آخرین ویرایش:
فقط داستان خوشم میاد . مولتی بیخیالاره کلا داستانیش رو بیخیال باید بشی میمونه بخش مولتی که مپ های قدیمیه خود من میخرم بخاطر اینکه مولتی رو من با mw2 شروع کردم و نوستالژیه و البته مود زامبی
که باید گیم رو بخری تا بتونی بازی کنی
خوب دیگه امسال ارزش نداره اونم با این قیمتفقط داستان خوشم میاد . مولتی بیخیال
کمپین 50 درصده ژنتیک این بازیهدوست عزیز بخش کمپین اصلاً مهم نیست و بیشتر گیمرها فقط مولتی بازی میکنند. و حتی برخی اصلا کمپین رو پلی نمی کنند.
باتوجه به تجربه بتا که مورد رضایت اغلب گیمرها بود
پس خرید میکنیم.
در ضمن آنقدر عاقل باش که اینجا بازی رو اسپویل نکنی که باعث دل زدگی دوستانی که هنوز کمپین رو تجربه نکرده اند.
"سرطان"
کالاف با کمپینش معروف شد نه با مولتیش اگر همین مولتیش نبود کالاف به این وضع نمی افتاد و اهمیت بیشتری به کمپین میدادن مثل همین وضع اسف بار gta که یک دهه طول کشیده که فقط نسخه بعدی رو معرفی کنن این هم به خاطر مولتی که فقط پول براشون سرازیر میشد و نفهمیدن ریشه شهرت gta چی بود و ریشه کالاف هم همینطوردوست عزیز بخش کمپین اصلاً مهم نیست و بیشتر گیمرها فقط مولتی بازی میکنند. و حتی برخی اصلا کمپین رو پلی نمی کنند.
باتوجه به تجربه بتا که مورد رضایت اغلب گیمرها بود
پس خرید میکنیم.
در ضمن آنقدر عاقل باش که اینجا بازی رو اسپویل نکنی که باعث دل زدگی دوستانی که هنوز کمپین رو تجربه نکرده اند.
"سرطان"
تا جايي كه من ميدونم همش ميره هوایه سوال من وارزون دارم میرم رنکم رسیده به ۴۰ این میمونه برای سیزن بعدی یا وارزون ۳ میشه مدرن ۳ ریلیز رسمی بشه چیا میمونه چیا میره چی ریست میشه یا مولتیشم همینه سوالام؟
میمونه واسه سیزن بعد.یه سوال من وارزون دارم میرم رنکم رسیده به ۴۰ این میمونه برای سیزن بعدی یا وارزون ۳ میشه مدرن ۳ ریلیز رسمی بشه چیا میمونه چیا میره چی ریست میشه یا مولتیشم همینه سوالام؟