Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
فقط مرحله No Russians بین دوتا بازی رو مقایسه کنین:
MW3 2023

MW2 2009

اینقدر استودیو بزدل میشه؟
نه به اون هایپ کردنتون تو آخر MW2.
نه به این سناریوی طنزی که چپوندیدن تو بازی.
این چه مزخرفی بود دیگه :|
No Russians یکی از هنجار شکن ترین مرحله های تاریخ بازی هاست و به نظرم یکی از بهترین مرحله های تاریخ بازی های CoD و کلا سبک FPS هم هست.
این مزخرفی که اینا در آوردن هیچ شباهتی به اون شاهکار نداره که هیچ، می تونه یکی از بدترین مرحله های تاریخ بازی نام بگیره.
چطور می تونی مرحله ای که مستقیم نیرو های آمریکایی در خاک روسیه عملیات انجام می دن رو تبدیل کنی گروه های تروریست عرب اسلام گرا و ... تو هواپیما :|

آخرین ویرایش:
لطفا مدرن ۳ دارین ایدیتونو میزارین اینجا اددتون کنم جوینتون شم تو بازی بتونم بخش داستانی پلی بدم من ظرفیت دو دارم ای دی psn هست اینجا نام کاربری ببینین بچه ها اینجا گفتن میشه فقط باید جوین بشی

خداروشکر
این یکی رو دیگه نمیخرم
۷۰ دلار ناقابل
اونقدر بازی هم هست که نبود این رو نمیشه احساس کرد بلاخره باید ابن انفاق میفتاد
زامبیشم اپن ورد شده 😄

دوست عزیز صبر کن
در کانال های تلگرامی اعلام کردند ولی کسی تا الان تست نکرده که ببینه امکانش هست یا نیست!
تنها 4 روز تا عرضه رسمی بازی زمان باقی مانده ...
من به شخصاً معلوم نیست کمپین رو پلی کنم فقط مولتی پلیر و تجربه های خاطره انگیز مپ های MW2

نکته: اگر از دوستان کسی تونسته به روش جوین فرند به بخش کمپین دست پیدا کنه اینجا اطلاع بده.

والا به دردسرش نمی ارزه
ما هرکاری کردیم جوین نشد
مسخره بازی برای 3 ساعت کمپین با نمره زیبای 4

حجم نسخه فیزیکی xbox هم مشخص شد.
۷۷ مگ ! احتمال زیاد اکتیویژن دیسک بلوری را با فلاپی اشتباه گرفته.
همشو باید دانلود کرد.احتمال به یقین نسخه ps5 هم همینه
این عوضی بازیا چیه من اصلا نمی‌فهمم اکتیویژن بی وجدانی رو دیگه به حد اوجش رسونده

• Like
Reactions: VEGETAR and ps34
خوب اینجور که من از سایت خوده کالاف متوجه شدم و حساب کردم

چهارشنبه شب ساعت 8.30 یا 9.30 پری لود مولتی و زامبیه که نمیدونم حجمش چقدره؟ ..~X(

پنج شنبه شب ساعت 8.30 یا 9.30 به وقت ما هم عرضه کامل بازی هست که میشه داستانی همه چی پلی داد

درسته؟

آخرین ویرایش:

photo-2023-11-06-13-23-50.jpg
photo-2023-11-06-13-24-03.jpg

💢 مایکروسافت نیز همچون سونی قصد عرضه باندل Xbox Series X + Modern Warfare III را دارد.

💢 این باندل با قیمت 609€ در اروپا فروخته خواهد شد که در تخفیفات به قیمت 489€ رسیده است ؛

در حالی که باندل PS5 + Modern Warfare III با قیمت 619€ بدون تخفیفات اعمال شده ، در اروپا عرضه خواهد شد.

PS5 باندل MWIII قیمتش 499 یورو اه توی اروپا.

Screenshot 2023-11-06 175456.png

بلاگ امروز درباره Camouflage سلاح هاست.
همه کموهای base سلاح های مدرن ۲ روی مدرن ۳ اعمال میشن ولی کموهای completionist اعمال نمیشند.
هر هفته چالش های مختلفی داریم که کمو هم جز جایزه هاش هست
20231106_214710.jpg

۸۳۴ عدد کمو بیس داریم که ۲۷۸ عددش برای مدرن ۳ هست و ۵۵۶ عدد دیگه برای مدرن ۲.
20231106_215424.jpg
نکته خیلی خوب دیگه هم انجام چالش های مختلف برای باز کردن هر کمو اینطوری هست که هر سلاح چالش خودشو داره. مثلا دیگه مجبور نیستیم با یه شاتگان زهرماری لانگ شات بزنیم 😁
خلاصه که Huge W

