hossein_online
کاربر سایت
خسته نباشی اگه راست میگی 4ساعته بتلفیلد رو برسون به لول 18
کلا تو همه ی کال ها رسیدن به لول 20 خیلی سریع انجام میشن تازه بعد از اینک برسونی به 50 شکل کنار اسمت عوض میشه و باید از اول رنک آپ کنی زیاد پز نده بیا زامبی ببینم چقدر میتونی دووم بیاری
- - -ویرایش - - -
امشب مثلا اومدیم با بچه ها زامبی بزنیم انقدر نتشون داغون بود که نشد بازی کنیم به خصوص این حسین 123 وسط بازی فریز میشد گیر میکرد
دوستان خواهشا اگه آیدی میذارید اکسپتش کنید میان اینجا آیدی میذارن یه ماه بعد ادد میکنن
اولندش نوکرتم آقا معین
دومندش من تو بتل 3 ساعته شدم لول 15 b-)
الانم لول ۳۷ :d
بابا شانس تو بود تاحالا بی سابقه بوده نتم ایطوباشه کی هستی زامبی بزنیم؟
من تا لول28 رفتم باحامد
29 تو را مخوای زحماتی که کشیدم کم کنی:dبابا شانس تو بود تاحالا بی سابقه بوده نتم ایطوباشه کی هستی زامبی بزنیم؟
من تا لول28 رفتم باحامد
29 تو را مخوای زحماتی که کشیدم کم کنی:d
هر روز صبح ساعت ۸/۳۰ قرار زامبی هستش آیا همه اوکی ان؟
امروز صب خیلی حال میداد من که همش داون بودم ههههه حامدم انگا گاد مود بود حال داد ولی برنامه ریزیتون تو حلقم ساعت ۸/۳۰ قرار گذاشتیم ۹ تازه ۲ نفر آنلاین شدن :d ههه اونجاش باحال بود که ۹۵۰ دادم جعبع واز شه عروسک در اومد ازش اونورم یه میلیون تا زامبی :O ولی رفتم دث مچ میبینم از ۱۰ نفر ۶ نفر هکرن اعصابم پشمکی شدااااا)x
کاملا باهات موافقم به خدا وقتی دیدم جفتتان رفتین اعصابم خرد شد...من و حسین ماندیم یه دوبار زامبی که رو دستمان مانده بود که از شانس خوبی که ما داریم ساعت دوازده نشده اینترنت به حالت عادیش برمیگرده کل لولی که رفته بودیم پرید اعصابم بدتر خراب کردشما دو تا چرا رفتین؟ خب بلدنیستین به درک خب آقا لفت ندین.)x
من وحامدبدبخت الان باید زامبی های شماهم بکشیم ... تازه بااین وجود شما رفتین من و حامد خیلی همه
هماهنگ تا لول 31 رفتیم
تازه رسیدیم لول31 نباختیم نت قطع شد . اگه نت قطع نمیشد حداقل تالول40 میرفتیم.
از9 بازی کردیم الان ساعت12نت قطع شد
کسایی که بامن وحامدزامبی بازی میکنن یا لفت ندن یا بگین بازی نمیکنیم)x