Call of Duty :THQ باعث نابودی خاطرات خوب بازی های اول شخص شده است

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
رئیس ارتباطات جهانی شرکت THQ، آقای Huw Beynon در مصاحبه با OXM، علاوه بر صحبت کردن در مورد بازی Metro: Last Liight، از سبک اکشن اول شخص و وضعیتی، که این سبک به عقیده ایشان در حال "دست و پا زن" در آن است نیز سخن گفت.

Call-of-Duty-Logo.jpg

به نظر ایشان فرمول تکراری شوتر نظامی سری بازی های Call of Duty باعث نابودی ایده های خلاقانه در این سبک شده است. وی در این مصاحبه گفت: "به نظر من این که عکس العمل های منفی زیادی نسبت به شوتر های نظامی (که پیشتر فقط جزو کوچکی از سبک اول شخص بوده اند) وجود دارد کاملا به جا و درست است. شوتر های نظامی ناگهان معروف شدند و باعث نابودی خاطرات خوب سبک اول شخص شد. خاطرات بازی هایی همچون Half-Life، System Shock یا Golden Eye که این سبک را با آنها می شناختیم و یا خاطرات زمانی که بازی های سبک اول شخص لزوما یک شوتر نظامی نبوده و دعوتنامه ای بودند به دنیایی دیگر (که به نظر من، هدف اصلی بازی های رایانه ای است.)"

به عقیده Beynon، بازی کنندگان به آرامی در حال ترک کردن شوتر های نظامی و جستجو برای تجربه های جدید و نو هستند، مثل سری بازی های Metro. ایشان همچنین شاره کردند که بازی Dishonored برایشان یک تجربه فوق العاده بوده است: "من از Dishonored لذت بردم. خوشحالم که این بازی موفق عمل کرد و نمرات و نقد هایی که لایق اش بود را دریافت کرد."

شرکت THQ اخیرا ورشکستگی خود را اعلام کرده است اما همچنان به انتشار بازی هایش در موعد مقرر می پردازد. COD: Black Ops 2 هم با وجود فروش عالی، نتوانست مانند Modern Warfare 3 عمل کند.

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان یه چیزی رو نگید که خودتون رو زیر سوال ببرید.اتفاقا همه حرفهای ما فنها هم همسو با حرفهای شماست
میفرمایید که نسبت به mw2 افت کرده.100%درست میگید.بعد از mw2 که به شخصه بهترین شماره این سری و بهترین fps تاریخ میدونم این بازی روند نزولیش شروع شده.mw3 به تمام معنا گند زده بود.bo2هم که هیچی.ولی حرف ما اینه که با تمام این روند نزولی باز هم فرمولش باعث موفقیت بازی شده.اگر میگیم homefront موفق نبود دلیل بر این نیست که حتما cod کلون بوده.ربطی نداره.میتونه یه بازیه خاص باشه و موفقم نباشه.
حرف من اینه.باید یه بازی ساخته بشه با یه فرمول قویتر و آنلاین بهتر و فروش عالی تا بتونه آروم آروم cod رو به زیر بکشه.خب وقتی این اتفاق نمیفته معلومه که گیمر میره سراغ همون cod که به گفته حتی دوستدارانش خیلی افت کرده و کسی منکرشم نیست.یه نسله این حرفارو دارنloopمیکنن.
نسل الان نسل سرطاني به نام call of duty هست.
به قول يكي از دوستان cod كل فروشش وو تو يه شب مي كنه ولي بازي مثل la noir كه واقعا خوش ساخت بود يواش يواش قروش مي كنه و كه باعث تعطيلي سازنده هاش شد
نسل گيمريه ما نسل call of duty هست

