Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
من بازیو رو 4 دارم ارور 5 هم داد با اینترنت گوشی ایرانسل اکی شد مشکل حل شد
اما با هر ای اس پی که میرم چه شاتل چه همراه اول چه ایرانسل راحت حریف پیدا میکنه سریع کانکت میشه اما تو لودینگ می مونه و نمیره تو کسی میدونه چیکار باید کرد خداتومن پول دادم چه گیری افتادم
بعد دوستم که از صبانت داره سریع میره تو بازی مشکل کجاست؟

دوستان همه در سرتاسر دنیا این مشکل ارور کد 5 دارن و مشکلات دیگه ما تنها نیستیم اسلیج همر گفته آپدیت بزرگی حداقل تا جمعه همین هفته میاد امیدوارم مچ مکینگ که فقط ایرانی پیدا میکنه هم درست کنن

• Like
Reactions: trust n1
با سلام
من میخام هفته بعد بازیو بخرم
ولی با این مشکلات آنلاین که بچه ها میگن ارزش داره یا نه
البته امید وارم با آپدیت امروز حل شه اگه درست شد خبر بدین
با تشکر

این اپدیت جدید رو دانلود کردم و بعدش بهم به خاطر اینکه بازی رو پیش خرید کرده بودم جایزه 1100 تا cod points داد.کسایی که پیش خرید کردن حتما برن جایزشونو بگیرن.
همچنین دوستم که همش بهم پیام میداد مشکل ارور5 داره الان بهم میام داد مشکلی رفع شده و راحت وارد بازی میشه.
تمام کسایی که مشکل داشتن اپدیت رو دانلود کنن ایشالا که کلا دیگه درست شده براشون.

با سلام
من میخام هفته بعد بازیو بخرم
ولی با این مشکلات آنلاین که بچه ها میگن ارزش داره یا نه
البته امید وارم با آپدیت امروز حل شه اگه درست شد خبر بدین
با تشکر
نمیشه گفت مشکل واس همه هست با وجود اینکه الان خیلی ها نمیتونن بازی کنن من راحت جوین میشمو مشکلی نداره چ زامبی چ مولتی تازه خارجیم گیر میاره ولی اگه میتونی یه تست بزن ببین واست مشکل داره یا ن !
اپدیت جدیدم که گفتن حل کردن دیگه نمیدونم بازم مشکل هست یا ن :)

• Like
Reactions: ps34
بعد اپدیت جدید چقدر لول پایین میوفته توی مپ.فکر کنم این ها همون بنده خداهایی هستن که از روز اول ریلیز مشکل ارور5 داشتن حالا با اپدیت امروز براشون مشکل حل شده

• Like
Reactions: amir_k2m
مستر مهدی زامبیشو بلدی بریم تمومش کنیم ؟
سلام.متاسفانه من نمیتونم با کسی اسکواد بازی کنم چون پینگ من دو رقمی هست و هرکس میخواد باهام بازی کنه میزنه پینگمو بدجور داغون میکنه و میرسونه به 200 :-??
هرچقدر جواب پیام خصوصیتونو دادم بهم ارور میداد میگفت صندوقتون پر شده

این اپدیت جدید رو دانلود کردم و بعدش بهم به خاطر اینکه بازی رو پیش خرید کرده بودم جایزه 1100 تا cod points داد.کسایی که پیش خرید کردن حتما برن جایزشونو بگیرن.
همچنین دوستم که همش بهم پیام میداد مشکل ارور5 داره الان بهم میام داد مشکلی رفع شده و راحت وارد بازی میشه.
تمام کسایی که مشکل داشتن اپدیت رو دانلود کنن ایشالا که کلا دیگه درست شده براشون.
واسه منم جایزه داد الان باهاش چیکار کنم؟:D

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or