Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو مجله هاي خودمون كه نوشتن COD بعدي 6 !!!!ولي من فكر كنم بعدي 5 باشه چون اگه مي خواستن اين 5 باشه،مثل COD قبلي مي نوشتن Call of Duty 4 Modern Warfare پس اگه ننوشتن يه چيزي هست:confused:
یادم نیست که کجا خوندم
ولی اکتیویژن گفته بود از 4 به بعد دیگه برای سری COD شماره نمیذاره (اگه بذاره این WOW میشه یه Spin-Off که بعیده از اونا)

به هر حال امیدواریم که نسخه ی بعدی جنگ مدرن باشه چون لذت خیلی بیشتری داره . مخصوصا صداگذاری هاش
نسخه بعدی یه آش شعله قلم کاری میشه که تا عمر دارید یادتون نره.
اسم رو داشته باش: Call Of Duty 4 Part II Modern Warfare 2: World At War Again

پ.ن. ماشین زمان و سوپر سربازهای جنگ جهانی دوم vs سوپر سربازهای سال 2010 و ... اوضاع احوال غریبی داره!.

پ.ن. ماشین زمان و سوپر سربازهای جنگ جهانی دوم vs سوپر سربازهای سال 2010 و ... اوضاع احوال غریبی داره!.
اره واقعا:-"راستي اين Call Of Duty 4 Part II Modern Warfare 2: World At War Again ميخاد infinity ward بسازه؟خود Activision هم قاطي كرده فكر كنم:confused:
اسم اين بازي هم بايد ميگذاشتن Call of Duti4 World at War چون گيم پليش خيلي خيلي شبيهCall of Duti4 Modern Warfare بود گرافيكش هم تغريبا شبيه همون بود
نه؟

آخرین ویرایش:
اره واقعا:-"راستي اين Call Of Duty 4 Part II Modern Warfare 2: World At War Again ميخود infinity ward بسازه؟خود Activision هم قاطي كرده فكر كنم:confused:
اسم اين بازي هم بايد ميگذاشتن Call of Duti4 World at War چون گيم پليش خيلي خيلي شبيهCall of Duti4 Modern Warfare بود گرافيكش هم تغريبا شبيه همون بود
نه؟
گيم پلي كه كپي بود ولي اسم بازي اين نيستا... فكر كنم تو اخبار iم يكي از دوستان مدير تحريريه نوشته بود COD Modern Warfare 2!!!!اسم COD بعدي.

گيم پلي كه كپي بود ولي اسم بازي اين نيستا... فكر كنم تو اخبار iم يكي از دوستان مدير تحريريه نوشته بود COD Modern Warfare 2!!!!اسم COD بعدي.

نه قراره بازی COD Modern Warfare 2 رو با WAW قاطی کنند .. که دوتاش میره سرهم و یک چیز عجیب غریبی در میاد که فقط خدا میتونه درستش کنه..:biggrin1:

مثلا شما میشی سربازهای 2008 USA بعد باید با نازی های جنگ جهانی دوم مبارزه کنی یا بر عکس..:sick:

البته شایدم از دفاع مقدس الگو گرفتن..:biggrin1: فعلا هیچ چیز مشخص نیست و فقط اینکه میخوان گند بزنن تو بازی مشخص شده..

فری جان اسم را از کجا آوردی...;)
Modern Warfare 2 درستش هست ولی احتمال یکم به سر و تهش اضافه می کنند:biggrin1:
نه قراره بازی COD Modern Warfare 2 رو با WAW قاطی کنند .. که دوتاش میره سرهم و یک چیز عجیب غریبی در میاد که فقط خدا میتونه درستش کنه..:biggrin1:
مثلا شما میشی سربازهای 2008 USA بعد باید با نازی های جنگ جهانی دوم مبارزه کنی یا بر عکس..:sick:
البته شایدم از دفاع مقدس الگو گرفتن..:biggrin1: فعلا هیچ چیز مشخص نیست و فقط اینکه میخوان گند بزنن تو بازی مشخص شده..
اتفاقا به نسخه بعدی امید زیادی می ره و این شماره به علت اینکه نسخه 2 مدرن هست مطمئنا خوب خواهد بود!;)
یعنی شما انتظار دارید گیم پلی کاملا تغییر کنه!انگار که بگید گیم پلی فیفا باید تغییر کنه!

