Call of Juarez جدید تابستان امسال

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
callofjuarez.jpg

امروز Ubisoft تایید کرد نسخه ی جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.
بنابر اعلام این شرکت بازی جدید که Call of Juarez: The Cartel نام خواهد داشت توسط سازنده ی دو عنوان قبلی یعنی شرکت Techland در حال توسعه است و تابستان سال 2011 میلادی برای سه پلتفورم PC و XBOX360 ,PS3 منتشر خواهد شد.

اما نکته ی جالب در این بین پرش چندین ساله ی زمان وقوع بازی است ، به طوری که بر خلاف دو عنوان قبلی که در غرب و حشی و اواخر قرن 19 میلادی اتفاق می افتاد حلا بنابر اعلام Techland بازی در یک غرب وحشی کاملا مدرن رخ میدهد !

Techland پیش از این در سال 2006 عنوان Call of Juarez و در سال 2009 پیش در آمد بازی اصلی یعنی Call of Juarez:Bound in blood را ساخته بود که چه از لحاظ فروش و چه استقبال منتقدین با بازخورد مناسبی روبرو شده بود.

آخرین ویرایش:
سلام!
من شماره اول را بازی نکردم ولی از Bound in Blood خیلی خوشم اومد، کلا بازیش خیلی جالب بود مخصوصا روایت داستانش. امیدوارم این شماره بتوانه حداقل در حد همون شماره دوم باشه و پسرفت نکنه :دی

سلام!
من شماره اول را بازی نکردم ولی از Bound in Blood خیلی خوشم اومد، کلا بازیش خیلی جالب بود مخصوصا روایت داستانش. امیدوارم این شماره بتوانه حداقل در حد همون شماره دوم باشه و پسرفت نکنه :دی

منم دقیقا مثل شما. شماره ی اول رو بازی نکردم و ازBOB خیلی خوشم اومد و روایت داستانش هم عالی بود. ولی من امیدوارم حداقل این شماره بتونه نسبت به قبلی پیشرفت کنه. حالا این که چقدر بهتر میشه دیگه به ذوق و استعداد سازنده هاش بستگی داره.

یعنی تو بیازی بخوایم دوئل کنیم از Desert Eagle استفاده میکنیم ؟ :dSnipe داریم ؟ سوار اسب میشیم با M4 یا ShotGun اُتوماتیک میزنیم میترکونیم ؟ :d نمیدونم والا چی بگم باید منتظر موند یه تریلری چیزی بیاد :d
نسخه ی قبل خوب بود حوشمان اومد باگ داشت ولی تا اونجایی که یادمه البته در دنیای امروزی عادی شده :d

همه زیباییه نسخه های قبلی به همین جو وسترن و محیط قدیمی و داستان عالیش بود مخصوصا نسخه اول که چه پایان قشنگیم داش حالا اینطوری یکم مسخره میشه و غیر واقعی جو وسترن میخوان بدن تو محیط جدید بی مزه میشه این!:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or