Call of Juarez: Bound in Blood | PC

Insomniac-5.gif

شرکت سازنده : Techland (Poland)
شرکت پخش کننده : Ubisoft
تاریخ عرضه : May 26, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

Call of Juarez: Bound in Blood بازیباز را از جرجیا در زمان جنگ داخلی، به خرابه های Aztec مکزیک می برد. در وحشیترین زمان غرب وحشی بازیباز ها می توانند در به جای دو برادر McCall در داستانی وحشی و پر از خصاصت و هوس و بی قانونی که در یکی از افسانه ترین دوران آمریکا اتفاق می افتد بازی کنند.

یکبار دیگر در تاریخ 5 خرداد 88 آماده مبارزه با برادر خود شوید..

خوب عزیزم چرا تو هارد میری نرو ؟ اگه دوست داری راحت بشه این اتو ایم رو روشن کن گرچه من ازش خوشم نمیاد !!!
........................
دوستان این اتو ایم رو از تو تنظیمات بازی باید خاموش یا روشن کنیم دیگه ؟
بعد همونطور که میدونید در بازی قبلش میشه ماموریت فرعی انجام داد و اسلحه خرید و مسابقات انجام داد این مسابقات و خرید اسلحه توی تمام ماموریت هاش هست یا نه مثل ماموریت های فرعی فقط توی چند مرحلش هست ؟
...........................

و سرانجام مشكل صدا حل شد.آخرين ورژن dierctx رو داونلود و نصب كنيد.حله حله.

http://www.softpedia.com/get/System/...ibutable.shtml
*

با سپاس از Djkiller_SatSat عزيز در asre javan.com

ببینم دوست من البته فقط از دایرکت اکس نیست مشکل ها و اینکه اگه دقت کنی توی دی وی دی بازی اپدیت دایرکت اکس هم هست !!!:eek:
البته با کرک هم فکر کنم حل بشه ....

Last edited by a moderator:
عزیز دل برادر A.Z.P.Z پست هاتو یکی کن پشت سر هم پست نده!
اول سلام...

دوستانی که تموم کردن بگن من چقدر از بازیو رفتم تازه act iv رو شروع کردم

روی hard میرم چقدر سخته بی شرف
آخراشه ! بازی 5 تا act هست و 15 چپتر!
بازی به هیچ وجه سخت نیست بلکه مشکل بازی از سیستم هدف گیریشه!
این اتو ایم رو روشن کن گرچه من ازش خوشم نمیاد !!!
از کجا میشه اتو ایم خاموش روشن کرد؟؟؟؟؟ این حالت فقط در حالتی هست که از کنترلر 360 استفاده کنی
بعد همونطور که میدونید در بازی قبلش میشه ماموریت فرعی انجام داد و اسلحه خرید و مسابقات انجام داد این مسابقات و خرید اسلحه توی تمام ماموریت هاش هست یا نه مثل ماموریت های فرعی فقط توی چند مرحلش هست ؟
ماموریت های فرعی فقط در مقطعی از بازی هستند و دیگه چشمت بهشون نمیخوره ! درک ل 6 تا هم بیشتر ماموریت فرعی تو بازی نیست!

ممنون از پاسخت ببینم من منظورم در نسخه پی سی هست مگه نمیشه اتو ایم رو خاموش یا روشن کرد؟
گرچه بچه ها گفته بودند در سلاح هایی چه خاموش کنی چه روشن کنی در اتو ایم فرقی نداره اخه من اصلا باهاش حال نمیکنم فرض کن بخوای بزنی توی یه نقطه مشخص ولی نمیره ...

ممنون از پاسخت ببینم من منظورم در نسخه پی سی هست مگه نمیشه اتو ایم رو خاموش یا روشن کرد؟
گرچه بچه ها گفته بودند در سلاح هایی چه خاموش کنی چه روشن کنی در اتو ایم فرقی نداره اخه من اصلا باهاش حال نمیکنم فرض کن بخوای بزنی توی یه نقطه مشخص ولی نمیره ...

اتفاقا نکته مسخره دقیقاً همینه که وقتی کنترلر 360 وصل میکنند میشه Auto-Aim را غیر فعال کرد ولی با Mouse/Keyboard نمیشه :biggrin1:

اتفاقا نکته مسخره دقیقاً همینه که وقتی کنترلر 360 وصل میکنند میشه Auto-Aim را غیر فعال کرد ولی با Mouse/Keyboard نمیشه
مسخره تر از اون اینه که اگه با کنترلر 360 هم خاموشش کنیم بازم با چند تا اسلحه اتو ایم داره.یعنی زمانی که اتو روشنه همه اسلحه ها اتو دارن و وقتی خاموشه یه سریشون.همون جور که گفتم اینا به جای اینکه با کار بیشتر کاری کنن که دقت توماس توی تیر اندازی های از دور و ری توی تیر اندازی های نزدیک اومدن واسه توماس توی تیر اندازی های با رایفل اتو ایم گذاشتن و برای ری با دو پیستول اتو ایم گذاشتن که یجور فاجعه محسوب می شه و مسخره تر از اون که کسی به این کارشون گیر نداده من که 2-3 تا نقد ازش تو نت خوندم کسی لام تا کام در این مورد به بازی اشکال نگرفته.نمی دونم چرا همه گفتن این بازی از شماره اولش بهتر شده با اینکه من که عاشق شماره یک هستم 10 بار شماره اول رو میرم ولی طرف این بازی نمی رم.

آقایون من چند وقت پیش بازی رو با فریم ریت خوبی بازی میکردم
ولی حالا بازی Slow Motion شده حتی تو منو
اصلا غیر قابل بازی شده
مشکل از چیه؟

سلام
این بازی ما ظاهراً boys team هست و این شرکت هم که معروفه به مشکلات و اینا! نمیدونم مشکل از کجاست ولی بعضی از جاها یه اشکالاتی پیش میاد. مثلاً تو چپتر 3 موقعی که ویلیام از ما جدا میشه، و من (توماس) میرم داخل کالسکه، طبق گفته ی دوستان از دو طرف بهتون حمله میکنن که باید اونا رو بکشیم؛ اما من هیچ دشمنی نمیبینم و فقط تیر میخورم و میمیرم! مطمئناً مشکل از نسخه ی من هست. چیکار باید بکنم ؟ تو رو خدا یکی کمک کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or