Call of Duty: World at War | PC

logo-505x163.jpg

شركت سازنده : Treyarch
شركت پخش كننده : Activision
ژانر : Shooter
تاريخ عرضه : November 11, 2008
اسكرين شات ها : اينجا
تريلر ها : اينجا

سال پیش Infinity Ward با یک قدرت فراوان گیمرها را متحیر کرد.جلوه های گرافیکی ویژه , و یا یک قسمت مالی پلیر واقعا معتاد کننده.اما اکنون Treyarch شیوه IW را در جنگ مدرن پیش نگرفته و دوباره به جنگ جهانی دوم برگشته است.در واقع این Treyarch هست که بازی رو میسازه نه IW
Mark Lamia رئیس Treyarch میگوید: مردم دوست ندارند که همان WWII بازی کنند که قبلا بازی میکردند.در واقع Treyarch میخواهد تا بهترین شوتری را که مردم آنرا انتظار داند توصیف کنند.
World at War دو حالت campaign خواهد داشت. یکی از آنها Red Army نامیده میشود که نزدیک به اواخر جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد.و دیگری که Pacific campaign است شما در نقش یک سرباز آمریکایی هستید که به مبارزه با ژاپنی ها میروید. Pacific campaigns واقعا در این سبک بسیار کمیاب است ,نسبتا به این خاطر که تکنولوژی به تسخیر گرفتن جنگل های پر آب و باشکوه نبوده است.

Lamia میگوید:این فقط درباره به کار گرفتن Pacific فقط به عنوان یک مکان نیست!...ما میخواستیم که به جنگل بریم و همه چیز را انجام دهیم.اما این در مورد پادشاهی دشمنان ژاپنی است که اساسا با دشمنان اروپایی متفاوت است.

call-of-duty-world-at-war-20080623001245076-000.jpg

روسی ها دوباره به WaW برگشته اند

سازندگان به ما یک ماموریت از بازی را نشان داند که بر اساس حمله به Makin Island در اگوست سال 1942 بود.ماموریت وقتی آغاز میشود که شما در نقش یک زندانی جنگی در زندان ژاپنی ها هستید و شما در مامور ژاپنی را میبینید که در حال شکنجه و اجرای آن بر روی یک شخص دریادار در جلوی شماست.این فقط یک cutscene در خود بازی بود.آیا واقعا این شکنجه در خود تاریخ اتفاق آفتاده؟ Treyarch برای این کار (تحقیق در مورد وقایع جنگ) با سربازان کهنه کار که از جنگ جهانی دوم زنده و باقی مانده بودند صحبت هایی را انجام داد و همچنین به مطالعه بیشمار در این زمینه پرداخت.

call-of-duty-world-at-war-20080622115729935-000.jpg
مرحله Makin Raid level

gameplay بازی این اطمینان این را که بازی بی رحم و خشن است را به شما میدهد.سربازان ژاپنی که مشهور به مبارزان جنگل بودند قادر خواهند بود ناگهان از هرجایی خودشان را ظاهر سازند زمانی که شما کمترین انتظار را از ان داشتید(انتظار اینکه از اونجا پیداشون بشه نداشتید).ژاپنی ها همچنین میتوانند استتار کنند در حالی که تنها چند یارد دور تر از شما هستند.یکی از راه های مقابله کردن با این تاکتیک این است که از شعله افکن (flamethrower)جهت سوزاندن و روشن کردن استفاده کنید و با این کار محیط را تغییر دهید.اگر شما علف های بلند و طویل را بسوزانید و تبدیل به خاکستر کنید ژاپنی ها دیگر هرگز نخواهند توانست که با آن خود را استتار کنند.همچنین تک تیر انداز های ژاپنی خود را با استتار به درختان میبندند و رمدت ها منتظر میمامنند.

call-of-duty-world-at-war-20080622115717827_640w.jpg

از دیگر جنبه های جالب در بازی این است که Treyarch راه های متعدد برای شیوه رزم آرایی به شما ارئه میدهد. برای مثال در Makin level جایی که سر آغاز مبارزه است در بالا دست یک دهکده ماهیگیری در فراز آب اتفاق میفتد , شما میتوانید به پایین دست دهکده رفته و از طریق آب به ساحل برسید و در امتداد ردیف های درختان عبور کنید یا میتوانید در همال بالا دست بر فراز آب بمانید. زمانی که جنگ به اوج رسید همه چیز به شما نزدیک میشود! از انفجار ها و هیاهو ها و نارنجک ها گرفته تا جنگ های خونین و مهلک hand-to-hand

call-of-duty-world-at-war-20080622115714592_640w.jpg
Treyarch همانند Infinity Ward یک شرکت مال Activision است که یقینا بسیار فایده رسان هستند. Activision قبل از این که COD4 شیپ شود بر روی انجین آن کار میکرده است. این چرخش دورهای (یک در میان) باعث شده است که سازنده ها بتوانند ویژگی های زیادی را به گیم پلی بازی بیش از نسخه قبلی بیفزایند. شاید موثر ترین خاصیت اضافه شونده در World At War از Modern Warfare خاصیت co-op چهار نفره باشد که به شما و سه بازیکن دیگر اجازه میدهد تا با هم قسمت single-player campaign بروید.این خاصیت برای اولین بار در سری COD است که اتفاق میفتد و همچنین بازی از قابلیت split screen در یک نمایش منفرد استفاده میکند.بعلاوه, بازی سطح سختی را بر اساس اینکه چند نفر بازی میکنند و سطح بازی آن ها چقدر خوب است می سنجد.

