Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله ثابت هست.
و
.
.
.
.
.
سر قضیه نازی زامبی اینا بگم که رتبه 40 چیزی نیست من خودم با دوستانه خارجیم تا لول 19 رفتیم و به دلیل اینکه من hostبودم کامپوترم وسط بازی update شد وبعد ریستارت کرد :cheesygri:biggrin1: به خاطر همین نتونستیم بازی ادامه بدیم و نکته جالب اینه که نفر اول لیدر برد تا مر حله 700 به بالا رد کرده و نفر دوم 670 اگه اشتباه نکنم خوب حتما تعجب کردید راه حلش بسیار سادس یعنی glitchالبته من خودم glitchاین بازی انجام دادم این glitchکاری می کنه شما در یک جای ثابت بمانید و هر چقدر زامبی ها به شما ضربه بزنند به شما اسیب نمیرسد برای انجام این گلیچ به غیر از خودتون 1 نفر دیگه هم احتیا ج هست این گلیچ هم توسط بنده کشف نشده هر کی مایل هست اعلام کنه

شوخی نکن..! 700 به بالا..

این glitch هم به فارسی زیر دیپلم برگردانید ممنون میشم..:biggrin1:

با Pm هماهنگ می کنم تا تستش کنم...همیشه در کال ها گلیچ وجود داشته و همیشه هم با وقت گذاشتن می شه پی برد!

فکر نکنم منظورت توی دنیا باشه!
چون همون روز اول چندین گلیچ جدید video اومد!
خوب عزیز من امیر جان دوستان بنده خارجی هستند میشه اونور دنیا دیگه:cheesygri:biggrin1: البته این گلیچ فرا گیر شده من روز های اول به کسی چیزی نمی گفتم :biggrin1::-" البته گلیچ واسه ادمای noob:-"

این glitch هم به فارسی زیر دیپلم برگردانید ممنون میشم..
اشکال و نقص در نرم افزار و برنامه‌های کامپیوتری.
برای بازی= باگ‌هایی که گه‌گاه در بازی رخ میده. مثلا لنگ یارو توی یه میز گیر می‌کنه:d

اگه دوستان موافقن چند نفر بشیم یه راهنمای واسه رفتن بازی رو وترن بینویسیم چون مثلا اون مرحله ای که باید سه تا سنگر دشمن رو با یه آتش زا از بین ببری واقعا اگه از اسمکات درست استفاده نکنی عمرا نمی تونی بری جلو . هر کس هر مرحله رو می تونه بگه مثلا مثله این مرحله ه هر جا چند تا اسموک بندازی و ...

اگه دوستان موافقن چند نفر بشیم یه راهنمای واسه رفتن بازی رو وترن بینویسیم چون مثلا اون مرحله ای که باید سه تا سنگر دشمن رو با یه آتش زا از بین ببری واقعا اگه از اسمکات درست استفاده نکنی عمرا نمی تونی بری جلو . هر کس هر مرحله رو می تونه بگه مثلا مثله این مرحله ه هر جا چند تا اسموک بندازی و ...
هوش مصنوعی خودی ها در حد بلائی پائینه (:دی).
پیشنهاد میکنم وقت و اعصاب مبارکت رو روی چیز دیگه ی حروم کنی.

یادش بخیر توی کال4 از در و دیوار بالا می رفتیم و توی همه ی مپ ها گلیچ می کردیم...:biggrin1:از ما که گذشت...:smoke1::biggrin1:

...........
بچه ها یک سوال اساسی( سر این موضوع با یارو دعوام شد!:biggrin1: ):

نسخه بعدی کال COD5 است یا COD6 ؟:biggrin1::p

بچه ها یک سوال اساسی( سر این موضوع با یارو دعوام شد!:biggrin1: ):
نسخه بعدی کال COD5 است یا COD6 ؟:biggrin1::p
اتفاقا منم سر این موضوع خیلی به Net ور رفتم: مثل این که 5 هست.اینو پیدا کردم.فکر نمیکم FAke باشه.
callofduty5-futurewarfare1.jpg

تو مجله هاي خودمون كه نوشتن COD بعدي 6 !!!!ولي من فكر كنم بعدي 5 باشه چون اگه مي خواستن اين 5 باشه،مثل COD قبلي مي نوشتن Call of Duty 4 Modern Warfare پس اگه ننوشتن يه چيزي هست:confused:

این مرحله زامبی ها عجب سخته ..! یک دست بهت میزنند میمیری و دوباره باید بیایی راند 1 ..

من یک 10 دقیقه ای بازی کردم تا مرحله 5 بیشتر نرفتم..

این مود بیشتر بدرد PC میخوره اصلا با کنسول حال نمیده.. چون خیلی اعصاب خورد کنه ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or