Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:

امتیازات Call of Duty® Modern Warfare 3

Call of Duty®: Modern Warfare 3 (2023) Reveal | New FPS Game 2023

Developer: Infinity Ward

Publisher: Activision

Platforms: PC-PS4/5-Xbox Series-Xbox One

Release Date: Nov10,2023

IGN: 4/10

Gamespot: 5/10

IMG_20231104_103250.jpg

IMG_20231104_103614.jpg

F-Cay6xWYAE1Ogc.jpeg

F-ClX4BWQAABBf4.jpeg

اره کلا داستانیش رو بیخیال باید بشی میمونه بخش مولتی که مپ های قدیمیه خود من میخرم بخاطر اینکه مولتی رو من با mw2 شروع کردم و نوستالژیه و البته مود زامبی
که باید گیم رو بخری تا بتونی بازی کنی
فقط داستان خوشم میاد . مولتی بیخیال

بنظرم تو این ویدئو مشکلات داستان بازی رو به بهترین شکل توضیح میده. 20 دقیقه اولش خلاصه داستان بازیه میتونید بزنید جلو ولی خب اگه وقتشو دارید کامل ببینید.

• Like
Reactions: ps34
دوست عزیز بخش کمپین اصلاً مهم نیست و بیشتر گیمرها فقط مولتی بازی میکنند. و حتی برخی اصلا کمپین رو پلی نمی کنند.
باتوجه به تجربه بتا که مورد رضایت اغلب گیمرها بود
پس خرید میکنیم.

در ضمن آنقدر عاقل باش که اینجا بازی رو اسپویل نکنی که باعث دل زدگی دوستانی که هنوز کمپین رو تجربه نکرده اند.
"سرطان"
کمپین 50 درصده ژنتیک این بازیه
کمپین مهم نیست ؟؟!!!

دوست عزیز بخش کمپین اصلاً مهم نیست و بیشتر گیمرها فقط مولتی بازی میکنند. و حتی برخی اصلا کمپین رو پلی نمی کنند.
باتوجه به تجربه بتا که مورد رضایت اغلب گیمرها بود
پس خرید میکنیم.

در ضمن آنقدر عاقل باش که اینجا بازی رو اسپویل نکنی که باعث دل زدگی دوستانی که هنوز کمپین رو تجربه نکرده اند.
"سرطان"
کالاف با کمپینش معروف شد نه با مولتیش اگر همین مولتیش نبود کالاف به این وضع نمی افتاد و اهمیت بیشتری به کمپین میدادن مثل همین وضع اسف بار gta که یک دهه طول کشیده که فقط نسخه بعدی رو معرفی کنن این هم به خاطر مولتی که فقط پول براشون سرازیر میشد و نفهمیدن ریشه شهرت gta چی بود و ریشه کالاف هم همینطور
حالا شما میگی اکثر گیمرها؟! بله اکثر گیمرهای ایرانی هم نمیدونن بالدور چیه ، هر چی میکشیم از دست همین اکثر گیمرها هست که به خاطر خریدشون نه اساسین درستی میاد نه کمپین درستی برای کالاف و نه gta 6 ی منتشر بشه تا اینکه پیر بشیم
حالا برو مولتی رو بزن که اگه یکماه بازی نکنی بعدش یادت نمیمونه چی انجام دادی و چه لذتی داشته که یادت بمونه
هر چیزی جای خودش ، بازی مولتی جای خودش و بازی کمپین جای خودش
شکر خدا سونی هست که بتونه چند تا شاهکار کمپین بزنه وگرنه تو کل نسل 8 شاید 10 تا بازی هم نبود برای انجام بازی شاهکار

استفاده از منابع فارسی در فروم بازی سنتر ممنوع است

modern-warfare-2-shoot-house-a-1024x576-1.webp

تجربه نقشه‌های بخش چندنفره بازی Modern Warfare 2 در Modern Warfare 3

اکتیویژن (Activision) اعلام کرده که قصد دارد مجموعه‌ای از نقشه‌های چندنفره Modern Warfare 2 سال گذشته را در Modern Warfare 3 امسال به کار گیرد.

