Call of Duty: Space Ops در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b6321c67-dabd-4b79-905d-7ba3c5.jpg

درود .

این روزها بیشترین خبرها و نقدها پیرامون بازی جدید استدیو Treyarch یعنی Call of Duty: Black Ops میباشد حال پس از موفقیت بزرگی که Activision با MW2 بدست اورد این بار میخواهد
با COD : black ops این را تکرار کند .
چندی پیش شایعاتی پیرامون اینکه استدیو Sledgehammer بر روی یک عنوان جدید از سری COD کار میکند به گوش رسید که امروز مشخص شد یک عنوان جدید با نام Call of Duty: Space Ops میباشد این خبر را سایت gamasutra قرار داده است که این بازی تداعی کننده اینده و سربازانی که در فضا هستند میباشد
یک بار نیز شرکت EA نیز با ساخت بازی Battlefield: 2142 همین روند را پیش گرفت که اصلا موفقیت امیز نبود حال باید دید Activision چه خواهد کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™Meysam
نه که خیلی black opsش خفن بود که حالا به این سرعت نشخه ی جدید رو اعلام کردن!!
شدیدا تائید میشه.ظاهرا دیگه بعد از ترکیدن iw باید قید cod رو بزنیم.به شخصه ترجیح میدم هنوز mw2 رو مولتی بازی کنم-تا black ops.حالا اینا چه مرضی گرفتن هی یه ops ته بازیشون بندازن؟)x

شدیدا تائید میشه.ظاهرا دیگه بعد از ترکیدن iw باید قید cod رو بزنیم.به شخصه ترجیح میدم هنوز mw2 رو مولتی بازی کنم-تا black ops.حالا اینا چه مرضی گرفتن هی یه ops ته بازیشون بندازن؟)x

اون Ops رو بردارن مشکل حله دیگه بازی زیبا میشه ؟ :d

یک چیز برای من جالبه :دی
از سال 2005 تا الان هر سال یک COD میاد بیرون و احتمال زیاد در سال 2011 هم فقط یک COD داریم ( بعیده IW بتونه سال اینده یک COD عرضه کنه ) الان چه طوری COD شد بد ؟ چون هر سال عرضه میشه ؟
عاشق بازی سنترم به خاطر همین چیز هاش :دی

چون قابليت camping نداره بد شده؟ /:)
والا هنوز سعادت نداشتم مولتیش رو بازی کنم.ولی از دوستان که پرسیدم میگفتن mw بهتر هست.در بخش سینگل هم که حالم رسما بهم خورد.و به شخصه معتقدم-این بازی ضعیف ترین cod بود.
اون Ops رو بردارن مشکل حله دیگه بازی زیبا میشه ؟ :d
نه بابا.چه ربطی داره:dنه جالبه بدونم آخه چه گیری دادن به این اسم.همین.

سری Guitar Hero رو با دادن 3-4 بازی در سال نابود کردن. الان برای سری COD هم می خوان با 2 بازی در سال همون روند رو شروع کنن. البته از ناشری که اون بلا رو سر Infinity Ward آورد چنین چیزی اصلا بعید نبود.

والا هنوز سعادت نداشتم مولتیش رو بازی کنم.ولی از دوستان که پرسیدم میگفتن mw بهتر هست.در بخش سینگل هم که حالم رسما بهم خورد.و به شخصه معتقدم-این بازی ضعیف ترین cod بود.
ميآنگين بازی نسبت به MW2 با اونهمه جار و جنجال فقط 2 درصد فرق داره پس ميشه گفت موفق عمل کرده پس لطفاً بی خيال شيد!

دوستان بازی رو که 1 استدیو نمیسازه برای همین همیشه نظر های استدیو ها با هم فرق داره و همیشه استدیو ها با هم رقیب میشن و میرن که بازی بعدیشون از بازی اون یکی استدیو بهتر باشه که پول بیشتر بگیرن .

یک چیز برای من جالبه :دی
از سال 2005 تا الان هر سال یک COD میاد بیرون و احتمال زیاد در سال 2011 هم فقط یک COD داریم ( بعیده IW بتونه سال اینده یک COD عرضه کنه ) الان چه طوری COD شد بد ؟ چون هر سال عرضه میشه ؟

به نظر من اگه بازی با کیفیت باشه سالی 4 تا هم بدن مشکلی نداره فقط بازی پس رفت نداشته باشه و همیشه در حال پیشرفت باشه .

اون که همه ما هستیم .:d

به نظر بنده مضحک ترین شرکت دنیا همین Activision و خنده دارترین استودیو همین تری ارک هست که دارن با کمک هم cod رو نابود میکنن !!! حالا برا بچه های IW که رفتن زیر مجموعه ی EA (بهترین شرکت بازی سازی دنیا به نظر خودم ! ) یه افسانه ی جدید میسازن که این Space OPS رو فقط کارکنای Activision بخرن ! اخه گفته میشه این بازی بزای رقابت با عنوان نا معلوم استودیوی Respawn که همون IW 2 (!) هست ساخته میشه !!!

ميآنگين بازی نسبت به MW2 با اونهمه جار و جنجال فقط 2 درصد فرق داره پس ميشه گفت موفق عمل کرده پس لطفاً بی خيال شيد!
صدرا جان تو که آدم با منطقی هستی.مگه من حرفی از امتیاز زدم.من که گفتم به نظرمن.خوب من خوشم نیومد-شما خوشت اومد.این که دعوا نداره عزیزم.:d:x

هرکی دوست نداره بازی نکنه !

باو کاش به جای اینکه آدما رو ببرن فضا فضایی ها رو میاوردن زمین!

ولی ساسان فکرش رو بکن ... اگه فضایی ها بیان زمین آنچنان چیز جالبی گیرمون نمیاد. :دی فقط یا خود فضایی ها طرفیم. اما اگه بازی در فضا ساخته بشه .... سیاره ها, سیارک ها. سفینه های فضایی :دی حالا واسه سفینه های فضایی باید نیروی جاذبه رو تغییر بدن :دی

وااااااااااااااییییییییییییییییییییییی :دی

من که خیلی خوشحالم چون جنگ رو از محدوده ی فعلیش خارج میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or