Capcom: بازی Resident Evil بعدی به ریشه خود بازمی‌گردد . The Last of Us یک بازی قوی

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
image_29622_thumb_wide620.jpg

درود.

شرکت Capcom که با هر ساخت از سری Resident Evil آن را یک قدم دورتر از از ریشه خود یعنی Suriver h‌orror میکرد در جدیدترین نسخه این بازی یعنی Resident Evil 6 به هبچ عنوان نتوانست به خواسته‌هایش برسد و این بازی با اینکه کاملا اکشن بود فروش چندانی نداشت. در همین راستا این شرکت اذعان کرد قسمت بعدی بازی Resident Evil به ریشه خود باز می‌گردد. (این شرکت در مورد re6 هم چنین مطلبی را گفته بود)

آقای Michael Pattison در طی مصاحبه‌ای که با سایت معتبر MCV ذاشت اذعان کرد، "بعد از ساخت بازی RE: Revelations شاهد نقدهای مثبتی هم از سوی هواداران و هم از سوی رسانه‌ها بودیم و همچنین ناظر تحلیل‌های متفاوت و بررسی‌های گوناگون و جدیدی نیز شدیم. باید این گونه مسائل برسی شود و همه را باید برای ساخت نسخه بعد RE در بازی به کار گیریم. به همین راحتی نمی‌توان تمام این‌ها را نادیده گرفت و ازشان رد شد."

"یکی از مشکلاتی که ما در Resident Evil 6 داشتیم این بود که زیادی از حد در بازی به محتواها پرداختیم، لذا خیلی از مشتری‌ها پیام دادن و گفتن احساس پفکی بودن دست می‌دهد. مرحله Leon در بازی بسیار خوب عمل کرد زیرا در بازی Resident Evil Revelations که برای 3DS ساختیم به جای اینکه زیادی از حد به survival horror بپردازیم سعی نمودیم داستانی روان و ساده را عنوان کنیم که این امر نیز باید در ساخت نسخه بعدی Resident Evil مهم واقع گردد که هر چه بیشر به ریشه بازی نزدیک شویم."

"در مورد زامبی‌ها، وقایع آخرالزمانی و survival horror و اقلام این چنینی حرف‌های بسیاری گفته شده است ولی هستند عناوین شاد و زنده‌ای به همانند بازی The Last of Us که به ما به خوبی نشان دهند مشتری‌ها دنبال چه چیزی هستند؛ البته Tomb Raider نیز نباید نادیده گرفته شود. وقتی تیم تحقیق و توسعه ما این عناوین را بازی نمودند به ما گفتند که از بازی کردنشان بسیار لذت برده‌اند. این به ما نشان داد هستند مارکت‌های با محتوا و بسیار قوی که مخاطب را به خود جذب نمایند."

آیا کپکام از اشتباهات خود درس گرفته؟ و آیا ما باردیگر شاهد یک RE واقعی خواهیم بود(؟)

VG247

آخرین ویرایش:
خب هر چند, چند بار این حرف رو زدن ولی باز من امیدوار می مونم به اینکه این بازی به ریشه های خودش برگرده! چون من واقعا عاشق این سری هستم و همیشه از عرضه ی رزیدنت استقبال میکنم!
شخصیت همراه , انتخاب لوکیشن های نامناسب, مهمات و سلاح ها و بسته های سلامت بیش از حد و روند خطی و بدون معما و چندیت و چند عامل دیگه از متمهمان ردیف اول تخریب رزیدنت بودن!
این بازگشت به ریشه ها به خاطر ناتوانی کپکام نیست بلکه دلیل اصلیش این هست که خودشون نمی خوان و فکر میکنن هر چی بازی اکشن تر بشه محبوبتره! کپکام باید برای این بازی در درجه ی اول یک کارگردان درجه یک مشابه میکامی که سبک ترس رو بفهمه پیدا کنه!!
----
البته خودم با این حال از رزیدنت 6 خیلی لذت بردم ولی خب باید به ریشه ها برگرده!:d
-----
یک نکته هم در مورد آخرین ما:
این بازی رو خودم بهترین بازی عمرم می دونم ولی من به این بازی به دید اکشن ادونچر نگاه میکنم نه یک بازی در ژانر سورویوال هورور!! البته ناتی داگ تو برخی لحظات مثل اون لحظاتی که وارد محیط های آلوده می شدیم و مجبور به استفاده از ماسک بودیم نشون داد که اگه بخواد می تونه یک بازی بسازه که واقعا بترسونه!! ( اون قسمتی رو که از آسانسور سقوط کردیم و باید برای باز کردن اون در کارتی رو پیدا میکردیم و اون ژنراتور برق رو روشن می کردیم به یاد بیارید!!:-s )