call-of-duty-world-at-war-20080622115727170_640w.jpg

در حالت مالی پلیر World at War از Modern Warfare پیروی میکند و بیشتر ویژگی های آن همان ویژگی های Modern Warfare است.
Lamia علاقه داشت که خاطر نشان کند که Treyarch در گیری زیادی با Call of Duty داشته است.
استدیو که United Offensive را ساخت, یک پک که برای سری اول COD بود(که فقط برای PC بود),بعلاوه Call of Duty: Big Red One که تنها برای کنسول ها بود و البته Call of Duty 3 بازیی که نقد های خوبی را دریافت کرد اما سرانجام توسط Modern Warfare تحت شعاع قرار گرفت. به نظر میرسد که کمپانی تجربه های زیادی را از این مشکلات بدست آورده است و همچنین وقت بیشتری نسبت به ساخت COD3 داشته است.این بازی از همان موتور بازیسازی Modern Warfare استفاده میکند.اگر Treyarch به همان نیرومندی Modern Warfare بازی را ارائه کند و با همان گیم پلی که Modern Warfare داشت میتوان یقین داشت که بهتری بازی شوتر خواهد شد.

ّ
First Look از رضا جان:love:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
احتمالا به خاطر قطع شدن اعضای بدن هستش.

خشونت بازی کم نیست . لااقل نسبت به نسخه های قبلی بیشتر شده .

دوستان AO مال بازیهایی هست که صحنه های برخورد جنسی و ... توش باشه ، خشونتش هرچه قدر هم بالا باشه باز نمی تونه AO باشه :دی
( توی سایت ESRB هم این بازی در رده ی Mature هست. )

قصد من فقط نشون دادن سوتی این شرکتهای ایرانی بود :laughing:

راستی شما چجوری انقدر زود تمومش کردید ؟ :دی یه سری می گفتن بازیش کوتاهه و زود تموم میشه ، ولی بنظر من CoD4 زودتر از این تموم شد ( اون یکی واقعا کم بود :دی 3 تا Act کوچیک ! )
ولی از همه اینا بگذریم زیبا ترین صحنه ها رو وقتی تو این بازی می بینی که یکی Headshot میشه یا با یه Gun قوی می زنی توی دست و پاهاش :دی
و از همه بد تر این آتیش پخش کنه هست ! :دی اصلا حال نمیده ... یعنی یه خورده باهاش کار کنی باحاله ولی نه این همه !

پچ 1.1 نصب کردم، کرکشم گرفتم، ولی حالا که می خوام آنلاین بازی کنم، وارد بازی که می شه، چند قدم که همراه با لگ شدید بر میدارم، یهو بر می گرده به منو و می گه has left the game
روز اول که بازی رو گرفتم خیلی راحت آنلاین بازی کردم، بدون لگ و هیچ مشکلی، در ضمن من adsl 64 کیلو بیت از داتک دارم.
کسی می تونه کمک کنه؟

آخرین ویرایش:
راستی شما چجوری انقدر زود تمومش کردید ؟ یه سری می گفتن بازیش کوتاهه و زود تموم میشه ، ولی بنظر من CoD4 زودتر از این تموم شد ( اون یکی واقعا کم بود 3 تا Act کوچیک ! )
من بازی رو روی هارد (Hardened) توی 5-6 ساعت تموم کردم.

هاماچی‌خورون بود آقا :headband:
با دوستان مشغول Co-Op زنون و زامبی‌کُشون بودیم که واقعا یکی از لذت‌بخش‌ترین تجربه‌های آنلاین یک گیمر محسوب میشه. حتما امتحان کنید،‌ خصوصا مد زامبی که از لول 9 به بعد دیوانه می‌کنه آدمو :دی

اقا بازیه ما اخراشه!!!! اما واسه من یکم کنده مخصوصا تو قسمتهای شلوغ(نمیدونید چه زجری کشیدم مرحله تانک رد کردم!!!) کسی میدونه چیه کامپم ضعیفه
مشخصات : گرافیک 8400gs
cpu:intel core dual 2.00ghz
ram:1gb
زیباترن صحنه های بازی قطع شدن دست و پا و اعضای بدن دشمنانه که تو هیچ کالی نبودش

آخرین ویرایش:
اقا بازیه ما اخراشه!!!! اما واسه من یکم کنده مخصوصا تو قسمتهای شلوغ(نمیدونید چه زجری کشیدم مرحله تانک رد کردم!!!) کسی میدونه چیه کامپم ضعیفه
مشخصات : گرافیک 8400gs
cpu:intel core dual 2.00ghz
ram:1gb
زیباترن صحنه های بازی قطع شدن دست و پا و اعضای بدن دشمنانه که تو هیچ کالی نبودش
همش !!
یکم تنظیمات رو پاینن بیار ...

