Call of Duty: Space Ops در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b6321c67-dabd-4b79-905d-7ba3c5.jpg

درود .

این روزها بیشترین خبرها و نقدها پیرامون بازی جدید استدیو Treyarch یعنی Call of Duty: Black Ops میباشد حال پس از موفقیت بزرگی که Activision با MW2 بدست اورد این بار میخواهد
با COD : black ops این را تکرار کند .
چندی پیش شایعاتی پیرامون اینکه استدیو Sledgehammer بر روی یک عنوان جدید از سری COD کار میکند به گوش رسید که امروز مشخص شد یک عنوان جدید با نام Call of Duty: Space Ops میباشد این خبر را سایت gamasutra قرار داده است که این بازی تداعی کننده اینده و سربازانی که در فضا هستند میباشد
یک بار نیز شرکت EA نیز با ساخت بازی Battlefield: 2142 همین روند را پیش گرفت که اصلا موفقیت امیز نبود حال باید دید Activision چه خواهد کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™Meysam
ماشالا آخر داستان بود! من از شما فقطُ فقط یه سوال در مورد داستان شاهکار این بازی میپرسم اگه تونستید جواب بدید من قبول میکنم که mw2 بهترین بازی دنیا هستش و بلک اُپس آشغالترین بازی دنیا!

اون زیردریایی که ازش موشک هسته ای شلیک میشه توسط کی-به دستور کی و با چه هدفی شلیک میشه؟!
دمت گرم ساسی کلی خندیدم!=))یادمه این جز چند نقصی که تو خودت تو مقاله ات داشتی بود.

اقا من در مورد bo که این همه بزرگش کردن یه سری افراد,یه سوال دارم . انصافا حرکاتی که Mason تو بازی میکنه از آرنلد تخیلی تر نیست ؟؟؟ به نظرم خیلی خنده داره برای یه بازی با درون مایه ی سیاسی و تاریخی که شخصیت اولش اینقدر سوپرمن باشه !!! تویه mw در حد استاندارد روی این مسئله کار کرده بودن ولی اینجا دیگه این رفیقمون یه پا اسپایدر منه !!! کلا هرچه قدر تری آرک تو این بازی سعی کرده یه بازی نه در حد mw بلکه نزدیک به اون بسازه,موفق نشده . انصافا کدوم زیبا تر و اثر گذارتر بود , سوختن roach یا مرگ به اصطلاح شخصیتای bo ؟ من هرچی اومدم با این شخصیتای bo ارتباط برقرار کنم,نشد ! خیلیم نباید به خوب بودن space ops هم امید وار بود چون نه تری آرک مال ساختن بازیه خوبه و نه این سبک به درد cod میخوره البته مسلما از صدقه سری mw روی فروشش حساب بازی کنید !!! :))

آخرین ویرایش:
انصافا کدوم زیبا تر و اثر گذارتر بود , سوختن roach یا مرگ به اصطلاح شخصیتای bo ؟ من هرچی اومدم با این شخصیتای bo ارتباط برقرار کنم,نشد
شدیدا باهات موافقم.صحنه های mw2 فوق العاده بود.شخصیت هاش هم خیلی بیشتر تاثیر داشت و به قول شما آدم باهاش ارتباط برقرار میکرد.مک تاویش که بی نظیـــــــــــــــــــــر بود.
ghost هم که حرف نداشت.کاپتان پرایس هم که جای خود داره.

اقا من در مورد bo که این همه بزرگش کردن یه سری افراد,یه سوال دارم . انصافا حرکاتی که Mason تو بازی میکنه از آرنلد تخیلی تر نیست ؟؟؟ به نظرم خیلی خنده داره برای یه بازی با درون مایه ی سیاسی و تاریخی که شخصیت اولش اینقدر سوپرمن باشه !!! تویه mw در حد استاندارد روی این مسئله کار کرده بودن ولی اینجا دیگه این رفیقمون یه پا اسپایدر منه !!! کلا هرچه قدر تری آرک تو این بازی سعی کرده یه بازی نه در حد mw بلکه نزدیک به اون بسازه,موفق نشده . انصافا کدوم زیبا تر و اثر گذارتر بود , سوختن roach یا مرگ به اصطلاح شخصیتای bo ؟ من هرچی اومدم با این شخصیتای bo ارتباط برقرار کنم,نشد ! خیلیم نباید به خوب بودن space ops هم امید وار بود چون نه تری آرک مال ساختن بازیه خوبه و نه این سبک به درد cod میخوره البته مسلما از صدقه سری mw روی فروشش حساب بازی کنید !!! :))
باهات کاملا موافقم.اینقدر داستانش داغون و در هم بود که از اول بازی تا اخرش همش داشتم خاطرات شخصیت توهم زده بازی رو مرور میکردم باز هیچی دستگیرم نشد:-/ اینا میخواستن یه بازی با داستان خوب بسازن ولی اینقدر از این شاخه به اون شاخه پریدن که اصلا گند زدن به داستان. یه بار طرف توی ویتنام بود دفعه بعدش میرفت هنگ کنگ از روی ساختمونا شیرجه میزد توی ساختمونای دیگه. این یارو عجب جونور پوست کلفتیه که جایی ازش نمیشکنه :))و اما نکته جالبتر اینجاست که من موندم این یارو چه جوری هدایت کردن هلیکوپتر رو یاد گرفته؟خدا رحم کرده امریکا از اینجور سربازا نداره وگرنه الان.....:-sدر مورد اخر بازی هم که خیلی ابکی تموم شد چیزی نگم بهتره چون اصلا باورم نمیشد که این اخر بازی باشه :-o واقعا بهشون تبریک میگم اینکارشون باید توی کتاب گینس ثبت بشه.

