Call of Duty: Space Ops در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b6321c67-dabd-4b79-905d-7ba3c5.jpg

درود .

این روزها بیشترین خبرها و نقدها پیرامون بازی جدید استدیو Treyarch یعنی Call of Duty: Black Ops میباشد حال پس از موفقیت بزرگی که Activision با MW2 بدست اورد این بار میخواهد
با COD : black ops این را تکرار کند .
چندی پیش شایعاتی پیرامون اینکه استدیو Sledgehammer بر روی یک عنوان جدید از سری COD کار میکند به گوش رسید که امروز مشخص شد یک عنوان جدید با نام Call of Duty: Space Ops میباشد این خبر را سایت gamasutra قرار داده است که این بازی تداعی کننده اینده و سربازانی که در فضا هستند میباشد
یک بار نیز شرکت EA نیز با ساخت بازی Battlefield: 2142 همین روند را پیش گرفت که اصلا موفقیت امیز نبود حال باید دید Activision چه خواهد کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™Meysam
من که اگر space ops ی وجود داشته باشه باهاش مخالفم اما بازم باد چند تا تریلر از بازی ببینم تا نظر نهایی رو بدم اما در مورد bo بنظر بنده بهترین cod تا الان بود خیلی عال روش کار کردن و سر شار از نواوری تو سری cod بود درست که بعضی از ایده های بازی رو از iw ایده گرفته بودن ولی اید ه نو و جدید توش خیلی زیاد بود من از شما یک سوال دارم کدوم حرکت تخیلی اگه منظورتون پریدن از بالای ساختمون بود که باید دقت میکردی میدیدی که زیر اونجایی که افتاد چند تا مبل راحتی بود من که به انداز mw بیشتر با شخصیت ها ارتباط بر قرار کردم شما چیزی نمیدونی نگو space ops رو تری ارک نمیسازه

خوب در مورد شما هم حرفی نمیتونم بزنم میتونم بهت پیشنهاد کنم وایسی تا بازی رو یکی دوبله کنه(عمرا)و بعد بفهمی چی شده اخه مرد حسابی اونی که تو هنگ کنگ تو نقشش بودیم hudson بود نه mason خواهشا از این نظر های خوشحال ندین که من هم وادار به پست دادن بکنید .

نوشته شده توسط mohsen_radec
باهات کاملا موافقم.اینقدر داستانش داغون و در هم بود که از اول بازی تا اخرش همش داشتم خاطرات شخصیت توهم زده بازی رو مرور میکردم باز هیچی دستگیرم نشد:-/ اینا میخواستن یه بازی با داستان خوب بسازن ولی اینقدر از این شاخه به اون شاخه پریدن که اصلا گند زدن به داستان. یه بار طرف توی ویتنام بود دفعه بعدش میرفت هنگ کنگ از روی ساختمونا شیرجه میزد توی ساختمونای دیگه. این یارو عجب جونور پوست کلفتیه که جایی ازش نمیشکنه :))و اما نکته جالبتر اینجاست که من موندم این یارو چه جوری هدایت کردن هلیکوپتر رو یاد گرفته؟خدا رحم کرده امریکا از اینجور سربازا نداره وگرنه الان.....:-sدر مورد اخر بازی هم که خیلی ابکی تموم شد چیزی نگم بهتره چون اصلا باورم نمیشد که این اخر بازی باشه :-o واقعا بهشون تبریک میگم اینکارشون باید توی کتاب گینس ثبت بشه.

عزیز من هم نظر این دوستوم رو تایید می کنم، کلا BO از نظر داستانی خیلی ضعیف تر از mw2 بود ...

باهات کاملا موافقم.اینقدر داستانش داغون و در هم بود که از اول بازی تا اخرش همش داشتم خاطرات شخصیت توهم زده بازی رو مرور میکردم باز هیچی دستگیرم نشد:-/ اینا میخواستن یه بازی با داستان خوب بسازن ولی اینقدر از این شاخه به اون شاخه پریدن که اصلا گند زدن به داستان. یه بار طرف توی ویتنام بود دفعه بعدش میرفت هنگ کنگ از روی ساختمونا شیرجه میزد توی ساختمونای دیگه. این یارو عجب جونور پوست کلفتیه که جایی ازش نمیشکنه :))و اما نکته جالبتر اینجاست که من موندم این یارو چه جوری هدایت کردن هلیکوپتر رو یاد گرفته؟خدا رحم کرده امریکا از اینجور سربازا نداره وگرنه الان.....:-sدر مورد اخر بازی هم که خیلی ابکی تموم شد چیزی نگم بهتره چون اصلا باورم نمیشد که این اخر بازی باشه :-o واقعا بهشون تبریک میگم اینکارشون باید توی کتاب گینس ثبت بشه.