یکبار دیگه الان کمپین را تمام کردم.بار اول ۴ ساعت تمومش کردم اما الان شد ۳ساعتو نیم.
به جرأت میتونم بگم خالص گیم پلی بازی 1 ساعتو نیم هست.بقیش کامل کات سینه.
DLC هم میبود باید از این طولانی تر میشد ! خدایی خیلی خیلی کوتاهه.کات سین هاشو بگیری ۹۰ دقیقه محتوی نداره چشم بر هم زدنی تمومه.
اما کیفیت کات سین ها برعکس ماموریت هاش خوبه.
چندتا ماموریت اواخر بازی هم که همشون سینمایی میشن و از اپن کمبت مزخرف خارج میشن خیلی لذتش بیشتره.
از اون بدتر بازی باوجود اینکه کوتاهه میاد ناقص تمام میشه و خیلی کفر آدم را درمیاره.گفتن قرار نیست مثل مدرن ۲ براش هر سیزن رید بدن پس چجور میخوان داستان رو ببندن ؟؟؟ مگر باز مثل مدرن ۲۰۱۹ توی ۶تا سیزن وارزون اینکارو کنن.
در نهایت با وجود تمام بدی هایی که قبلا گفتم و همه هم میدونن ، بصورت کلی گان پلی بازی جوریه که هیچ سازنده و ناشری جز اکتیویژن و زیرمجموعه هاش حتی به گرد پاشم نمیتونن برسن چه برسه به اینکه بخوان رقابت کنه.اینقدر شوتینگ لذت بخش و با مهندسی دقیق ساخته شده که روی همه بدی ها سرپوش میذاره.معجونی که از سقوط بازی جلوگیری میکنه و پاشنه آشیل فروش بالا خواهد بود بدون شک.
تجربه مولتی پلیر بازی برای cod فن ها واجب و برای افراد معمولی در زمان مناسب شدن قیمت بنظرم گزینه مناسبیه اگر مشکل اپدیت حجیم ندارن.اما بخش داستانی بصورت تکی اصلا ارزشش را نداره.

یکبار دیگه الان کمپین را تمام کردم.بار اول ۴ ساعت تمومش کردم اما الان شد ۳ساعتو نیم.
به جرأت میتونم بگم خالص گیم پلی بازی 1 ساعتو نیم هست.بقیش کامل کات سینه.
DLC هم میبود باید از این طولانی تر میشد ! خدایی خیلی خیلی کوتاهه.کات سین هاشو بگیری ۹۰ دقیقه محتوی نداره چشم بر هم زدنی تمومه.
اما کیفیت کات سین ها برعکس ماموریت هاش خوبه.
چندتا ماموریت اواخر بازی هم که همشون سینمایی میشن و از اپن کمبت مزخرف خارج میشن خیلی لذتش بیشتره.
از اون بدتر بازی باوجود اینکه کوتاهه میاد ناقص تمام میشه و خیلی کفر آدم را درمیاره.گفتن قرار نیست مثل مدرن ۲ براش هر سیزن رید بدن پس چجور میخوان داستان رو ببندن ؟؟؟ مگر باز مثل مدرن ۲۰۱۹ توی ۶تا سیزن وارزون اینکارو کنن.
در نهایت با وجود تمام بدی هایی که قبلا گفتم و همه هم میدونن ، بصورت کلی گان پلی بازی جوریه که هیچ سازنده و ناشری جز اکتیویژن و زیرمجموعه هاش حتی به گرد پاشم نمیتونن برسن چه برسه به اینکه بخوان رقابت کنه.اینقدر شوتینگ لذت بخش و با مهندسی دقیق ساخته شده که روی همه بدی ها سرپوش میذاره.معجونی که از سقوط بازی جلوگیری میکنه و پاشنه آشیل فروش بالا خواهد بود بدون شک.
تجربه مولتی پلیر بازی برای cod فن ها واجب و برای افراد معمولی در زمان مناسب شدن قیمت بنظرم گزینه مناسبیه اگر مشکل اپدیت حجیم ندارن.اما بخش داستانی بصورت تکی اصلا ارزشش را نداره.
من که نشد بتا رو بازی کنم اما هرکی بازی کرده میگه گان پلی بازی حرف نداره

من که نشد بتا رو بازی کنم اما هرکی بازی کرده میگه گان پلی بازی حرف نداره
من تایید می کنم اینو.
کلا مولتی من نقصی توش پیدا نکردم، بی نظیره. (به جز کمپر که از ابتدای تاریخ CoD و خیلی FPS های دیگه بوده :D)
ولی مشکلی که هست اینه که همون MWII اه که ایراداتش برطرف شده. یعنی در حالت کلی باید این تغییرات رو نهایتا تحت عنوان آپدیت و مپ ها رو هم نهایتا به عنوان یه DLC اه 20$ ای بدن. حتی همون 40$ ای که اول شایعه شده بود برای بازی به عنوان DLC می خوان بگیرن زیاده.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان تو COD های چند سال اخیر برای بخش کمپین بازی کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنید برای خرید؟ (من چند سالی هست بازی رو نگرفتم)
ممنون.

سلام
دوستان تو COD های چند سال اخیر برای بخش کمپین بازی کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنید برای خرید؟ (من چند سالی هست بازی رو نگرفتم)
ممنون.
سلام
نظر شخصی:
Black Ops Cold War
Vanguard

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or