آخرین ویرایش:
من هم با اینکه صحنه های MW2 احساسی تر بودن موافقم . مخصوصا کشته شدن Roach و Ghost که گریه ام گرفت...! :(( اما خداییش بی انصافی نکنید BO هم در نوع خودش خوب بود شاید اگه یه COD دیگه بدن بسازه حساب کار میاد دستش . من که با موسیقی متن BO خیلی حال کردم و یه نکته دیگه ایتنکه شخصیت های MW2 حرف نمیزدن در طول بازی اما توی BO حرف میزدن...!
اینجا شده تاپیک نظردهی درباره سری COD ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که این تاپیک رو باز کردم با خوندن پست ها به نظر اومد بحث ها در مورد COD:MW2 VS. COD:BO یا کنسول بهتر است یا PC و یا در مورد موضوع "علم بهتر است یا ثروت" باشه.
پست اول رو دیدم، فهمیدم چه شوتی بودم! نگو بحث ها در مورد Space Ops بوده و من نفهمیدم.

BO هرچی بود هر ضعفی داشت از نظر داستانی خیلی زیبا بود . بهترین داستان رو تو کل COD ها بنظر من داشت . تو MW2 هم از این حرکات ارنولد گونه کم ندیدیم !! جالبه دوستان ایراداتی از بازی میگیرن که تو نسخه-های قبل هم وجود داشته !! البته بازم میگم جذابیت و هیجان گیم پلی بازی از MW2 کمتر بود
اصلا هم با این خبر که COD بره فضا !! حال مکردم . دیگه جو گرفتتشون .

مگه این نسخه رو Treyarch نمیسازه؟
فعلا چیزی مشخص نیست.
احتمالا همین استودیوی تازه تاسیس که به جای IW مرحوم اومده این نسخه رو میسازه.
چون رسم بر این هست که Treyarch یک سال در میون نسخه جدید COD رو بسازه. با این اوصاف سال 2012، COD جدید رو Treyarch میسازه.

به نظر من activision باید بیخیالTreyarch بشه ، خداروشکر IW رو هم که گذاشته کنار ...
همش دارن با این انجین مسخره کار می کنن و کلا پیشرفتی که از Modern warfare 2 داشتن این بود که دست و پا موقع تیر زدن کنده میشه ... وگرنه شما تو بازی در نقش یه ربات هستی ... و فقط باید جاهای تعیین شده بری ...
در کل BO با انجین Call of duty 2 در حد 20 درصد تفاوت داشت از 2002 تا به حال اصلا پیشرفتی در کار نیست

به نظر من activision باید بیخیالTreyarch بشه ، خداروشکر IW رو هم که گذاشته کنار ...
همش دارن با این انجین مسخره کار می کنن و کلا پیشرفتی که از Modern warfare 2 داشتن این بود که دست و پا موقع تیر زدن کنده میشه ... وگرنه شما تو بازی در نقش یه ربات هستی ... و فقط باید جاهای تعیین شده بری ...
در کل BO با انجین Call of duty 2 در حد 20 درصد تفاوت داشت از 2002 تا به حال اصلا پیشرفتی در کار نیست
فکر نمیکنی یه کم زیاده روی کردی؟
وقتی IW منحل شد آه و افسوس خیلیها بلند شد اون وقت شما میگین خدا رو شکر؟
این همون انجینی هست که وقتی شاهکار Call of Duty 2 عرضه شد باعث شد توقع خیلیها از گرافیک بره بالا، و الان هم استودیوی Treyarch به نحو احسن از این انجین استفاده کرده و BO تو گرافیک فوق العاده عمل کرده. از سال 2002 این انجین دچار تغییر شد. نیومدن که عیناً همون انجین رو دست نخورده استفاده کنن.
بنظر من BO نسبت به MW2 پیشرفت کرده بخصوص تو نحوه روایت داستان که عالی عمل کرده.

در کل شما یه کم تو نحوه فکر کردنتون تجدید نظر کن.

