Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
کنسولم pro هست ولی حجم دیتا که ریختم فرقی نداشت. آره بازی فوق العاده هست. خداکنه مشکل سروراشون زودتر حل بشه.
احتمالا نمره خوب و راضی کننده ای بدست میاره.

آخرین ویرایش:
کنسولم pro هست ولی حجم دیتا که ریختم فرقی نداشت. آره بازی فوق العاده هست. خداکنه مشکل سروراشون زودتر حل بشه.
احتمالا نمره و خوب راضی کننده ای بدست میاره.
بابا دهنشون با وضع سرورهاشون سرویس.بتلفیلد 1 هم که پارسال ریلیز شد میلیون پلیر لحظه لانچ بازی استارت زدن و حتی 1 نفر مشکل نداشت.به جای اینکه تهدید کنن بیاین سیزن پس رو همین الان بخرید وگرنه از 2018 قیمتش رو میکنیم 60 دلار برن سرورهای بی کیفیتشونو ارتقا بدن.فقط بلدن پول بگیرن از ما بعد خدمات ندن

بابا دهنشون با وضع سرورهاشون سرویس.بتلفیلد 1 هم که پارسال ریلیز شد میلیون پلیر لحظه لانچ بازی استارت زدن و حتی 1 نفر مشکل نداشت.به جای اینکه تهدید کنن بیاین سیزن پس رو همین الان بخرید وگرنه از 2018 قیمتش رو میکنیم 60 دلار برن سرورهای بی کیفیتشونو ارتقا بدن.فقط بلدن پول بگیرن از ما بعد خدمات ندن
بنظرم باید بابت این مشکل از گیمرها دلجویی بشه و امکاناتی رو بصورت رایگان بعنوان عرض خواهی ارائه کنند.

تو نقدها زیاد تعریف نشده از بخش داستانی و گفتن مشکلاتی دارد داستان و قابل پیش بینی ولی اکثرا بخش انلاین و مخصوصا War mode که جدیده خیلی تعریف کردن برعکس شد یکسری میگفتن این استودیو معمولا انلاین هاش ضعیفه

چپتر 3 بازی رو رفتم و یه اسکی کامل از فیلم نجات سرباز راین هست.ولی خیلی قشنگ درستش کردن و همچنین مرحلشم سخت و چالشیه چون اواخرش جوخه سلامتی پیشتون نیست بهتون خون بده.پشتیبانی هوایی هم دارید میتونید درخواست پشتیبانی هوایی بدید هواپیماها به صورت شیرجه وارد نزدیک سطح زمین میان و براتون منطقه رو به بهترین شکل ممکن بمباران میکنن.در حال حاظر بخش سینگل پلیر بازی شاه کار هست\m/
هنوز هم سرورها رو درست نکردن در انتظاریم:|

دارم با خودم کلنجار میرم اینو بگیرم یا ولف .
از طرفی گیم پلی ولف مدت زمان بیشتری داره و برای من که انلاین باز نیستم بهتره از اونور با کال اف بزرگ شدیم ...

از صب از اول رفتم سراغ مولتیش تا الان همه بازیا پینگم یک خط بود و حالمو گرفت البته خیلی های دیگه هم این مشکلو داشتن
مسخره ها بعد اینهمه سال این سیستم هاستی مسخره رو جمش نمیکنن که ما باید وصل شیم به یه خارجی اون حالشو ببره ما مثل اسکولا دور خودمون بچرخیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: all4u and ps34
بالاخره بعد از 8 ساعت انتظار سرورهای آنلاین برای ریجن های امریکا درست شد !
پسر بخش مولتی فوق العادست و چقدرم بالانسه.نسبت به بتا گرافیکشم بهتر شده مخصوصا بافت هاش.
از صب از اول رفتم سراغ مولتیش تا الان همه بازیا پینگم یک خط بود و حالمو گرفت البته خیلی های دیگه هم این مشکلو داشتن
مسخره ها بعد اینهمه سال این سیستم هاستی مسخره رو جمش نمیکنن که ما باید وصل شیم به یه خارجی اون حالشو ببره ما مثل اسکولا دور خودمون بچرخیم

محمد جان من نمیدونم برای اروپا جریان چیه ولی اینور ریجن امریکا من تمام خط هام پر هستش و تمام دشمن هارم با دو نهایت سه گلوله میکشم و همشم دارم اول میشم.سرورهاش بعید میدونم p2p باشن.مطمنی پینگ خودت بالا نرفته؟

پسر بخش مولتی فوق العادست و چقدرم بالانسه.نسبت به بتا گرافیکشم بهتر شده مخصوصا بافت هاش.