این بازی حرف نداره:love: من نمیدونم شما چجور میگید گرافیکش از COD4 کمتره به نظر من گرافیکش در حد بازی کرا... (به علت شنیدین بیش از حد نام این بازی پوستم کهیر در اورد )شایدم بالاتر!!
برای لذت بردن از حداکثر قدرت گرافیکی باید تنضیمات تکستورشو ازحالت اتوماتیک به حالت مانول برده و هر سه گزینه رو extra بزاری و AA هم 4x باشه (من با این تنضیمات وکارت ati4850 زپرتی دارم متوسط 50 فریم میگیرم در حالی که تو Farcry2 با نصف این گرافیک 30 فریم میگرفتم)
ولی به نظر من بهترین قسمت بازی همانا موزیک حماسی رمانتیک بازی هستش به طوری که من برای گوش دادن چند باره بعضی موزیکاش دست به عمل خودکشی زدم:smoke1:(کلا بقیه صداها رو تا نصف کم کردم)
کسانی هم که میخواند صدا خوب تو بازی تجربه کنند برن Dead Space بزنن که با یه اسپیکر 5.1 میتونی چشم بسته بازی رو تموم کنی(موقعیت دقیق جک و جونورا از تو صدا قابل فهمه)

آخرین ویرایش:
منکه چهار-پنج روزه دارم باهش سروکله میزنم، آخرش هم افت فریم دارم. روی DX 9 علاوه بر افت فریم، فریم ریت کمی هم داره. تنها حالتی که راحت اجرا میشه، جاییه که تمام گزینه ها رو خاموش کرده باشم، رزولوشن 800×460 و کیفیت تکسچر هم Low.(با سیستمم که برای این بازی مناسب هست. توی پروفایلم ببینید خودتون قضاوت کنید). یکی از جالبترین مشکلات هم جاییه که وقتی تفنگ رو میخوای ببری جلوی چشمت، در سه بازه این کار رو انجام میده، و باید دوبار کلیک راست رو بزنی تا از اون حالت بیاد بیرون.
نصب پچ هم توفیری نکرد.
بدساخت ترین بازی سال.

منکه چهار-پنج روزه دارم باهش سروکله میزنم، آخرش هم افت فریم دارم. روی DX 9 علاوه بر افت فریم، فریم ریت کمی هم داره. تنها حالتی که راحت اجرا میشه، جاییه که تمام گزینه ها رو خاموش کرده باشم، رزولوشن 800×460 و کیفیت تکسچر هم Low.(با سیستمم که برای این بازی مناسب هست. توی پروفایلم ببینید خودتون قضاوت کنید). یکی از جالبترین مشکلات هم جاییه که وقتی تفنگ رو میخوای ببری جلوی چشمت، در سه بازه این کار رو انجام میده، و باید دوبار کلیک راست رو بزنی تا از اون حالت بیاد بیرون.
نصب پچ هم توفیری نکرد.
بدساخت ترین بازی سال.
من هیچ کدوم از ایم مشکلاتی رو که گفتی نداشتم.
برای چی به این بازی میگی بدساخت ترین ؟
من رویه بالاترین درجه گرافیکی بدون افت فریم بازی می کنم...
سیستمت هم دیدم سیستم خوبی بود.
یکی از دوستان من با سیستمی کمی ضعیف تر از تو بازی رو رویه High بدون افت فریم اجرا می کنه....
احتمالاً یه جای سیستمت مشکل داره که این جوری میشه...

سلام.
یکی از دوستان منبعد از نصب بازی با این اشکال مواجه میشه.بعد از این ارور هم بازی میpره بیرون:
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
چیکار کنه؟

منظورتو از اینکه سي پي يو يه بارس نفهمیدم؟ اخه چیزایی که خود بازی گفته بود خیلی کمتر از ماله منه( گرافیک 6600 و رم 512!!!!) همه چیزم اف کردم!!!!

ببين . درسته از مينيمم بيشتره . اما خب سي پي يود ضعيفي هست تقريبا ... به علاوه فكر كنم شما رزوليشن بازي رو زياد گذاشتيد . اونو كم كنيد ... سعي كنيد برنامه‌هاي ديگه از رم و سي پي يو استفاده نكنن...

سلام.
یکی از دوستان منبعد از نصب بازی با این اشکال مواجه میشه.بعد از این ارور هم بازی میpره بیرون:
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
چیکار کنه؟

اينم همون مشكل دونت سند هست فكر كنم ...

وی My camputer کلیک راست کن وبعد properties و بعد hardware و بعد برو تو قسمت Device Manager و اونجایی که آیکونش با عکس بلندگو مشخص شده رو باز کن و بعد روی Unimodem Half-Duplex Audio device کلیک راست کن و disable رو بزن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or