عزیز من هم نظر این دوستوم رو تایید می کنم، کلا BO از نظر داستانی خیلی ضعیف تر از mw2 بود ...
دیگه این بحث رو ادامه ندین این اخرین پست من تو این تاپیک هست
اگه نظرتون دقیقا نظر این دوستمون هست که نقل و قولش کردین پس بهتون تبریک میگم هیچی از داستان نفهمیدین بیخود هم نظر ندیناگر از داستان فهمیدین نظر بدین اون هم در تاپیک مربوط به بازی
خوش باشید

ماشالا آخر داستان بود! من از شما فقطُ فقط یه سوال در مورد داستان شاهکار این بازی میپرسم اگه تونستید جواب بدید من قبول میکنم که mw2 بهترین بازی دنیا هستش و بلک اُپس آشغالترین بازی دنیا!

اون زیردریایی که ازش موشک هسته ای شلیک میشه توسط کی-به دستور کی و با چه هدفی شلیک میشه؟!

دوست عزیز اولا من نگفتم bo اشغاله گفتم بدترین بازی cod هست بعدم در مورد سوال باید بگم درست یادم نیست به چه هدفی ولی به دستور همون کلنلی که اخر بازی بهت میگه :من تو یه چشم به هم زدن 20000(یا30000درست یادم نمیاد)سربازو از دست دادم ودنیای لعنتی فقط نگاه کرد اون موشک شلیک میشه.

دقیقا نمیدونم اینهمه بحث و جدل بین شماها چیه ساخت space ops چه ربطی به MW و BO داره
یک خورده جنبه داشته باشید بد نیست

دوست عزیز اولا من نگفتم bo اشغاله گفتم بدترین بازی cod هست بعدم در مورد سوال باید بگم درست یادم نیست به چه هدفی ولی به دستور همون کلنلی که اخر بازی بهت میگه :من تو یه چشم به هم زدن 20000(یا30000درست یادم نمیاد)سربازو از دست دادم ودنیای لعنتی فقط نگاه کرد اون موشک شلیک میشه.

احسنت !! آفرین !!

شما
1. اسم شپرد رو نفهمیدید
2. بهش میگید کلنل !
3. شپرد با پرتاب موشک مخالف بود !
4. پرایس به صورت خودسر موشک رو پرتاب کرد !

اون وقت اومدید اینجا داستان داستان میکنید؟! جمع کنید بابا افتادیم وسط یه مشت اسپمر که تا اسم یه کمپانی رو بلد میشن میان مثل زامبی میافتن رو اعصاب ما!

• Like
Reactions: Bayonetta
طبق اخباری که به دست بنده رسیده هم اکنون شماره جدیدی از سری CoD با نام Call of Duty Ahdeghajar Ops معرفی شد.

در این بازی فوقالعاده جذاب که تا چند ماه دیگر منتشر خواهد شد شما باید در نقش انسان های اولیه با چماق بر سر یک دیگر کوبیده و از مشکلات تکنیکی فراوان بازی لذت ببرید.

از هم اکنون پیش بینی میشود این عنوان در روز اول عرضه خود بیشتر از 6 میلیون نسخه فروش داشته باشد چون یک ضرب المثل قدیمی میگوید اساسا CoD هرچه که باشد خوب است.

آخرین ویرایش:
طبق اخباری که به دست بنده رسیده هم اکنون شماره جدیدی از سری CoD با نام Call of Duty Ahdeghajar Ops معرفی شد.

در این بازی فوقالعاده جذاب که تا چند ماه دیگر منتشر خواهد شد شما باید در نقش انسان های اولیه با چماق بر سر یک دیگر کوبیده و از مشکلات تکنیکی فراوان بازی لذت ببرید.

از هم اکنون پیش بینی میشود این عنوان در روز اول عرضه خود بیشتر از 6 میلیون نسخه فروش داشته باشد چون یک ضرب المثل قدیمی میگیود اساسا CoD هرچه که باشد خوب است.
Let's laugh !
lol!
تو باز مزه پروندی 4 نفر حرفتو باور کنن ! ؟ اونوقت خر بیارو باقالی بار کن ! :دی
ولی ایدت همچین بد هم نیست :دی بیشوخی میگم ماکان :دی

خیلی عجیبه تاریخ انتشار این بازی و MW3هر دو در اواخر 2011 میباشد
به نظر من این خبر شایعست اما این که یه کال اف جدید توسط این استدیو ساخته میشه حقیقت داره
اما خودتون فکر کنید برن فضا گند خورده میشه به بازی از کال اف های بعدی باید با ادم اهنی ها بجنگیم

