Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
نه این یه مورد رو انجام ندادم
چه طوری باید این کار رو انجام بدم؟

دستگاه رو به لپ تاپ وصل کنم و لپ تاپ هم نت وصل باشه و قند شکن هم در حال اجرا باشه حله؟
یا کار خاصی دیگه ای باید انجام بدم؟

Sent from my SM-G800H using Tapatalk
والا من تا الان مشکلی نداشتم که بخوام تست کنم و بلد باشم چجور باید این کار رو انجام داد.ولی توی همین بازی سنتر خودمون فکر کنم تاپیک اموزش داره.اصلا توی گوگل سرچ کن ببین چی میاره

• Like
Reactions: amir_k2m and MO021
نه این یه مورد رو انجام ندادم
چه طوری باید این کار رو انجام بدم؟

دستگاه رو به لپ تاپ وصل کنم و لپ تاپ هم نت وصل باشه و قند شکن هم در حال اجرا باشه حله؟
یا کار خاصی دیگه ای باید انجام بدم؟

فقط کافیه با کابل لن اینترنت رو رو لپتاپت بیاری و فیلترشکن رو روشن کنی و با هات اسپات لپتاپت اینترنت فیلتر شده رو بدی به کنسول همین

• Like
Reactions: ps34 and MO021
فقط کافیه با کابل لن اینترنت رو رو لپتاپت بیاری و فیلترشکن رو روشن کنی و با هات اسپات لپتاپت اینترنت فیلتر شده رو بدی به کنسول همین
داداش دستت دردنکنه همین کاری که گفتید رو انجام دادم ردیف شد.
فقط هنوز مشکل headquarters و مچ پیدا کردن حل نشده. فک کنم باید تا اپدیت بعدی بیخیالش بشم

• Like
Reactions: amir_k2m and ps34
داداش دستت دردنکنه همین کاری که گفتید رو انجام دادم ردیف شد.
فقط هنوز مشکل headquarters و مچ پیدا کردن حل نشده. فک کنم باید تا اپدیت بعدی بیخیالش بشم

خواهش میکنم:)بله هنوز tdm پیدا نمیکنه و بخش headquarters هم کسی داخلش پر نمیزنه:|

• Like
Reactions: ps34 and MO021
دوستان اصلا فک کنم کالاف سروری نداره واس ایران بخاطر همین واس ماها هاستیه تو هر مدیم پیدا نمیکنه فقط کافیه به کشورایی که سرور دارن جوین شین هم پینگتون خوبه هم همه مدارو بدون مشکل پیدا میکنه فقط نمیدونم مثلا من چطوری باید بفهمونم ایرانی نیستم :d

دوستان اصلا فک کنم کالاف سروری نداره واس ایران بخاطر همین واس ماها هاستیه تو هر مدیم پیدا نمیکنه فقط کافیه به کشورایی که سرور دارن جوین شین هم پینگتون خوبه هم همه مدارو بدون مشکل پیدا میکنه فقط نمیدونم مثلا من چطوری باید بفهمونم ایرانی نیستم :d
البته میشه به سرورهای اروپایی وصل شد طبق این آموزش از کُدفنس :

• Like
Reactions: hrdpc1 and mortal10
دوستانی که داستانی بازی کردن چرا شخصیت اصلی بازی دیالوگهاشو یه طوری میگه؟:|انگار داره کتاب میخونه:Dمنتقدها اینم باید جز نکات منفی میگفتن

• Like
Reactions: ps34
دوستان یه سوال.
من بتل بازم. اولین باره کال آف بازی میکنم.
جریان پرستیژ کردن چیه؟
میگه پرستیژ کنی ریست میشه همه چی.
خب چرا باید پرستیژ کرد پس ؟!
پرستیژ کنم در عوضش چی میشه؟

من بازیو رو 4 دارم ارور 5 هم داد با اینترنت گوشی ایرانسل اکی شد مشکل حل شد
اما با هر ای اس پی که میرم چه شاتل چه همراه اول چه ایرانسل راحت حریف پیدا میکنه سریع کانکت میشه اما تو لودینگ می مونه و نمیره تو کسی میدونه چیکار باید کرد خداتومن پول دادم چه گیری افتادم
بعد دوستم که از صبانت داره سریع میره تو بازی مشکل کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or