Capcom:بازی های survival horror فروش خوبی ندارند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
تهیه کننده Resident Evil: Revelations در مصاحبه ای باGamasutra صحبت های جالبی کرده که خلاصه ای از ان را برایتان ترجمه کردم
بازی های Resident Evil که Survival horror خالص بودند فروش خوبی نداشتند
"مخصوصا برای بازار امریکای شمالی من فکر می کنم
Resident Evil باید بیشتر اکشن شود .بازی های اولیه Resident Evil باید مانند Resident Evil 4 و Resident Evil 5 می بودند تا موفقیت بیشتری داشته باشند. در RE4 تغییراتی خوبی اعمال شده بود و در RE5 این تغییرات ادامه داشت.من فکر می کنم برای بازار امریکای شمالی ما باید این تغییرات را ادامه دهیم .اگر نگاهی به فروش بازی های سبک Survival horror بیاندازیم می بینیم که فروش ان ها بسیار کم بوده و
حالا به فروش بازی های اکشن مثل cod نگاه کنیم به فروش فضایی می رسیم
البته من هنوز نمی توانم در باره
RE6 صحبت کنم ولی فکر نمی کنم مانند cod یک اکشن تمام عیار باشد.

كاش اين كپكام نابود ميشد ازشرش راحت ميشديم ديگه اين نسل به حد كافي گند زد
ايول رو فقط ميكامي ميتونه بسازه وگرنه اين كپكام استاد گند زدنه
ايشالا آرزو فروش هم به دلش بمونه

كاش اين كپكام نابود ميشد ازشرش راحت ميشديم ديگه اين نسل به حد كافي گند زد
ايول رو فقط ميكامي ميتونه بسازه وگرنه اين كپكام استاد گند زدنه
ايشالا آرزو فروش هم به دلش بمونه
خب میکامی خودش رزیدنت ایول رو به اینجا کشوند :دی چمیدونم شاید از همون اول هم قصدشون همین بوده ولی به خاطر امکانات اونجوری در اومده :دی

شما تمام جوانب رو گفتی به غیر از یک مورد که اون هم ریسکه من اگه بخوام 10 تا هزار تومنی خرج کنم کلی این دست اون دست میکنم
حالا شما فرض کن 400 و 500 نفر ادم دو و سه سال وقتشون رو چند ده میلیون دلار سرمایشون رو هزینه میکنن و باید در عرض_
دو یا سه ماه به سود دهی و برگشت سرمایه برسن.
مشکل capcam نیست ذایقه تغییر کرده و این تغییر خودش رو تو امار فروش نشون میده و هر سازنده ای هم یکی از اصلی ترین _

دوست عزیز حرف شما یک مشکل داره انم این هستش که فروش بیشتر از یک میلیون برای شرکت های سود آوره بازی اگه خیلی خرج داشته باشه 50-60 میلیون خرجش هستش بگو حتی 100 میلیون دلار خرجش بعد با 2 میلیون نسخه فروش خرج بازی بر میگرده هیچ 2 میلیون بعد میشه برای شرکت سود .

بعدشم هیچ شرکت بازی سازی 500-800 کارمند داخل یک استدیو نداره و نخواهد هم داشت حالا حالا ها شاید یکی مثل راکستار شمالی یا بلیزارد داشته باشه اما انم فکر نمیکنم داخل یک استدیو حتی اگه 2 تیم هم باشن بیشتر از 500 نفر بشن .

اتفاقا این ها بوی پول به مشامشون خورده نگاه کن فقط شرکت های دیگه میان بازی میسازن وقتی بازیش 2 میلیون میفروشه کلی هم حال میکنن نسخه بعدی هم اعلام میکنن اما این ها به چیزی که در میارن قانع نیستن برای همین وضع اینه .

نصف افرادی که دارن برای گیم پلی قدیمی RE لَه لَه میزنن 1، 2، 3، 0 و کد ورونیکا رو بازی نکردن.

حقیقت نمک رو زخمه.

به قول شاعر: I believe it cause it makes me look cool.
اشکال کار اینجاست که فکر میکنی خودت تنها رزیدنت اویلهای کلاسیک رو بازی کردی.

