهای امروزی دیگه جواب نمیده . من فکر میکنم سبک RE باید تو مسیر RE 4 قرار میگرفت که البته با رفتن Shinji M همه چی از بین رفت .

بنظر من عمر این بازی تقریبا تموم شده ، البته منظورم داستان زامبی ها نیست ، منظورم عمر سبک کلاسیکه RE ه. بعد از گندهایی که CapCom روی RE زد ، دیدگاه خیلی از گیمرها نسبت به این بازی عوض شده .بنظرم اهمیت این بازی تو صنعت گیم مثل سابق نیست.
هرچیزی قابل روایته حتی اگه سوژه تکراری باشه . مهم اینه که شما اون موضوع رو چطوری تعریف میکنید . با اینکه از طرفدارای قدیمی این بازی هستم ولی اون سبک کلاسیک با ساختار ذهنی گیمرهای امروزی دیگه جواب نمیده . من فکر میکنم سبک RE باید تو مسیر RE 4 قرار میگرفت که البته با رفتن Shinji M همه چی از بین رفت .
اتفاقا با رفتن تو این مسیر گند زده شد به این بازی.
نمیگم re4 بازی بدی بود .اتفاقا بازی خوبی بود امتیازاتشم هم همین رو ثابت میکنه ولی خیلی فرق داشت با re3 و اگر کسی نام بازی رو نمیدونست و با شخصیتهای بازی اشنا نبود شاید کلا نمیدونست این بازی رزیدنت اویله!!
با باقیه حرفات موافقم .کار این ip تمومه .امکان داره هنوز فروش کنه ولی به مرور کم میشه تا میره که به خاطرها بپیونده.
مگه اینکه فرجی بشه که بعید میدونم دیگه گیمرهای امروزی اجازه بدن یا کپکام بخواد ریسک کنه.
مگه اینکه نینتندو یا سونی یا ماکروسافت بخوان این عنوان رو بازسازی کنن که اونم با کمتر شدن علاقه به این بازی کسی دیگه بعید میدونم همچین قماری کنه.

خب قطعا کپکام همیشه به ریشه‌ها برمیگرده ... مثال بارزش RE6 بود که بازی رو به ریشه خودش که Call of Duty بود رسوند. پس به این نتیجه میرسیم که سری CoD قبل از Resident Evil وارد دنیای بازی شده. این دقیقا نکته اصلی رزیدنت ایول 6 بود که پرده از یکی از اسرار بزرگ صنعت بازی برداشت.
البته نکته مهمی که توی رزیدنت ایول هست اینه که ریشه این بازی معمولا به چند ساقه ختم میشه ... مثلا یکیش به CoD ختم میشه، یکیش به Gears of War، یکیش به پارک شهرداری و ... واسه همینم هست که وقتی شماره جدیدی ریلیز مییشه، نمیشه فهمید بازی در اصل چیه ... Cod، Ace Combat، GeoW و یا پارک ساعی ...

خب قطعا کپکام همیشه به ریشه‌ها برمیگرده ... مثال بارزش RE6 بود که بازی رو به ریشه خودش که Call of Duty بود رسوند. پس به این نتیجه میرسیم که سری CoD قبل از Resident Evil وارد دنیای بازی شده. این دقیقا نکته اصلی رزیدنت ایول 6 بود که پرده از یکی از اسرار بزرگ صنعت بازی برداشت.
البته نکته مهمی که توی رزیدنت ایول هست اینه که ریشه این بازی معمولا به چند ساقه ختم میشه ... مثلا یکیش به CoD ختم میشه، یکیش به Gears of War، یکیش به پارک شهرداری و ... واسه همینم هست که وقتی شماره جدیدی ریلیز مییشه، نمیشه فهمید بازی در اصل چیه ... Cod، Ace Combat، GeoW و یا پارک ساعی ...
از حرفت خوشم اومد ولی نباید اینجوری بشه

رزیدنت اویل یکی از بهترین بازیهای تاریخ صنعت گیم محسوب میشه .، بازی که سبک Survival Horror احیا و متحول کرد با استقبال خوبی از R.E.Rشد امکان داره capcom سیاست شو نسبت به این بازی عوض کنه و یکم به ریشه ها برگرده ولی بطور گسترده امکانش خیلی کمه.

واقعنم رویی داره کپ کام (کپی کام) !! من خودم آرزومه که این سری به ریشه هاش بر گرده طوری که اگر این آرزو به حقیقت بپیونده حاضرم شماره 7 که هیچ،20 تا شماره دیگه هم بزنه اما افسوس که این تنها یک افسوس هست،البته RE:R خیلی به ریشه ها نزدیک شد،به نظرم اگر کارگردان و نویسنده بازی به طور کل عوض بشن خیلی کمک شایانی به این سری می کنه ولی تا این چنین هست گفتن جمله بازگشت سری Resident Evil به ریشه هاش مثل این می مونه که بگیم سری World Of Warcraft بر روی کنسولها عرضه خواهد شد!!!

معلوم نیست این جمله ی به ریشه ها برمیگردد چند بار و طی چند سال می خواد معنا پیدا کنه یا چقدر می خواد طول بکشه..!!!!مردک برو خودتو مسخره کن..!!یه عمر سر ملت شیره مالیدی بعد تا E3 بعدی ملت رو میزاری تو خماری باز با پررویی زیاد کاره خودت رو میکنی..!!سره E3 جدید که میشه میگه می خوایم با BF 4 رقابت کنیم..!!!این capcom فکر کرده ملت مثل خودش نفهم هستن که هرچی گفت باور کنن..!!نه آقا دیگه این چیزا قدیمی شد..!!RE واسه من و خیلی های دیگه مرده..!!حالا بذار بازی شاخ و غول میکامی بیاد(Evil Within)فکر کنم دیگه باید در شرکت رو ببندن برن تو کاره دیگه ای مثل ساخت قرصهای لاغری..!!!:d

البته احد جان. کپکام المان‌های فایتینگ رو هم خوب تونسته بود جا بده کم مونده بود بازیکن سوکن بزنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or