Call of Juarez جدید تابستان امسال

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
callofjuarez.jpg

امروز Ubisoft تایید کرد نسخه ی جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.
بنابر اعلام این شرکت بازی جدید که Call of Juarez: The Cartel نام خواهد داشت توسط سازنده ی دو عنوان قبلی یعنی شرکت Techland در حال توسعه است و تابستان سال 2011 میلادی برای سه پلتفورم PC و XBOX360 ,PS3 منتشر خواهد شد.

اما نکته ی جالب در این بین پرش چندین ساله ی زمان وقوع بازی است ، به طوری که بر خلاف دو عنوان قبلی که در غرب و حشی و اواخر قرن 19 میلادی اتفاق می افتاد حلا بنابر اعلام Techland بازی در یک غرب وحشی کاملا مدرن رخ میدهد !

Techland پیش از این در سال 2006 عنوان Call of Juarez و در سال 2009 پیش در آمد بازی اصلی یعنی Call of Juarez:Bound in blood را ساخته بود که چه از لحاظ فروش و چه استقبال منتقدین با بازخورد مناسبی روبرو شده بود.

آخرین ویرایش:
نمیتونم الآن نظر قطعی بدم، ولی آخرین باری که سبک وسترن رو اومدن تغییر بدن شاهکاری به نام Damnation بوجود اومد.
آخه همینجوری چش بود!؟ تو عکس گرافیتی روی دیوار هست و یک شاتگان دست یک کابوی! آخه یعنی چی ؟ :دی توی NY سوار اسب میشن؟

نمیدونم چرا منو یاد زباله ی کنسل شده ای مثل Hei$t میندازه ؟:d

در کل من تم داستانی دو شماره ی قبل رو خیلی دوست داشتم ولی حالا با این فضای خز چیو میخوان روایت کنن خدا عالمه :d

ای بابا!:دی(فکر کنم از وقتی RDR اوم اینا ههم ترسیدن دیگه بازی تو غرب وحشی بدن کاری ندارم سبکاشون فرق میکنه ولی در کل جفتشون وسترن هستن یا نه:دی)کاش که اسم این بازیو عوض کنن:( هنوز هم میتونن داستان MC CALLS یا یه جنتلمنگ:دی دیگه رو ادامه بدن مدرن نمیخوام:((

2 شماره قبلش واقعآ زیبا بودن داستان خوبی هم داشتن مخصوصآ قسمت دوم که منو شکه کرد.این بازی راه سختی رو داره باید بازی قوی و زیبای مثل red dead redemption از پیشروش بر داره.دوستانی که بازی RDR رو بازی کرده باشن متوجه میشن منظور من چی هست.درسته شاید مقایسه این 2 تا درست نباشه من هم نمی خوام مقایسه کنم منظورم از نظر کامل بودن هستش از هر نظر.

به ندرت می شه من بازیی رو دوباره برم ولی به قدری شماره اول رو دوست داشتم که سه بار تمومش کردم.داستان بی نهایت زیبا بود و گیم پلی بازی متنوع و سرگرم کننده و یه گرافیک بی نهایت خیره کننده
شماره دوم قابل مقایسه نبود با شماره اول به شکلی که به زور تمومش کردم
اگه می خوان واقعا یه دنباله عالی بسازن به نظرم باید به قبل و قسمته اول برگردن و بخش مخفی کاری و ادونچر کار رو بیشتر کنن و ازون حالت شوتر محضی که شماره دوم داشت خارج بشه البته ازین شات چندان بوی خوشی به مشام من نمی رسه و به نظر می رسه همون رویه شماره دوم رو در پیش گرفتن.واقعا حیف....
در ضمن امیر منبع رو نزاشتی

باهات مخالفم...

شماره دوم از نظر گیم پلی بهتر بود...داستان این سری هم خوب بود(شماره اول بهتر بود)

عنوان خبر رو دیدم خیلی خوشحال شدم.ولی اصلا خوشم نیومد که بازی اینقدر پرش زمانی داشته!!از شاتگانش هم خوشم نیومد!
ایدش که واقعا مزخرفه ولی شاید خوب اجراش کردن!!ببینیم چی میشه...
در سال 2009 پیش در آمد بازی اصلی یعنی Call of Juarez: Bound را ساخته بود
البته Bound in blood بود!:دی

به ندرت می شه من بازیی رو دوباره برم ولی به قدری شماره اول رو دوست داشتم که سه بار تمومش کردم.داستان بی نهایت زیبا بود و گیم پلی بازی متنوع و سرگرم کننده و یه گرافیک بی نهایت خیره کننده
شماره دوم قابل مقایسه نبود با شماره اول به شکلی که به زور تمومش کردم
اگه می خوان واقعا یه دنباله عالی بسازن به نظرم باید به قبل و قسمته اول برگردن و بخش مخفی کاری و ادونچر کار رو بیشتر کنن و ازون حالت شوتر محضی که شماره دوم داشت خارج بشه البته ازین شات چندان بوی خوشی به مشام من نمی رسه و به نظر می رسه همون رویه شماره دوم رو در پیش گرفتن.واقعا حیف....
در ضمن امیر منبع رو نزاشتی

منم موافقم.واقعا شماره يك عالي بود.به خصوص از لحاظ گرافيكي.گيم پليش هم از شماره دوم بهتر بود.در كل شماره دوم بنظرم عامه پسندتر شده بود.

منم موافقم.واقعا شماره يك عالي بود.به خصوص از لحاظ گرافيكي.گيم پليش هم از شماره دوم بهتر بود.در كل شماره دوم بنظرم عامه پسندتر شده بود.
علت اینکه اینطوری احساس میکنین این بود که شماره 1 اختصاصی PC بود و بعد از 1 سال روی 360 اومد تازه!
و اصلا از نظر گرافیک و گیم پلی به پای نسخه ی PC نرسید.گرافیک نسخه ی PC وحشتناک زیبا بود.(ای کاش روی همون PC میموند و کیفیت بازی انک هم افت نمیکرد! یاد سال 2004 به خیر که PC لذت گیم رو به رخ همگان کشید-البته سر بود ولی الان مرده بیچاره:دی-)
ولی شماره ی دوم یه نسخه ی مولتی پلتفرم بود که روی چه PC چه کنسول عالی بود.
2 تاشونم دارای داستان های زیبایی بودن,داستان 2 یکم اسپویل بود چون قبل از نسخه ی 1 بازی بود ماجرا.
من که خیلی خوشحال شدم از ساخت نسخه ی جدیدی از این بازی ولی دوست دارم همون روند وسترن رو ادامه بدن نه مدرن^^ GTA جدید که نمیخوام.
در کل این بازی از معدود بازی های این نسل بود که من نشستم پاش بازی تموم شد پاشدم و واقعا لذت بردم! (چند تا بازی دیگه که این حس رو بهم داد:Uncharted 2-MGS4 -CoD MW & MW2 -Batman.)

Damnation وسترن نبود، استیم پانک بود !
استیم پانک خالص که نبود، اومده بودن خیر سرشون وسترن رو با استیم پانک مخلوط کنن؛ همینطور سبک های پلتفرمر و شوتر رو که یکم ادویه FPS هم بهش اضافه کرده بودن (در زمینه کاور گیری) که کلاً چیز مضحکی شده بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or