اقای warl0ck شما زحمت ترجمه بازی رو بکشید ممنون میشم.من هم میدونم چه کسی توی هنگ کنگ بود احتیاجی به گفتن شما نبود درسته سوادم اندازه شما نیست ولی حداقل پایین صفحه بازی رو میتونم بخونم و اسم کاراکتری رو که دارم باهاش بازی میکنم بفهمم . منظور من کاراکتری هست که باهاش بازی میکنی و اون حرکات تخیلی که انجام میداد اگه دقت میکردی اسم کاراکتر خاصی رو نگفتم در ضمن شما که خیلی وارد هستید میتونید بگید اون مبل راحتیا رو چه کسایی اونجا گذاشتن؟نکنه توی هنگ کنگ مردم از در و دیوار میپرن توی خونه همدیگه یا شاید از قبل این چیزارو واسه فرار اماده کرده بودن.اگه اینجوریه کیا این کار دقیق رو انجام داده بودن؟ ولی اگه دقت میکردید همه جا مبل راحتی نذاشته بودن که طرف بپره و جون سالم به در ببره.اتفاقا مثل اینکه شما از بقیه بیشتر میفهمید پس یک لطفی بکنید ما رو اگاه کنید.جدا ما از این نظرات شما واقعا داریم استفاده میکنیم.

آخرین ویرایش:
اقای warl0ck شما زحمت ترجمه بازی رو بکشید ممنون میشم.من هم میدونم چه کسی توی هنگ کنگ بود احتیاجی به گفتن شما نبود درسته سوادم اندازه شما نیست ولی حداقل پایین صفحه بازی رو میتونم بخونم و اسم کاراکتری رو که دارم باهاش بازی میکنم بفهمم . منظور من کاراکتری هست که باهاش بازی میکنی و اون حرکات تخیلی که انجام میداد اگه دقت میکردی اسم کاراکتر خاصی رو نگفتم در ضمن شما که خیلی وارد هستید میتونید بگید اون مبل راحتیا رو چه کسایی اونجا گذاشتن؟نکنه توی هنگ کنگ مردم از در و دیوار میپرن توی خونه همدیگه یا شاید از قبل این چیزارو واسه فرار اماده کرده بودن.اگه اینجوریه کیا این کار دقیق رو انجام داده بودن؟ ولی اگه دقت میکردید همه جا مبل راحتی نذاشته بودن که طرف بپره و جون سالم به در ببره.اتفاقا مثل اینکه شما از بقیه بیشتر میفهمید پس یک لطفی بکنید ما رو اگاه کنید.جدا ما از این نظرات شما واقعا داریم استفاده میکنیم.
خوب ببین اونجا خونه ی اون دکتره بود و اگه یادت باشه پشت او یخچال هم اسلحه بود پس یعنی اینکه اونجا رو خود دکتره درست کرده بود واسه روز مبادا و اونجا هم اون دکتره ما رو راهنمایی کرد بریم اونجا در کل من وقت کافی ندارم کل داستان رو به شما توضیح بدم اگه زیادی کنجکاو هستید برید بگردید شاید جایی ترجمه شدش باشه من جایی ندیدم توی بازی که از ارتفاع غیر منطقی بپره بعدشم این بازی هست نه واقعیت
موفق باشید

میتونید بگید اون مبل راحتیا رو چه کسایی اونجا گذاشتن؟
ببخشید اخرین اسپمم هست توی این تاپیک!:d
شما اگه دقت میکردی dr,clarke توی مرحله چند بار گفت من برای این روز اماده شده بودم. و حتی خودش مدارک و چیزایی که داشت رو موقعی که اون هلی کوپتره داشت نزدیک میشد رو ترکوند! یعنی همه چیز رو برنامه ریزی کرده بوده.
به قول فریدون: create new bambool!:d

احسنت !! آفرین !!

شما
1. اسم شپرد رو نفهمیدید
2. بهش میگید کلنل !
3. شپرد با پرتاب موشک مخالف بود !
4. پرایس به صورت خودسر موشک رو پرتاب کرد !

اون وقت اومدید اینجا داستان داستان میکنید؟! جمع کنید بابا افتادیم وسط یه مشت اسپمر که تا اسم یه کمپانی رو بلد میشن میان مثل زامبی میافتن رو اعصاب ما!
عزیزم شما اول خودت برو یه سر تو دیکشنری ببین کلنل یعنی چی کلنل که یه اسم خاص نیست بعدم من گفتم درست یادم نیست چون خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم
اقا اصلا بحث اضافی واسه چی از ناظم انجمن میخوایم یه نظر سنجی در مورد داستان mw2 وbo بزاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or