نسل الان نسل سرطاني به نام call of duty هست.
به قول يكي از دوستان cod كل فروشش وو تو يه شب مي كنه ولي بازي مثل la noir كه واقعا خوش ساخت بود يواش يواش قروش مي كنه و كه باعث تعطيلي سازنده هاش شد
نسل گيمريه ما نسل call of duty هست
ربطی نداره.اولا که بازیهای FPS اصولا فروش خوبی دارن و نباید فروششون رو با سبکهای دیگه مقایسه کرد.خب انتظار داری L.A چقدر بفروشه؟واقعیت اینه که این شرکتها،زورشون به COD نمیرسه،بعد هی میان فحشش میدن.الان به طور مثال BF3 حدود 15 میلیون فروش داشته.که فروش خیلی خوبی هم هست.خب به نظرت چرا انقدر فروخته؟جواب یک کلمه هست.کیفیت خوبش.حکایت این ناشرها و استدیوها،شده حکایت پیرزنها.فقط میشینن یه گوشه غُر میزنن.اینکه اکتی هرسال یه بازی رو کپی میکنه و میده دست مردم،چه ربطی به THQ داره؟خب آقا تو برو بازی خودت رو بساز و موفق بشو.مگه اکتی اومده جلوی موفقیت تو رو گرفته؟موضوع اینه که همه این ناشرها،شروع به طمع میکنن و دلشون میخواد عنوانی مثل COD داشته باشن.بعد به هر دری میزنن تا به این موفقیت برسن.بعد که نمیتونن و با مُخ به زمین میخورن،میان مثل بچه های 4 ساله به اکتی فحش میدن.اینکه الان THQ داره ورشکست میشه تقصیر اکتی هست؟THQ خودش نامبر وان Copy/Paste کردنه.بعد میاد به اکتی فحش میده؟Saint row که یک کپی درجه 2 از GTA هست.Darksider که یک کپی درجه 2 از GOW هست.یا به طور مثال،اینکه THQ ناشر یه زباله به اسم Destroy All Humans میشه،تقصیر اکتی هست؟اینکه میانگین Homefront میشه 70،تقصیر اکتی هست؟این کمپانی خودش سر دسته کپی کنندگان هست.خیلی به خدا مضحک و احمقانه هست.خود این عزیزان با ساخت یه کلون درجه 2 از GTA،سعی میکنن که به فروش فضایی GTA برسن،یا با ساخت یه کلون درجه 2 از COD سعی میکنن به فروش COD برسن،بعد میان به اکتی فحش میدن:lol:

ربطی نداره.اولا که بازیهای FPS اصولا فروش خوبی دارن و نباید فروششون رو با سبکهای دیگه مقایسه کرد.خب انتظار داری L.A چقدر بفروشه؟واقعیت اینه که این شرکتها،زورشون به COD نمیرسه،بعد هی میان فحشش میدن.الان به طور مثال BF3 حدود 15 میلیون فروش داشته.که فروش خیلی خوبی هم هست.خب به نظرت چرا انقدر فروخته؟جواب یک کلمه هست.کیفیت خوبش.حکایت این ناشرها و استدیوها،شده حکایت پیرزنها.فقط میشینن یه گوشه غُر میزنن.اینکه اکتی هرسال یه بازی رو کپی میکنه و میده دست مردم،چه ربطی به THQ داره؟خب آقا تو برو بازی خودت رو بساز و موفق بشو.مگه اکتی اومده جلوی موفقیت تو رو گرفته؟موضوع اینه که همه این ناشرها،شروع به طمع میکنن و دلشون میخواد عنوانی مثل COD داشته باشن.بعد به هر دری میزنن تا به این موفقیت برسن.بعد که نمیتونن و با مُخ به زمین میخورن،میان مثل بچه های 4 ساله به اکتی فحش میدن.اینکه الان THQ داره ورشکست میشه تقصیر اکتی هست؟THQ خودش نامبر وان Copy/Paste کردنه.بعد میاد به اکتی فحش میده؟Saint row که یک کپی درجه 2 از GTA هست.Darksider که یک کپی درجه 2 از GOW هست.یا به طور مثال،اینکه THQ ناشر یه زباله به اسم Destroy All Humans میشه،تقصیر اکتی هست؟اینکه میانگین Homefront میشه 70،تقصیر اکتی هست؟این کمپانی خودش سر دسته کپی کنندگان هست.خیلی به خدا مضحک و احمقانه هست.خود این عزیزان با ساخت یه کلون درجه 2 از GTA،سعی میکنن که به فروش فضایی GTA برسن،یا با ساخت یه کلون درجه 2 از COD سعی میکنن به فروش COD برسن،بعد میان به اکتی فحش میدن:lol:

يعني هر بازي شوتر نظامي ساخته بشه از cod تقليد كرده؟ هر بازي open world ساخته بشه از gta تقليد كرده؟
پس اگه اينطوري هست خود cod هم يه تقليد از medal of honor هست. مگه غير از اينه؟ حاشا نكنيا:d
خودت هم مي دوني سازنده هاي cod همون سازنده هاي اصلي سري medal of honor بودن

به احتمال خیلی خیلی زیاد هم با شروع نسل بعد که یه تکونی به موتور گرافیکی و هوش مصنوعی و... بدن دوباره به همون اقتدار MW برمیگرده.
از کال اف 4 تا بلک اوپس 2 چند تا بازی منتشر شده؟ چقدر خلاقیت اضافه شده؟ موتورشم که قضیه پژو روا خودمونه با موتور پیکان
دیگه مثل کال اف 4 و مدرن وارفر 2 محبوبیت نداره(حساب کن غذات فقط تخم مرغ باشه بعد چند ماه یا مرغ میشی یا تخمش:d
در ضمن هم فن کال اف هستم هم بتل3 پس نگین طرف بازی نکرده و ....