حقیقتا من با اکشن شدن RE موافقم. تمام بازیهای نسل 5 رزیدنت (1، 2، 3) حال آدم رو به هم میزدن. کاراکترهای دو بعدی روی صفحه ی سه بعدی برای بازیهای پی سی سال 80 خوب بودن نه بازیهای اون زمان. کنترل بازی خیلی آشغال و کند بود و معماهاش خسته کننده و بیرنگ جلوه میکردن.

از طرفی ورونیکا و زیرو از همه لحاظ کامل بودن اما در مقایسه با 4 و در متعاقب 5 کمی ناقص جلوه میکردن.

کلّا RE از 4 ببعد یک جهش بزرگ بود.
اره از نظر شما سری کلاسیک این بازی اشغال بود. اشغالی که اولین فیلم سینماییش رو ببین چه سالی ساختن.مال زمانی بود که هنوز رزیدنت اویل 4ساخته نشده بود.

اره رزیدنت اویل 4 واقعا یه انفجار بود ولی انفجار نور نبود بلکه انفجار یه چیز دیگه بود که بوی بدی هم میده.اثرات انفجار هم دیگه کاملا پیدا شد با این re:orc

فرانچایز صرفا به معنی برفروش بودن نیست یه فرانچایز داریم مثل cod برفروش یکی هم داریم مثل portal نه چندان برفروش .
هستن هم کارایی مثل NFS که فقط و فقط به واسطه فرانچایز بودن تونستن دووم بیارن ولاغیر
برا خودت یچی می گی جوابم می دی
من کی گفتم فرانچایز ینی پر فروش
من می گم پر فروش ترین فرانچایز دنیا سوپر ماریو پس فرانچایز رزیدنت ایول هم اگر می خواد با تقلید از ip های دیگه دنبال فروش بره باید بره دنباله سوپر ماریو

کلّا RE از 4 به بعد یک جهش بزرگ بود.
من فکر میکردم این رو هم کَژوال بدونی :دی !
آدم غیر قابل پیش بینی ای هستی ... مسفکت 3 کژوال میشه ، اونوخ RE4 که ریتم RE رو آسون کرده ، ... 8-|:دی !

وقتی میگم همش تقصیره این میکامی هست میگین نه:dشینجی خان جهش رو از همین اویل 4 شروع کرد دیگه اگه همین 4 رو مثه سری قبل میساخت حالا صرف نظر از دوربین و باقی مسایل اون نسل الان به اینجاها نمیکشید

دوست عزیز حرف شما یک مشکل داره انم این هستش که فروش بیشتر از یک میلیون برای شرکت های سود آوره بازی اگه خیلی خرج داشته باشه 50-60 میلیون خرجش هستش بگو حتی 100 میلیون دلار خرجش بعد با 2 میلیون نسخه فروش خرج بازی بر میگرده هیچ 2 میلیون بعد میشه برای شرکت سود .

بعدشم هیچ شرکت بازی سازی 500-800 کارمند داخل یک استدیو نداره و نخواهد هم داشت حالا حالا ها شاید یکی مثل راکستار شمالی یا بلیزارد داشته باشه اما انم فکر نمیکنم داخل یک استدیو حتی اگه 2 تیم هم باشن بیشتر از 500 نفر بشن .

اتفاقا این ها بوی پول به مشامشون خورده نگاه کن فقط شرکت های دیگه میان بازی میسازن وقتی بازیش 2 میلیون میفروشه کلی هم حال میکنن نسخه بعدی هم اعلام میکنن اما این ها به چیزی که در میارن قانع نیستن برای همین وضع اینه .

شما درست میگی تو یه استدیو 500 نفر برسنل نداره ولی من کجا گفتم 800 نفر :))
بلکه گفته re6 بزرگترین کار capcam هست و در مجموع 400 تا 500 نفر از تمام استدیو های capcam در ساخت مشارکت دارن.
capcam که فقط یه استدیو نداره البته قبلا هم مثلا ubisoft برای AC:BROTHER HOOD یه گروه 300 نفر رو در نظر گرفته بود

حقیقتا من با اکشن شدن RE موافقم. تمام بازیهای نسل 5 رزیدنت (1، 2، 3) حال آدم رو به هم میزدن. کاراکترهای دو بعدی روی صفحه ی سه بعدی برای بازیهای پی سی سال 80 خوب بودن نه بازیهای اون زمان. کنترل بازی خیلی آشغال و کند بود و معماهاش خسته کننده و بیرنگ جلوه میکردن.

