Call of Juarez: The Cartel | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
callofjuarez.jpg

امروز Ubisoft تایید کرد نسخه ی جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.
بنابر اعلام این شرکت بازی جدید که Call of Juarez: The Cartel نام خواهد داشت توسط سازنده ی دو عنوان قبلی یعنی شرکت Techland در حال توسعه است و تابستان سال 2011 میلادی برای سه پلتفورم PC و XBOX360 ,PS3 منتشر خواهد شد.

اما نکته ی جالب در این بین پرش چندین ساله ی زمان وقوع بازی است ، به طوری که بر خلاف دو عنوان قبلی که در غرب و حشی و اواخر قرن 19 میلادی اتفاق می افتاد حلا بنابر اعلام Techland بازی در یک غرب وحشی کاملا مدرن رخ میدهد !

Techland پیش از این در سال 2006 عنوان Call of Juarez و در سال 2009 پیش در آمد بازی اصلی یعنی Call of Juarez: Bound را ساخته بود که چه از لحاظ فروش و چه استقبال منتقدین با بازخورد مناسبی روبرو شده بود.

جناب NobleMan این وسترنی که می گن مربوط میشه به سال های 1830 تا 1920 که معروف هست به American Old West

اسم آواتارت رو نیار که بالا میارم!:دی شرمنده ولی حالم از یوبی بهم میخوره. گذشت دورانی که همه عاشقش بودن و خوده من از طرفدارهای پروپا قرصش بودم ولی الان داره سعی می کنه بین منفورترین کمپانی های بازی سازی جا باز کنه و در تلاشه توی خباثت بزنه رو دست اکتیویژن

توی دوران 1920 مردم بیکار بودن دیگه گاو می چروندن؟ دم بچه های تگزاس گرم که کابوی های با مرامی داره که توی جنگ جهانی اول کاومیچروندن :d

• Like
Reactions: Fenris Wolf
آقا من الان بازیو تو ویترین مغازه دیدم ...! اراک هستم...! یه لحظه مغزم هنگ کرد مگه اومده...؟ شانس نرسیدم برم بپرسم از این بتا هاست یا اصلیه...! فک کنم 2 - 3 تا DVD بشه ...! کسی خریده تست کرده ؟

آقا من الان بازیو تو ویترین مغازه دیدم ...! اراک هستم...! یه لحظه مغزم هنگ کرد مگه اومده...؟ شانس نرسیدم برم بپرسم از این بتا هاست یا اصلیه...! فک کنم 2 - 3 تا DVD بشه ...! کسی خریده تست کرده ؟
سلام پس شما هم از اراک هستید خوشبختم منم از اراک دوست من بازی برای PC هنوز لینک دانلودش تو هیچ سایتی نیومده پس گول نخور بدون الکیه ;)

به نسخه ی pc چنتا سایت نمره دادن بعید نیست که اومده باشه اما من هنوز لینکی ازش ندیدم که بگم

دوستان صاحب نظر یه گوشه چشمی به این ویدئو بندازن لطفا! به نظر با عقل جور در نمیاد وقتی سایت های معتبر لینکی نذاشتن این آقا با این لهجه عجیب و نامفهومش حرف از کرک کوج کارتل بزنه! تکلیف چیه برادرا؟

http://www.dailymotion.com/video/xj...artel-crack-leaked-xbox-360-ps3-pc_videogames

دوستان صاحب نظر یه گوشه چشمی به این ویدئو بندازن لطفا! به نظر با عقل جور در نمیاد وقتی سایت های معتبر لینکی نذاشتن این آقا با این لهجه عجیب و نامفهومش حرف از کرک کوج کارتل بزنه! تکلیف چیه برادرا؟

http://www.dailymotion.com/video/xj...artel-crack-leaked-xbox-360-ps3-pc_videogames

fake

طرف که ژاپنیه ظاهرا اما این کرک هاش همیشه fake هست

سلام به همه.منم اراکی هستم شاید کمتر کسی منو نشناسه(فروشگاه بردیس علی هستم)من الان چندتا لینک معتبر دیدم کسی نگرفته ببینم درسته یا نه البته فکر کنم خرابه چون استیم هست و باید تا انتشار جهانی صبر کنیم اما شنیدم باشه اگر کسی گرفته یا خبر داره بگه سعی میکنم فردا بیارمش

یعنی کسی حاضره وقتش رو پای این آشغال حروم کنه و کرکش کنه؟ من که تردید دارم. H.A.W.X 2 شرف داره به این، کرک نشد اینکه اوضاش خیلی بی ریخت تره ازون

شماره 1و 2 که عالی بود این را هم باید بشینیم بریم
محمد الکی به بازی گیر نده :d این هر چی باشه من می رم چون برا یوبی هست
عالم و آدم بازی کردن می گن آشغاله
من که از همون روز اول بدون اینکه بازی رو حتی از جلو ببینم با همون چند تا شات فهمیدم چه عتیقه ای هست
تو عشق گرافیک داری بشین بازی کن لذت ببر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or