Call of Juarez: The Cartel | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
callofjuarez.jpg

امروز Ubisoft تایید کرد نسخه ی جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.
بنابر اعلام این شرکت بازی جدید که Call of Juarez: The Cartel نام خواهد داشت توسط سازنده ی دو عنوان قبلی یعنی شرکت Techland در حال توسعه است و تابستان سال 2011 میلادی برای سه پلتفورم PC و XBOX360 ,PS3 منتشر خواهد شد.

اما نکته ی جالب در این بین پرش چندین ساله ی زمان وقوع بازی است ، به طوری که بر خلاف دو عنوان قبلی که در غرب و حشی و اواخر قرن 19 میلادی اتفاق می افتاد حلا بنابر اعلام Techland بازی در یک غرب وحشی کاملا مدرن رخ میدهد !

Techland پیش از این در سال 2006 عنوان Call of Juarez و در سال 2009 پیش در آمد بازی اصلی یعنی Call of Juarez: Bound را ساخته بود که چه از لحاظ فروش و چه استقبال منتقدین با بازخورد مناسبی روبرو شده بود.

استغفرالله! پی سی مقدسه! هرچی براش میزنن رو باید رو سرمون بزاریم... رزولوشن بهش میدیم هوارتا ،آنتی میدیم 200000000 ایکس!...رو پی سی تجربش بهتره!

عالم و آدم بازی کردن می گن آشغاله
من که از همون روز اول بدون اینکه بازی رو حتی از جلو ببینم با همون چند تا شات فهمیدم چه عتیقه ای هست
تو عشق گرافیک داری بشین بازی کن لذت ببر

یعنی کاغذ رنگیه؟!:دی

نه بابا اینطور ی هام که می گی نیست من نسخه کنسولیشو از نزدیک دیدیم رو pcبهتر میشه احتمالا
مج منفی میدی ها محمد >:d

استغفرالله! پی سی مقدسه! هرچی براش میزنن رو باید رو سرمون بزاریم... رزولوشن بهش میدیم هوارتا ،آنتی میدیم 200000000 ایکس!...رو پی سی تجربش بهتره!
خو مثلا این یعنی چی الان؟
این بازی باز هم یه پورته.
نسخه غنسولش که مالی نبود. منکر که نیستی؟
همون نسخه ی نابود غنسول رو پورت کردن رو PC.

من یک ذره بیشتر بازی نکردم ولی یک خورده آبکی به نظر میاد. دشمن هاش یک کم خنگ هستند. هوش هم تیمی ها خوبه و الکی خودشون رو به کشتن نمیدن.
اول بازی که توی یک مسیر جنگلی هست, تا به مقصد برسی هر 5 متر یک گله آدم می ریزن جلوت . توی مسیر بازگشت هم دوباره این داستان تکرار میشه. فقط امیدوارم که تا آخر بازی اینجوری نباشه که خسته کننده میشه.
ماشین سواریش هم خوبه , هندلینگ خوبی داره. شاید به خاطر این باشه که با دسته بازی میکنم. :d

در ضمن بخش مولتی بازی هم توی نسخه کرک شده کار میکنه. :d
تنها دلیلی که شاید من یه بار نصبش کنم و بیست دقیقه برم
ببین دیگه چی هست که هیچ فکری به حال امنیت بخش مولتیش نکردن!:دی یادمه بایونیک کاماندو هم همین جور بود

بچه مثبت از اپشن های گرافیکش عکس بزار چون برای ما فقط این گرافیک بازیه که مهمه !!!!!!!! این سپتامبر عجب ماه پر برکتیه !!!! هی وایه من !!!!!! عجب کاغذیه تو این عکسا.!!! مطمئنی که نسخه پی سی رو بازی کردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or