به نظر من حتی اگه اینطور که شما میگی تخیلی هم باشه بسیار ایده ی جالب و نویی هست و در کل امیدوارم ما در نقش سرباز های مدرن باشیم و دشمنا در نقش سربازهای جنگ جهانی .

به نظر من حتی اگه اینطور که شما میگی تخیلی هم باشه بسیار ایده ی جالب و نویی هست و در کل امیدوارم ما در نقش سرباز های مدرن باشیم و دشمنا در نقش سربازهای جنگ جهانی .
اره خيلي باحال ميشه اگر واقعا اينطوري باشه
به نظر من تو نقش هر دو گروه باشيم هم سربازاي زاقارت جنگ جهاني هم سربازاي نصفه مدرن
يه سوال:confused:اين سربازاي جنگ جهاني چطوري ميخوان از اصلحه هاي سرباز هاي مدرن استفاده كنن؟چون بالاخره مهمات تموم ميشه و بايد از اصلحه هايي كه رو زمينه استفاده كرد
سربازاي مدرن چطوري با اين اصلحه هاي موزه معاصر بجنگند:confused:
چه شود:-"

فريدون.:biggrin1::biggrin1:
اون خبر كه تكذيب شد.:biggrin1: در واقع يه جوك بوده.:biggrin1:
اگه اونجوري ميشد كه به شخصه با سريه COD خداحافظي ميكردم.
Infinity Ward معلوم نيست چه نقشه اي در سر داره.:biggrin1: ولي به احتمال زياد همون Modern Warfare 2 ميشه.

سعید راستش وقتی بن نشده بودم تا لول 8 رفتم دیدم کاری نداشت!

اره بابا تا 10 چيزي نيست اما بعدش خراب ميشن روي سرت ! اخرين ركورد ما تا 21 با علي و مهرداد و پوريا .
ديگه واقعا سخت شده بود .در مورد 700 هم بگم من فكر مي كنم يه گليچي زدن كه عدد بالا رفته :biggrin1:
راستي تا الان تعداد لايوبازايي كه بازي رو روي وترين تموم كردن به 10 هم نرسيده :biggrin1: چون بسيار خفنه . احتمالا فردا 1000 gs رو ميگيرم .

سعید 700 روی xbox هست روی ps3 یارو تا مرحله 1072 رفته:dozing: اون وقت ما تا 21:biggrin1: این مد پایان نداره فقط بدرد لیدر برد می خوره که البته سایت call of duty قرار لیدر برد پاک کنه فهمیده ملت glitchکردن:biggrin1: تو ایران هم من نفر اول لیدر بردم فکر کنم 80000تا به بالا پوینت که نداشتیم;)

آخرین ویرایش:
دوستان من یه مشکلی با سیو کردن در این بازی دارم و اونم اینه که مثلا مرحله رو تا نصفه که میرم و چک پوینت که میگیرم و سیو میکنه،تا وقتی که به داشبورد نرفتم درسته و اگه دوباره Resume بزنم از هموم چک پوینت آخرم شروع میشه،ولی همینکه به داشبورد برم و برگردم یا خاموش کنم،موقع لود میزنه که ورژنی که سیو کردین با ورژن بازی متفاوته و مجبور میشم از اول مرحله دوباره شروع کنم،سیو کردن رو هم رو هارد هم رو مموری کارد هم امتحان کردم ولی فرقی نکرد.
حالا بگین آیا کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟
راه حل چیه؟ (به جز اینکه هر دفعه یه مرحله رو تا آخر برم:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or