Capcom:بازی های survival horror فروش خوبی ندارند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
تهیه کننده Resident Evil: Revelations در مصاحبه ای باGamasutra صحبت های جالبی کرده که خلاصه ای از ان را برایتان ترجمه کردم
بازی های Resident Evil که Survival horror خالص بودند فروش خوبی نداشتند
"مخصوصا برای بازار امریکای شمالی من فکر می کنم
Resident Evil باید بیشتر اکشن شود .بازی های اولیه Resident Evil باید مانند Resident Evil 4 و Resident Evil 5 می بودند تا موفقیت بیشتری داشته باشند. در RE4 تغییراتی خوبی اعمال شده بود و در RE5 این تغییرات ادامه داشت.من فکر می کنم برای بازار امریکای شمالی ما باید این تغییرات را ادامه دهیم .اگر نگاهی به فروش بازی های سبک Survival horror بیاندازیم می بینیم که فروش ان ها بسیار کم بوده و
حالا به فروش بازی های اکشن مثل cod نگاه کنیم به فروش فضایی می رسیم
البته من هنوز نمی توانم در باره
RE6 صحبت کنم ولی فکر نمی کنم مانند cod یک اکشن تمام عیار باشد.

بزار وقتی ورشکست شدند رفتن تو تاریخ میفهمند که چجوری بازی بسازند.یه باره بگو میخوایم cod بسازیم دیگه.اون سالها رزیدنت اویل یه بازی فکری با گرافیک و مورد تحسین گیمرها بود الان شده بازی فایتی.اون نظرسنجیهایی که capcom انجام میده نمیدونم رو چه اصولی هست!!!شاید من اشتباه میکنم.

حداقل اعتراف می‌کنه :دی، و متأسفانه حرفش درست هست.
هیچکدوم از طرفدار‌های بازی اصلی‌ دوست ندارن با یه cod طرف باشن ولی‌ الان گیمر‌های جدید فقط سطل سطل خون میخوان و تفنگای قشنگ :دی
اینا هم هدفشون پول هست نه جلب توجه طرفدار‌های اصلی‌، پس بیشتر به Cod نزدیک بشن واسشون خوب هست.

آخرین ویرایش:
طرف میاد وضعیت فعلی صنعت گیم رو تشریح میکنه(که حرف راست رو هم زده)ملت فاتحه کپکام رو میخونن!خوبه آخرش هم گفته که فکر نمیکنه RE 6 یه چیزی مثل CoD بشه.پس چرا الکی جو گیر میشید و جو میدید؟

باور بفرمایید دوستان ، Resident Evil 6 داره با وسواس تمام ساخته میشه ؛ میتونید امید داشته باشید بعد از مدتها یه اویل سطح بالا بازی میکنید ...
عملیات راکون سیتی رو فراموش کنید ، اصلا "بازی" نبود ...
===
طرف میاد وضعیت فعلی صنعت گیم رو تشریح میکنه(که حرف راست رو هم زده)ملت فاتحه کپکام رو میخونن!خوبه آخرش هم گفته که فکر نمیکنه RE 6 یه چیزی مثل CoD بشه.پس چرا الکی جو گیر میشید و جو میدید؟
اینجا ایرانه یه گربه هفهزار ساله ؛ عادت نکردی هنوز علی ؟:دی ...

اقای دیوید کیج هم به این موضوع اشاره کرد که cod میاد و 15 میلیون فروش می کنه ، heavy rain هم نهایت 2 میلیون و اشاره هم داره که 2 میلیون نسخه هم کم نیست و عالیه اما ایشون اینقدر شعور داره که راه خودش رو با جدیت ادامه بده و kara رو به نمایش در بیاره . اما کپکام جنبه این فروش و سود دهی عناوین اکشن رو نداره و مثل مگسی که افتاده توی زمین زباله ها داره منفجر میشه از عطش کسب پول بیشتر با گند زدن به ای پی های سابق هم حتی ( ای پی های جداگانه رو که به کنار که فقط واسه اکشن میسازه از سر اون زبون بسته ها هم نمی گذره )

اگر چاره ای داشت لیسانس سری COD رو خریداری می کرد

با توجه به کم حوصلگی نسل جدید میشه گفت حرف‌هاش درسته...

ولی سوال اینجاست که چرا کپکام سعی می‌کنه برخلاف فروش نه‌چندان خوب اینگونه سبک‌‌ها بازی رو ادامه بده و انرژی تیم سازنده رو صرف تغییر سبک بازی از survival horror به action کنه، اگر خلاقیت و انرژی تیم صرف ساختن یک بازی جدیدتر و صرفا اکشن می‌شد بهتر نبود؟
بنده فکر میکنم کپکام قصد داره فقط از نام و محبوبیت این بازی برای رسیدن به هدفش که پول بیشتر هست سو استفاده کنه.

RE1 رو با پول توجیبی ساختن.
الان 2 برابر بودجه ی این بازی رو باید بدن به یک نویسنده.
و 10 برابرش رو باید بدن به یک Lead Designer که آخرش آشغال محض میسازه.

متاسفانه راس میگه الان بازی شاهکاری مثله dead space با اون امتیازا و چقدر فروخته ؟ تازه در نظر بگیرید ناشر اون ea هست و اگه فروش کم هم باشه زیاد مهم نیس واسش نه کپ کام با چند تا عنوان محدود البته این دلیل نمیشه که معما ها از بازی حذف بشه و.....

یکی پیدا نمیشه بهش بگه حالا که سود نداره برات و میخوای اکشن بسازی لااقل اسم رزیدنت اویل رو به گوه نکش )x
اقای عزیز دمشون گرم سازندگان سایلنت هیل که هنوزم راهشون رو ادامه میدن این نسخه اخریش هم واقعا عالیه و سبک کلاسیکشو ادامه داده
البته اینم نباید نادیده گرفت که جوونای امروز با یه کد چهار رقمه مخشون هنگ میکنه دیگه چه برسه با این سبک بازیها ولی دلیل نمیشه که عنوان اویل رو خراب کنن برن بازی با یه اسم دیگه بسازن
کلا تو چند سال اخیر کاپکام گند زده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or