Capcom:بازی های survival horror فروش خوبی ندارند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
تهیه کننده Resident Evil: Revelations در مصاحبه ای باGamasutra صحبت های جالبی کرده که خلاصه ای از ان را برایتان ترجمه کردم
بازی های Resident Evil که Survival horror خالص بودند فروش خوبی نداشتند
"مخصوصا برای بازار امریکای شمالی من فکر می کنم
Resident Evil باید بیشتر اکشن شود .بازی های اولیه Resident Evil باید مانند Resident Evil 4 و Resident Evil 5 می بودند تا موفقیت بیشتری داشته باشند. در RE4 تغییراتی خوبی اعمال شده بود و در RE5 این تغییرات ادامه داشت.من فکر می کنم برای بازار امریکای شمالی ما باید این تغییرات را ادامه دهیم .اگر نگاهی به فروش بازی های سبک Survival horror بیاندازیم می بینیم که فروش ان ها بسیار کم بوده و
حالا به فروش بازی های اکشن مثل cod نگاه کنیم به فروش فضایی می رسیم
البته من هنوز نمی توانم در باره
RE6 صحبت کنم ولی فکر نمی کنم مانند cod یک اکشن تمام عیار باشد.

کپکام: بازی های Resident Evil که Survival Horror خالص بودند فروش خوبی نداشتند ==> ما یه آشغال اکشن به اسم ORC تحویلتون میدیم، بازار رو هم می ترکونیم یحتمل >:d<

بعضی سبک ها به دلیل نوع روندشون مخاطبش خاص تر مثل ادونچر و rpg چون نیاز به وقت گذاشتن داره و حوصله. portal رو skyrim استثنا میگیریم
ولی هر کسی سراغ dark souls و monky island نمیره چون از یک درجه به بعد دیگه گیمر می طلبه و مرد کهن

آخرین ویرایش:
پس کارکنان Frictional Games الان کاسه گدایی گوشه خیابون دستشون گرفتن بازی می سازن؟

بگو ما نمی تونیم survival Horror ای بسیازیم که فروش خوبی داشته باشه(البته اگه به چرت و پرت های جدیدی که می سازه بشه گفت survival horror).

متاسفانه خیلی از عناوین قدیمی خراب شدند و Resident Evil هم از این دسته بازی هاست، capcom میاد درستش کنه هر نسخه بدتر گند می زنه بهش.

با این اوصاف re6 بیاد از amy هم امتیازاتش کمتر می شه اگه بخواد همین روند رو ادامه بده.

راست گفته...شما فرض کنین re6 رو الان عین نسخه های کلاسیک می ساختن باهاتون شرط می بندم فروشش به 1 میلیون هم نمیرسید...اون زاویه دوربین و اون ویژگی های گیم پلی حداقل تو این نسل که هزینه های ساخت بازی بالاست جواب نمیده....

آقا یه سوال
یک سایت مرجع جهت نمایش فروش بازیها وجود نداره ! منظورم اینه که توش فروش هر عنوان رو نوشته باشه
و پر فروش ترین ها هم مشخص کرده باشه.

یه چیزی مثل metacritic البته برای فروش.

خیلی دوست دارم بدونم فروش ORC چقدر بوده تا حالا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or