محمد جان من نمیدونم برای اروپا جریان چیه ولی اینور ریجن امریکا من تمام خط هام پر هستش و تمام دشمن هارم با دو نهایت سه گلوله میکشم و همشم دارم اول میشم.سرورهاش بعید میدونم p2p باشن.مطمنی پینگ خودت بالا نرفته؟

من همچنان برای ورود به مولتی مشکل دارم این پیغام رو میده:Arrowd:

• Like
Reactions: mohamada and ps34

آقا انقدر تعریف نکنید دلمونو آب کردید:|:Dمثلا من گذاشتم تخفیفات کریسمس این بازی رو بخرم هی آدمو دو دل میکنید شیطونه میگه برم گیفت بگیرم بخرمش:Dمهدی جان توی iw هم خط پینگ کاملا پر بود اما خب این منطقی نیست واسه مایی که نتمون داغونه و یه باگ بود شاید همون جریان رو واسه ww2 گذاشتن اما بگم توی iw سرورها خوب بودن نه عالی همون با دو یا 3 تیر کیل میگرفتی

• Like
Reactions: ps34

نه من با دوتا نت که پینگشون خوبه امتحان کردم پینگمم تو بازیای دیگه عالیه فقط این اینطوره
چرا هنوز همون سیستم هاستی هست چون وقتی بازیکنی که هاسته میره بیرون بازی متوقف میشه و هاست عوض میکنه
نمیدونم شاید چون شما تهران هستی وضعیت نت اونجا بهتره ولی در کل چرته

• Like
Reactions: ps34
من همچنان برای ورود به مولتی مشکل دارم این پیغام رو میده:Arrowd:

اشکال نداره نگران نباش هنوز برخی از ایالت ها مشکل دارن چون هنوز توی اینستای بازی امریکایی ها مینالن و برای همه وصل نشده
آقا انقدر تعریف نکنید دلمونو آب کردید:|:Dمثلا من گذاشتم تخفیفات کریسمس این بازی رو بخرم هی آدمو دو دل میکنید شیطونه میگه برم گیفت بگیرم بخرمش:Dمهدی جان توی iw هم خط پینگ کاملا پر بود اما خب این منطقی نیست واسه مایی که نتمون داغونه و یه باگ بود شاید همون جریان رو واسه ww2 گذاشتن اما بگم توی iw سرورها خوب بودن نه عالی همون با دو یا 3 تیر کیل میگرفتی
امیر اگر فعلا بازی داری بهتره پس همون بزاری تخفیفات کریسمس :D بازی واقعا هم سینگلش فوق العادست که صفحه ی قبل بیشتر راجع بهش توضیح دادم هم الان که دارم مولای رو بازی میکنم عالیه و نمرات بالاش حقشن :D

نه من با دوتا نت که پینگشون خوبه امتحان کردم پینگمم تو بازیای دیگه عالیه فقط این اینطوره
چرا هنوز همون سیستم هاستی هست چون وقتی بازیکنی که هاسته میره بیرون بازی متوقف میشه و هاست عوض میکنه
نمیدونم شاید چون شما تهران هستی وضعیت نت اونجا بهتره ولی در کل چرته

حالا شاید سرورهاش چون تازه راه افتادن مشکل دارن وگرنه من خارجی باهام بوده پینگش داغون بوده.
این عکس ساعت 4 که تازه سرورهاش درست شده بودن و بازی رو تازه استارت زدم گرفتم ببین واسم همش خطوط پر و سبز هست:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or