Call of Juarez: Bound in Blood

ای بابا :(( اقاجون تورو بخدا از این بحث ها باز راه نندازین ، میثم اخه تو دیگه چرا :biggrin1:
لطفا اسپم پرونی نکنید و تاپیک رو منحرف نکنین :
اینجا تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون بازی COJ هست ;)

دوست عزیز گرافیک این نسخه پیشرفت قابل تحسینی داشته ولی علت اصلی اون گیم پلی جالب و نو و داستانی جذاب هست که این همه ادم منتظر بازی هستن
با تمامی این دلایل ولی کلا خیلی وقته که اصلا بازی با سبک و صیاق وسترن -چه خوب چه بد- نیومده و قطعا کسانی که حتی مقدار کمی هم با اینجور داستانا حال میکنن منتظر بازی هستن
اسپمرم دیگه باید اسپم بدم :دی
من واقعیتو گفتم :دی fps فقط خوراکش موسو کیبرد :دی

FPS خوراکش فقط موس و کیبرد! اگه هردو رو تجربه کنی مطمئن باش نظرت عوض میشه!

اسپمرم دیگه باید اسپم بدم :دی
من واقعیتو گفتم :دی fps فقط خوراکش موسو کیبرد :دی
من جفتش رو تجربه کردم:biggrin1: در کل هر کی یک نظری داره و من الان دیگه کنسولام رو با PC عمرا عوض نمیکنم:biggrin1:

خب هنو هیچکی بازیش نکرده ؟
مدیرای محترم بازی به این مهمی این پایین چیکار میکنه ؟ مهمش کنید عزیزان :-"
وایسا بازی رو همه جا بیارن:biggrin1:عجله داریا- به بکس زنگ بزنم ،احتمال 90% دانلود کردن- برم بگیرم

پ.ن:این هفته واقعا خیلی بازیهای توپ اومد:love:

همون سختیش حال داد دیگه !:love:
شاید برا شما که با کنسول بازی کردی اسون بود بازی کردنش (درجه سختی بازی منظورم نیست )
برا ما که با PC بازی کردیم با 8800GTX هم اینقد باگ و افت فریم داشت یکی دو مرحله رفتم بی خیال شدم ! اینقد بد اپتیمایز کرده بودن که ادم حالت **** میگرفت !!!
خدا کنه این مثل نسخه قبلی نباشه !

شاید برا شما که با کنسول بازی کردی اسون بود بازی کردنش (درجه سختی بازی منظورم نیست )
برا ما که با PC بازی کردیم با 8800GTX هم اینقد باگ و افت فریم داشت یکی دو مرحله رفتم بی خیال شدم ! اینقد بد اپتیمایز کرده بودن که ادم حالت **** میگرفت !!!

اتفاقا اون موقع من 360 نداشتم با 8600GT و سیستم اور پلی کردم :biggrin1::love:
با DX10 هم پلی میکردم

اتفاقا اون موقع من 360 نداشتم با 8600GT و سیستم اور پلی کردم :biggrin1::love:
با DX10 هم پلی میکردم
اصلا امکان نداره بشه با 8600 نسخه یک رو راحت بازی کرد من با 8800 نتونستم همش باگ و افت فریم داشت ! خیلی عجیبه !
پ.ن: شهاب نزار بگم امتحانتو افتادی :d

این جا چقدر شبیه بخش سخت افزار شده:biggrin1: بی خیال به بازی بچسبید و قدیم رو ول کنید حالا رو چی بوده رو چی نبوده رو ول کنید. راستی کسی نگفت بازی آنلاین هم داره؟

نیما منم با 8600 راحت بازیش کردم! ولی خوب کلا بازی خیلی سنگین بود!
میدونین چی حال میده ؟ اینکه بعد از امتحانا بشینی COJ بازی کنی :biggrin1:
آی گفتی :دی
شهاب نزار بگم امتحانتو افتادی :biggrin1:
مهم نیس چی شده نتایج! مهم اینه که داره تمام میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or