از طرفی ورونیکا و زیرو از همه لحاظ کامل بودن اما در مقایسه با 4 و در متعاقب 5 کمی ناقص جلوه میکردن.

با احترام به شما اگه گزینه ای بود که به شما امتیاز منفی بدن در باره صحبت بالاتون فکر کنم در تاریخ بی سابقه میشد .

بابا RE4 هیچ عیبی نداشت جز اینکه داستانش یک SPIN OFF بود ! اما RE5 هرچی RE4 داشت رو نداشت بجز گیم پلی و داستان داشت ! و الا جو و محیط RE4 بنظرم بسیار عالی بود ! BOSS FIGHT هاشم خوب بودن ! و وقتیم بازی رو با سختی بالا میرفتی واقعا باهوش تر میشدن حرکاتشون سریعتر بود !
اینم یک جو و محیط و ... مثل RE4 داشته باشه بسیار عالی میشه ، اما بازی کردن تو روشنایی روز و همراه با پارتنر اصلا استرس و ترس به آدم نمیده !

قصد توهین بهت ندارم ولی شما هنوز فرق کارکتر با لوکیشن رو نمیدونی.
به چه شکل کارکتر دو بعدی توی لوکیشن سه بعدی قرارمیگره؟
re3 در زمان خودش از نظر تکنیکی برجسته بود کارکتر های سه بعدی تو لوکیشن های سه بعدی.
ولی از اکثرا از بیش رندر شده.
کنترل بازی هم با توجه به این که دوربین استاتیک بود خوب کار شده بود.
ما هم نخواستیم همون بازی به قول خودت بی سی سال 80 رو بسازن.
بلکه حرف ما اینکه به ویزگیهای اصیل و کلاسیک سری وفادار باشن.

آخرین ویرایش:

شما سنت اقتضا میکنه که رزیدنت اویل اکشن رو بیشتر دوست داشته باشی ومن بهت کاملا حق میدم :d اصلا رزیدنت اویل های کلاسیک رو بازی کردی ؟ شاید اگه منم از رزیدنت اویل 4 و 5 بازی رزیدنت اویل رو شناخته بودم الان اکشن پسند بودم. کپکام میترسه که یه رزیدنت اویل ترسناک بسازه ضرر کنه. شایدم عاقلانه باشه چون امروزه دیگه فن های اکشن پسند و آماتور رزیدنت اویل زیادتر از فن های قدیمی هستند روز به روز هم دارن زیادتر میشن . به نظر من اگه قراره رزیدنت اویل اکشن بشه بهتره داستان بازی رو کلا عوض کنن دیگه مثلا در مورد جنگ های جهانی و این چیزا باشه فروشش هم بیشتر میشه :d ما هم با خاطراتمون با رزیدنت اویل های کلاسیک خوش هستیم. همش فکر میکردم این کپکام رزیدنت اویل 6 رو کاملا survivor horror میسازه تا به طرفداراش ثابت کنه فقط شینجی میکامی نیست که میتونه از رزیدنت اویل یک شاهکار بسازه . ولی افسوس....

دقیقا یک جهش بود ولی به سمت عقب!!! بجز رولیشنز .

وقتی تو رزیدنت اویل 6 قرار باشه این Javo اسلحه بدستش بگیره و تیر اندازی کنه حدس بزینید چه اکشنی داره سناریو کرس. تنها دلیلی که از رزیدنت اویل 6 خوشم میاد سناریو لیان و داستان بازی هست.

resident_evil_6_javo.jpg

آخرین ویرایش:
کاپکام معدن طلا یا چند حلقه چاه نفت نداره پس مجبوره بازیهاش رو جوری بسازه تا فروش برن.
گیمرهای امروزی هم بجز فشار دادن Trigger حوصله کار دیگه رو ندارن. حل کردن پازل و کاوش محیط و پیدا کردن نقطه ضعف Boss و ... .
این همه سازنده 3rd Party توی دنیا هست انوقت پروژه رو میسپاره به Silent Six Games :دی. حتی اجازه استفاده از Engine اختصاصی خودش رو هم نمیده! به SSG. پشت همه اینها مسائل و مشکلات مالی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or