Call of Juarez جدید تابستان امسال

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
callofjuarez.jpg

امروز Ubisoft تایید کرد نسخه ی جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.
بنابر اعلام این شرکت بازی جدید که Call of Juarez: The Cartel نام خواهد داشت توسط سازنده ی دو عنوان قبلی یعنی شرکت Techland در حال توسعه است و تابستان سال 2011 میلادی برای سه پلتفورم PC و XBOX360 ,PS3 منتشر خواهد شد.

اما نکته ی جالب در این بین پرش چندین ساله ی زمان وقوع بازی است ، به طوری که بر خلاف دو عنوان قبلی که در غرب و حشی و اواخر قرن 19 میلادی اتفاق می افتاد حلا بنابر اعلام Techland بازی در یک غرب وحشی کاملا مدرن رخ میدهد !

Techland پیش از این در سال 2006 عنوان Call of Juarez و در سال 2009 پیش در آمد بازی اصلی یعنی Call of Juarez:Bound in blood را ساخته بود که چه از لحاظ فروش و چه استقبال منتقدین با بازخورد مناسبی روبرو شده بود.

آخرین ویرایش:
یه احتمال دیگه میمونه:دی اینکه mccalls توسط یه اتفاقی به 2 قرن جلوتر افتادند(حالا juarez روشون تاثیر داشته یا چی اگه اینجوری باشه خیلی باحال میشه:دی)

بهترين خبري كه بعد از تاييد استاكر 2 شنيدم !! ايول من با 2 شماره قبلي به خصوص عنوان اصلي زندگي كردم ! فقط يكم دو دلم نسبت به اين مدرن شدنش :( كاش همون وسترن بود !

بهترين خبري كه بعد از تاييد استاكر 2 شنيدم !! ايول من با 2 شماره قبلي به خصوص عنوان اصلي زندگي كردم ! فقط يكم دو دلم نسبت به اين مدرن شدنش :( كاش همون وسترن بود !
منظورت استالکر هستش؟:d
سبکش هم اینه Historic First-Person Shooter ولی به این عسکا :dنمیخوره!!؟

یه احتمال دیگه میمونه:دی اینکه mccalls توسط یه اتفاقی به 2 قرن جلوتر افتادند(حالا juarez روشون تاثیر داشته یا چی اگه اینجوری باشه خیلی باحال میشه:دی)
به جان خودم دیگر mccalls نیستند.چون فقط ری مک کال زنده مونده,پس مک کال ها نمی شن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or