THQ خودش نامبر وان Copy/Paste کردنه.بعد میاد به اکتی فحش میده؟Saint row که یک کپی درجه 2 از GTA هست.Darksider که یک کپی درجه 2 از GOW هست.یا به طور مثال،اینکه THQ ناشر یه زباله به اسم Destroy All Humans میشه،تقصیر اکتی هست؟اینکه میانگین Homefront میشه 70،تقصیر اکتی هست؟این کمپانی خودش سر دسته کپی کنندگان هست.خیلی به خدا مضحک و احمقانه هست.خود این عزیزان با ساخت یه کلون درجه 2 از GTA،سعی میکنن که به فروش فضایی GTA برسن،یا با ساخت یه کلون درجه 2 از COD سعی میکنن به فروش COD برسن،بعد میان به اکتی فحش میدن:lol:

واقعا این حرف شما مثل این بود که بگیم کالاف یک کپی از doom هست.کجاش saints row کپی gta.زمین تا آسمون با هم فرق دارن کلا سبکشون متفاوته.حالا چون بازی open world میشه کپی؟مثل اینه که بگیم چون کالاف اول شخصه میشه یک کپی از doom .من خودم هم از gta خیلی خوشم میاد و هم از saints row ولی اصلا این دو تا بازی هیچ شباهتی به هم ندارند.gta یک بازی جدیه و saints row یک بازی 100%فانه.در ضمن فروش saints row 3 خیلی خوب بود و برای همین شماره 4 تایید شد.من قبول دارم thq اشتباهاتی میکنه ولی دیگه این که بیای بگی saints row یا dark siders یک کپی هستن کاملا غیر منطقی و بیربطه
در مورد بازی Destroy All Humans:
متای شماره ی اول بازی
u745glvnhrzkljgp2618.png
[
متای شماره ی دوم بازی:
8ypakihakf1t015xhrb.png
oiyngqyazvs0pq1rdup.png
متای یکی از شماره های فرعی که توسط یک استدیو بازی سازی دیگر ساخته شده بود:
5f3pbspy5h2tvo37q76x.png
حالا یکی از بازی هایی که اکتی تازه منتشر کرده متاش:
b2mr7jik3thaq31cfcf.png
پس بازی که دو تا شماره اولش یوسرا نمره ی بالای 8 بهش بدن منتقد ها هم نمره ی بالای 7 زباله ست؟
من خودم اصلا از کالاف بد نگفتم هر چند که برام تکراری شده و شماره ی آخرشو تموم نکردم.حداقل بازی های دیگرو نکوبون

آخرین ویرایش:
هرکی یک نظری داره
چرا بعضیا میخوان نظرشون به بقیه تحمیل کنن؟؟:|

تجربه نشون داده تا الان هر کی از CoD خوشش نیومده اومده توی این تاپیک و نظر THQ رو تایید کرده
من به شخصه فن CoD هستم و همه ورژناشم دوست دارم ولی نمیام بگم نظر THQ کاملا غلطه ( گرچه از روی ورشکستگی و بدبختی اومده گفته )
منم خودم قبول دارم گیم پلی CoD هر سال یک چیزه و هیچ تغیر خاصی رو توش شاهد نیستم و همیشه تکراریه ولی با همین تکراری بودن من عاشق این بازیم و هیچ کس حق نداره بیاد بگه کسایی که بازی میکنن نوب هستن و .... و کسایی که بازی نمیکنن همه هاردکورو پرو هستن:|

هرکی یک نظری داره
چرا بعضیا میخوان نظرشون به بقیه تحمیل کنن؟؟:|

تجربه نشون داده تا الان هر کی از CoD خوشش نیومده اومده توی این تاپیک و نظر THQ رو تایید کرده
من به شخصه فن CoD هستم و همه ورژناشم دوست دارم ولی نمیام بگم نظر THQ کاملا غلطه ( گرچه از روی ورشکستگی و بدبختی اومده گفته )
منم خودم قبول دارم گیم پلی CoD هر سال یک چیزه و هیچ تغیر خاصی رو توش شاهد نیستم و همیشه تکراریه ولی با همین تکراری بودن من عاشق این بازیم و هیچ کس حق نداره بیاد بگه کسایی که بازی میکنن نوب هستن و .... و کسایی که بازی نمیکنن همه هاردکورو پرو هستن:|