بازی Modern Warfare 3 که اواخر همین هفته منتشر می‌شود، دارای نسخه‌های به‌روز شده‌ای از ۱۶ نقشه بازی Modern Warfare 2 سال ۲۰۰۹ خواهد بود. در ماه آگوست تایید شد که Modern Warfare 3 در طول فصل‌های خود بیش از ۱۲ نقشه کاملاً جدید ۶v6 را معرفی خواهد کرد. سه مورد اول با عرضه فصل اول در ماه دسامبر از راه خواهند رسید.

علاوه بر این موارد، اکتیویژن حالا اعلام کرده که قصد دارد مجموعه‌ای از نقشه‌های آپدیت شده را از Modern Warfare 2 سال ۲۰۲۲ نیز قرض بگیرد. گفته می‌شود که این مپ‌ها به تدریج و به وسیله فصل‌های بازی در دسترس طرفداران قرار خواهند گرفت.

چهار مورد اول که شامل Farm 18 ،Mercado و Shoot House می‌شوند، «در مدت کوتاهی پس از انتشار Modern Warfare 3» به بازی اضافه خواهند شد. این نقشه‌ها از نظر گرافیکی شبیه به ظاهرشان در Modern Warfare 2 هستند و از حالت‌های جدید Modern Warfare 3 مانند Cutthroat پشتیبانی نمی‌کنند.

عنوان Modern Warfare 3 که قرار است در تاریخ ۱۰ نوامبر ۲۰۲۳ (۱۹ آبان ۱۴۰۲) منتشر شود، دنباله مستقیم Modern Warfare 2 سال گذشته است. توسعه بازی توسط استودیوی Sledgehammer با همکاری Infinity Ward هدایت می‌شود، در حالی که Treyarch مسئول توسعه حالت Zombies آن است.

مشتریانی که به صورت دیجیتالی Modern Warfare 3 را پیش‌سفارش یا پیش‌خرید کرده‌اند، می‌توانند کمپین بازی را از تاریخ ۲ نوامبر ۲۰۲۳ (۱۱ آبان ۱۴۰۲) شروع کنند. در مصاحبه‌ای که ماه گذشته منتشر شد، راب کوستیچ (Rob Kostich)، رئیس اکتیویژن، گفت که این شرکت بازی‌های Call of Duty را تا سال ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی کرده است و ۳۰۰۰ توسعه‌دهنده نیز در حال حاضر روی این فرنچایز کار می‌کنند.

این تغییر انگیزه ماکاروف هم جوکیه برای خودش. تو سگانه اورجینال انگیزش اینه جنگ جهانی راه بندازه و روسیه رو بندازه به جون غرب. اینجا میخواد یک گروه چریکی دوزاری رو بد جلوه بده و علیه شون جنگ راه بندازه:))

یه سوال من وارزون دارم میرم رنکم رسیده به ۴۰ این میمونه برای سیزن بعدی یا وارزون ۳ میشه مدرن ۳ ریلیز رسمی بشه چیا میمونه چیا میره چی ریست میشه یا مولتیشم همینه سوالام؟

یه سوال من وارزون دارم میرم رنکم رسیده به ۴۰ این میمونه برای سیزن بعدی یا وارزون ۳ میشه مدرن ۳ ریلیز رسمی بشه چیا میمونه چیا میره چی ریست میشه یا مولتیشم همینه سوالام؟
تا جايي كه من ميدونم همش ميره هوا :D

میمونه واسه سیزن بعد.
وارزون ۳ که بیاد همه از لول ۱ شروع میکنن ولی خیالت راحت وارزون ۳ به این زودیا نمیاد.
مدرن ۳ هیچ ارتباطی به وارزون ۳ نداره.

• Like
Reactions: KingHamid_Iran

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or