خب وقتی که خود استاد این بازی جدید رو The Evil Within میسازه دیگه چرا بحث سره رزیدنت باشه؟؟خودش سبکشو شروع کرد خودشم با این شاهکار به پایان میرسونه :)

اون سبک کلاسیک اویل دیگه الان استقبالی ازش نمیشه به اون صورت .
اویل 4 خیلی بهتر از آشغال هاییه که بعدش منتشر کرد . یکم خلاقیت به خرج بدن میتونن یه Survival Horror ـه سوم شخص ساخت .

[h=2]Capcom: بازی Resident Evil بعدی به ریشه خود بازمی‌گردد . The Last of Us یک بازی قوی[/h]
یه بازی قوی؟ :| TLoU یه شاهکاره که تا 100 ساله دیگه هم نمی تونی بهش برسی :| عمرا بتونی بدون کارگردان های شماره های 1 2 3 این بازی به ریشه برگردی

اویل 6 رسما هیچی نداشت
نه داستان.نه شخصیت پردازی.نه گیم پلی.نه گرافیک درت و حسابی
بازی که بخواد 9 تا شخصیت قابل بازی داشته باشه از همون اول هم میشد فهمید چه افتضاحیه
خداوکیلی اون شماره 5 ازین 6 خیلی بهتر بود
حالا نسخه های پایین تر از 4 که اصلا بحثشون جداست چون اونا ترسناک بودن این 2 تای اخری اکشن البته اویل 6 کمی هم مضحک بود با اون زامبی های خلبانو دلقکو موتور سوارو :))

خب وقتی که خود استاد این بازی جدید رو The Evil Within میسازه دیگه چرا بحث سره رزیدنت باشه؟؟خودش سبکشو شروع کرد خودشم با این شاهکار به پایان میرسونه :)

هیچ پایانی در کار نیست.تازه شروع شده چون استاد خودش تازه استدیو تاسیس کرده و با میل و اراده خودش از این به بعد بازی های زیبای زیادی رو از این استدیو خواهیم دید.

همين چند وقت پيشا گفتن ما بخاطر پول اكشنش كرديم چون پول پرستيم ديگه به سبك قبلي بر نميگرديم اون سبك قبلي پولي توش نيست
بنابراين شما گيمرهاي عزيز بيخيال اين وعده هاي هميشگي كپكام بشين

اویل 6 رسما هیچی نداشت
نه داستان.نه شخصیت پردازی.نه گیم پلی.نه گرافیک درت و حسابی
بازی که بخواد 9 تا شخصیت قابل بازی داشته باشه از همون اول هم میشد فهمید چه افتضاحیه
خداوکیلی اون شماره 5 ازین 6 خیلی بهتر بود
حالا نسخه های پایین تر از 4 که اصلا بحثشون جداست چون اونا ترسناک بودن این 2 تای اخری اکشن البته اویل 6 کمی هم مضحک بود با اون زامبی های خلبانو دلقکو موتور سوارو :))
با همه ی حرفات موافقم بجز گرافیک خداییش گرافیکش حرف نداشت ولی بجز گرافیک مزخرفترین بازی که در عمرم دیدم کاشکی انحصاری ایکس باکس بود یه کم ترول میکردیم:d

کپکام، تو نمیتونی به چیزی که واسه خودت نیست برگردی، ریشه های RE متعلق به تو نیست، متعلق به میکامیه! پس:
Just stfu capcom and kneel before mikami
حتی اگه نتونه به خوبیه تو سینماتیک بسازه، یا با گرافیک باشه، یا صدا گذاری داشته باشه یا افکت داشته باشه، اصلا 2D باشه!!!

بازی TLOS یعنی سوروایول هارور بود؟ خوشحالم که فهمیدی! چون شما اصلا نمیدونی سوروایول هارور یعنی چی هربازی که توش یه موجود شبیه زامبی داشت Survvial- Horror نیست!

41483119479337234553.jpg
حمید جان tlou سبکش survival horror هم هست
این به نقل از ویکی پدیا

The Last of Us is an action-adventure survival horror video game developed by Naughty Dog and published by Sony Computer Entertainment exclusively for thePlayStation 3

تو قسمت ژانر هم نوشته شده survival horror
The Last of Us - Wikipedia, the free encyclopedia

راستی tlou توش زامبی نداره :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or