Call of Juarez: Bound in Blood | PC

Insomniac-5.gif

شرکت سازنده : Techland (Poland)
شرکت پخش کننده : Ubisoft
تاریخ عرضه : May 26, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

Call of Juarez: Bound in Blood بازیباز را از جرجیا در زمان جنگ داخلی، به خرابه های Aztec مکزیک می برد. در وحشیترین زمان غرب وحشی بازیباز ها می توانند در به جای دو برادر McCall در داستانی وحشی و پر از خصاصت و هوس و بی قانونی که در یکی از افسانه ترین دوران آمریکا اتفاق می افتد بازی کنند.

یکبار دیگر در تاریخ 5 خرداد 88 آماده مبارزه با برادر خود شوید..

اول بازی که باید با کالسکه از اون شهره در بریم وقتی میریم داخل کالسکه باید چیکار کنیم؟از پشت سر که دنبالمون میان زود میکشنت.اصلا دید واسه شلیک ندارم.چیکار باید کنم؟؟

اول بازی که باید با کالسکه از اون شهره در بریم وقتی میریم داخل کالسکه باید چیکار کنیم؟از پشت سر که دنبالمون میان زود میکشنت.اصلا دید واسه شلیک ندارم.چیکار باید کنم؟؟

اونجا قلق خاصی نداره باید سریع بزنیشون بعد از فوکوست استفاده کنی:cheesygri

آخه این یارو درست وسط کالسکه ایستاده و تکونم نمی خوره.هیچ دیدی هم به عقب ندارم که بخوام بهشون شلیک کنم.
شما اصلا نباید بذاری یه همچین حالتی پیش بیاد یعنی شما باید همون موقع که جلو چشمت هستن خیلی سریع باید بزنیشون که از پشت بهت شلیک نکنن!
به هیچ وجه نمیشه برگشت و از پشت بهشون شلیک کرد!

آخرین ویرایش:
بچه ها شما می تونیید با برنامه Hamachi بازی رو به صورت مولتی انجام بدین
اول یه شبکه میسازین با Hamachi بعد اونو با هرکی دوست داشتین میدین تا اونهم تو شبکه بیاد
بعد از تو بازی قسمت lan یه شبکه می سازید و بقیه هم join میشن:biggrin1:
سریال هم نمی خواد:biggrin1:

آقا یه سوال
من نفهمیدم چرا Ray با thomas دعواشون میشه ؟؟؟ و چرا بابا sun ( سرخپوسته) بانزلی نکشت؟؟؟:confused:
دعوا سره اين بود كه توماس هر چي دختر جلوي ري بود رو صاحب ميشد !
ري هم اخرش قاطي ميكنه :laughing:

Last edited by a moderator:
ببخشید دوستان پارازیت میدم یعنی واقعا من با اکس پی سرویس پک 2 نمیتونم بازی رو نصب کنم ؟؟:((

خب كاري نداره كه . سرويس پك سه رو ميتوني داونلود كني و اضافه كني به ويندوزت . البته بيرونم ميفروشن ;)
ولي بايد اجرا بشه ها ! :eek:

لطفا داستان بازی را ننویسید. شاید برای بقیه مهم باشد.
اگر هم سوال و یا جوابی دارید در اسپویلر بگذارید ---->
spoiler.gif

ممنون

شما اصلا نباید بذاری یه همچین حالتی پیش بیاد یعنی شما باید همون موقع که جلو چشمت هستن خیلی سریع باید بزنیشون که از پشت بهت شلیک نکنن!
به هیچ وجه نمیشه برگشت و از پشت بهشون شلیک کرد!
آخه اصلا امون نمی دن نامردا! از همون دور شلیک می کنن و می کشن.
شما میگید که سوار کارا میان کنار کالسکه؟؟

آخه اصلا امون نمی دن نامردا! از همون دور شلیک می کنن و می کشن.
شما میگید که سوار کارا میان کنار کالسکه؟؟
درسته از دور شلیک میکنن! ولی اگه خوب هدف گیری کنی همه رو میزنی ! ضمن این که شما باید از لحظاتی که صحنه آهسته میشه کمال بهره رو ببری! این صحنه آهسته رو وقتی بهت میده که 7 نفرو بکشی درست وقتی که اون بالا سمت راست تیرا پر میشه با زدن Z میتونی بازیو ببری تو این حالت!
اونی هم که شما میگی موقعی هست که از شهر خارج میشی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or