یه سری حرفا رو نباید زیاد جدی گرفت ! خیلی از این دوستانی که منتقد سری COD هستند مطمئن باش همه ی نسخه هاشو یکی دو سه بار تموم کردن !!
اما در مورد تکراری بودن COD اصلاً حرفتو قبول ندارم ٰ؛ بجز MW3 که بیش از حد به MW2 نزدیک بود (البته با این حال در حضور بتل فیلد 3 باز هم بهترین شوتر سال شد ) و بجز COD 3 که نسبت به بقیه ی سری ضعیفتر ظاهر شد ؛بقیه ی عناوین COD همگی عالی بودن و در نوع و سبک خاص خودشون هم به اندازه ی کافی تنوع داشته اند ! اگه میگی نه بشین یه بار دیگه COD 3 یا 4 یا 5 را بازی کن ببین اونوقت چقدر همین BO II تنوع داشته ! دیگه یه بازی شوتر اول شخص جدی نظامی که نمی تونه بیاد چند تا مینی گیم و ماموریت جانبی هم به بازیش اضافه کنه ! یعنی این همه منتقد بزرگ مجلات معتبر احمقن که میان چنین نمرات و نقدهایی به بازی ارائه میدن !؟ یا شاید هم میلیونها نفری که در سرتاسر جهان این عنوان را میخرن درکشون نمیرسه!؟
اگه این بازی تکراریه چرا بازیهایی مثل Home Front و medal و syndicate و خیلی شوترهای دیگه که منتشر میشن حتی نمی تونن به امتیازات و فروش این بازی نزدیک بشن !؟

آخرین ویرایش:
بحث سرِ Saints Row شد، خواستم یک مطلبی رو بگم. نسخه دوم این سری یک تقلید کورکورانه از سری GTA بود، اما Saints Row: The Third نوآوری داشت و الکی مهر تقلید رو پیشونی این بازی نزنید.

فرمولی که CoD داراست، کاملاً به IW وابسته است، چون اگر IW از EA جدا نمی شد؛ الآن Medal of Honor یکتاز بود نه CoD...

یه سری حرفا رو زیاد جدی نگرفت ! خیلی از این دوستانی که منتقد سری COD هستند مطمئن باش همه ی نسخه هاشو یکی دو سه بار تموم کردن !!
اما در مورد تکراری بودن COD اصلاً حرفتو قبول ندارم ٰ؛ بجز MW3 که بیش از حد به MW2 نزدیک بود (البته با این حال در حضور بتل فیلد 3 باز هم بهترین شوتر سال شد ) و بجز COD 3 که نسبت به بقیه ی سری ضعیفتر ظاهر شد ؛بقیه ی عناوین COD همگی عالی بودن و در نوع و سبک خاص خودشون هم به اندازه ی کافی تنوع داشته اند ! اگه میگی نه بشین یه بار دیگه COD 3 یا 4 یا 5 را بازی کن ببین اونوقت چقدر همین BO II تنوع داشته ! دیگه یه بازی شوتر اول شخص جدی نظامی که نمی تونه بیاد چند تا مینی گیم و ماموریت جانبی هم به بازیش اضافه کنه ! یعنی این همه منتقد بزرگ مجلات معتبر احمقن که میان چنین نمرات و نقدهایی به بازی ارائه میدن !؟ یا شاید هم میلیونها نفری که در سرتاسر جهان این عنوان را میخرن درکشون نمیرسه!؟
اگه این بازی تکراریه چرا بازیهایی مثل Home Front و medal و syndicate و خیلی شوترهای دیگه که منتشر میشن حتی نمی تونن به امتیازات و فروش این بازی نزدیک بشن !؟
الان شما از کجا میدونی که کسانی که از COD خوششون نمیاد همشون 2 یا 3 بار تمام نسخه ها رو تموم کردن؟
کسانی که اسم خودشون رو فن COD میزارن باید به جای تعصب کورکورانه روی عنوان موردعلاقشون،نکات منفیش هم ببینند.به شخصه انتظار من از یک بازی که همچین فروش نجومی داره اینکه هر نسخه اش شاهکار باشه مثل GTA که هم فروش بسیار عالی داره و هم از کیفیت بسیار بالای برخورداره ولی مثل اینکه انتظاراتتون رو تا جایی پایین آوردین که هر مزخرفی عرضه بشه می خریدش.
نیازی نیست یادآوردی کنم که اکتیویژن دقیقا همین کاری که با COD داره می کنه رو با Guitar hero کرد و دیدید که چجوری نابودش کرد