بهترین عنوانهای کالاف به ترتیب 6 و 4 و 5 بود !بسیار عالی ساخته شده بود !انصافا نمیشه از 5 گذشت !این عنوان بسیار عالی کار شده بود و در اون جنگ جهانی خیلی قشنگ به تصویر کشیده شده بود !یکی از بهترین بازیهایی بود که جنگ جهانی رو به تصویر کشیده بود !
بعد از اون عنوان 6 بود که دیگه فکر نمیکنم با توجه به مشکلات بزرگ در اون استدویو و از دست دادن بازیسازهای خلاقی که از این استودیو رفتن دیگه بشه عنوانی زیبا مثل اون طراحی کرد !حالا هم که دیگه اکتیویسشن هم در حال گند زدن به یک عنوان هست و مرتب دارن هی کالاف میدن بیرون که دیگه به نظر من موضوع داره بی مزه میشه و این عنوان بزرگ در حال خراب شدن !این آخرین کالاف هم به نظر من چنگی به دل نزد و هیچ وقت لذتی که گیمر در عنوان 6 و 5 داشت رو ارائه نکرده !

فکر نمیکنی یه کم زیاده روی کردی؟
وقتی IW منحل شد آه و افسوس خیلیها بلند شد اون وقت شما میگین خدا رو شکر؟
این همون انجینی هست که وقتی شاهکار Call of Duty 2 عرضه شد باعث شد توقع خیلیها از گرافیک بره بالا، و الان هم استودیوی Treyarch به نحو احسن از این انجین استفاده کرده و BO تو گرافیک فوق العاده عمل کرده. از سال 2002 این انجین دچار تغییر شد. نیومدن که عیناً همون انجین رو دست نخورده استفاده کنن.
بنظر من BO نسبت به MW2 پیشرفت کرده بخصوص تو نحوه روایت داستان که عالی عمل کرده.

در کل شما یه کم تو نحوه فکر کردنتون تجدید نظر کن.
وقتی که کال 2 عرضه شد بله قبول دارم که همه از گرافیکش کف کردیم ولی الان چی؟؟ کال میتونه با بازی هایی مثل کرایسیس رقابت کنه ؟؟؟
فیزیک ، افکت هاش ، ازاد بودن در حرکت و نقشه و...
باز هم میگم ، تنها فرقی که از mw2 مشاهده کردم فقط خون ، نحوه مردن ، کنده شدن بدن افراد بود ... و دیگر هیچ...

من که اگر space ops ی وجود داشته باشه باهاش مخالفم اما بازم باد چند تا تریلر از بازی ببینم تا نظر نهایی رو بدم اما در مورد bo بنظر بنده بهترین cod تا الان بود خیلی عال روش کار کردن و سر شار از نواوری تو سری cod بود درست که بعضی از ایده های بازی رو از iw ایده گرفته بودن ولی اید ه نو و جدید توش خیلی زیاد بود من از شما یک سوال دارم کدوم حرکت تخیلی اگه منظورتون پریدن از بالای ساختمون بود که باید دقت میکردی میدیدی که زیر اونجایی که افتاد چند تا مبل راحتی بود من که به انداز mw بیشتر با شخصیت ها ارتباط بر قرار کردم شما چیزی نمیدونی نگو space ops رو تری ارک نمیسازه

باهات کاملا موافقم.اینقدر داستانش داغون و در هم بود که از اول بازی تا اخرش همش داشتم خاطرات شخصیت توهم زده بازی رو مرور میکردم باز هیچی دستگیرم نشد:-/ اینا میخواستن یه بازی با داستان خوب بسازن ولی اینقدر از این شاخه به اون شاخه پریدن که اصلا گند زدن به داستان. یه بار طرف توی ویتنام بود دفعه بعدش میرفت هنگ کنگ از روی ساختمونا شیرجه میزد توی ساختمونای دیگه. این یارو عجب جونور پوست کلفتیه که جایی ازش نمیشکنه :))و اما نکته جالبتر اینجاست که من موندم این یارو چه جوری هدایت کردن هلیکوپتر رو یاد گرفته؟خدا رحم کرده امریکا از اینجور سربازا نداره وگرنه الان.....:-sدر مورد اخر بازی هم که خیلی ابکی تموم شد چیزی نگم بهتره چون اصلا باورم نمیشد که این اخر بازی باشه :-o واقعا بهشون تبریک میگم اینکارشون باید توی کتاب گینس ثبت بشه.
خوب در مورد شما هم حرفی نمیتونم بزنم میتونم بهت پیشنهاد کنم وایسی تا بازی رو یکی دوبله کنه(عمرا)و بعد بفهمی چی شده اخه مرد حسابی اونی که تو هنگ کنگ تو نقشش بودیم hudson بود نه mason خواهشا از این نظر های خوشحال ندین که من هم وادار به پست دادن بکنید .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: War Has Change

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or