یه سری حرفا رو زیاد جدی نگرفت ! خیلی از این دوستانی که منتقد سری COD هستند مطمئن باش همه ی نسخه هاشو یکی دو سه بار تموم کردن !!
درست منظورمو متوجه نشدی
من منظورم از تکراری بودن
تکراری بودن مراحل و روند داستان و ... به هیچ وجه نیست
منظورم اینه که گیم پلی بازی همیشه یک جوره

شما برو نسخه MW1 رو بازی کن بعد راه برو knife کن ملتو بعد برو MW3 بازی کن میبینی درست شکل همن و هیچ تغیری نکرده و توی BO هم به همین شکله
درسته یکم گیم پلی بهتر میشه ولی نو آوری توش به کار نمیره
گر چه من اصلا به این چیزا توجه نمیکنم و فقط این برام مهمه که یک بازی چقدر برام لذت داشته باشه که BOII ته لذت بود برام:دی
مخصوصا از نظر داستان
که از این نظر بعضی از بازی های شوتر دیگه باید برن خودشونو جمع کنن.:دی

الان شما از کجا میدونی که کسانی که از COD خوششون نمیاد همشون 2 یا 3 بار تمام نسخه ها رو تموم کردن؟
کسانی که اسم خودشون رو فن COD میزارن باید به جای تعصب کورکورانه روی عنوان موردعلاقشون،نکات منفیش هم ببینند.به شخصه انتظار من از یک بازی که همچین فروش نجومی داره اینکه هر نسخه اش شاهکار باشه مثل GTA که هم فروش بسیار عالی داره و هم از کیفیت بسیار بالای برخورداره ولی مثل اینکه انتظاراتتون رو تا جایی پایین آوردین که هر مزخرفی عرضه بشه می خریدش.
نیازی نیست یادآوردی کنم که اکتیویژن دقیقا همین کاری که با COD داره می کنه رو با Guitar hero کرد و دیدید که چجوری نابودش کرد

عزیز دل ؛ لابد این نکات منفی را شما می بینی ولی منتقدا و مجلات نمی بینن که چنین امتیازاتی را به بازی میدن ! چطور با اینهمه نکات منفی MW3 بهترین شوتر سال میشه !؟
اتفاقاً این تعصب کورکورانه را شما دارید که نه امتیازات بازی برایتان اهمیت دارد نه متا نه VGA و نه فروش و محبوبیت منحصر به فرد این عنوان ! خدا وکیلی کی تعصب داره !؟
ضمناً به جای اینکه من و فن های COD بخوایم نکات به قول شما منفیشو ببینیم باید امثال ناشرانی مثل THQ و EA و غیره ببینند تا عنوانی منتشر کنند که این ضعفها را نداشته و بتونه بهتر از COD عمل کنه ! اونوقت می بینی که همه شعور دارن و میرن اون عنوان را میخرن و امتیازات و نقدهای مثبت بازیشون هم میره بالا ...

من الان نکات منفی بازی رو دارم میبینم و همشم قبول دارم ولی شما از کجا میدونی همیشه نکات منفی باعث میشه بازی مضخرف باشه
شما میگی مثلا CoD تکراریه
شما میگی مثلا CoD هوش مصنوعی ضعیفی داره
شما میگی مثلا CoD گرافیک ضعیفی داره
و ...
با این حال من و تمام فن های این بازی باهاش مشکل ندارن و از بازی لذت میبرن و همینطوری سایت ها و مجلات نمره های بالا میدن و ...

مهم اینه که شما دوستان یک نکته منفی از بازی گیر میارید و چون خودتون از بازی متنفرید همین مشکل کوچیک رو اونقدر بزرگ میکنید تا فن های این بازی ازش زده بشن
وقتی من و تمام فنای این بازی ازش راضییم و هر سال داره اینقدر فروش میکنه و افتم نمیکنه بنظرت Activision به این فکر میوفته که یک تغیر و تحول عظیم توش ایجاد کنه؟!؟! بنظرت این ریسک عقلانیه؟؟

دیدید اخر عاقبت Guitar Hero چی شد که؟ یه روزم آخر عاقبت COD رو میبینیم
دوست عزیز تا سری CoD گیمرها رو دل زده کنه نسل بعد میاد و Treyarch دوباره کارش رو با قدرت شروع می کنه.
اولین CoD در سال 2003 وارد بازار شد و تا به امروز که نزدیکه به 10 سال از انتشار اولین نسخه از این بازی می گذره طرفدارای این بازی کم نشدن، بلکه بیشترم شدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or