آخرین ویرایش:
من یکی از دوستام این مشکلو تو MW2 داشت با چند بار بهم زدن و ریست کردن تنظیمات ویس درستش کرد. اگه مقدور بود با یه هدست دیگه هم یه تست بزندوستان من این مشکلم رو داخل تاپیک مدرن 2 هم مطرح کردم ولی گفتم اینجا بازیدیش زیادتره اینجا هم بگمش:
داخل مدرن 2 و بتای مدرن 3 صدام رو کسی نمیشنوه
همه تنظیماتم درست هست
داخل سایت اکتیوین هم چک کردم بن نشدم
اگه تجره ی این مشکل رو داشتید یا راهکاری بلدید ممنون میشم بگید
هم با هدست خود ps5 تست کردم و هم ایرباد ریزریه چیزی که خیلی توجهم رو جلب کرده اینه گان پلی بازی خیلی تغییر کرده. اولش فک کردم به خاطر hp 150 هست اما بعدش دیدم نه کلا ساختار شلیک و تیر خوردن متفاوت شده. البته به نظرم کاملا جنبه مثبت داره.
راستی یه چیزی هم خیلی تو مخمه اونم این افکت های صدای تکراریه حتی یکیشون هم تغییر ندادن. دیالوگ ها هم همون کوفت قبلیه
من یکی از دوستام این مشکلو تو MW2 داشت با چند بار بهم زدن و ریست کردن تنظیمات ویس درستش کرد. اگه مقدور بود با یه هدست دیگه هم یه تست بزن
نحوه دریافت نسخه بتا بازی کالاف دیوتی مدرن وارفار 3 (Call of Duty: Modern Warfare 3) برای پلتفرم های مختلف
- در مرحله اول کلمه Call of Duty Modern Warfare 3 را جستجو کنید
- وارد صفحه بازی شوید
- روی دکمه Download یا Install بزنید تا بازی شروع به دانلود کند
- هیچ فرقی بین پلتفرم ها وجود ندارد، اگر در کنسول پلی استیشن 4 (PS4) یا پلی استیشن 5 (PS5) بازی می کنید، در پلی استیشن استور (PSN Store) و اگر در ایکس باکس وان و ایکس باکس سری اس / ایکس (XBOX One – XBOX Series S / X) بازی میکنید در ایکس باکس استور (XBOX Store) و اگر در پی سی (PC) یا کامپیوتر بازی می کنید در لانچر بتل دات نت (Battle.Net) این کلمه را جستجو کنید
- جهت دسترسی رایگان، حتما در تاریخ های زیر اقدام کنید
هفته 1: PlayStation
- October 6-7 (14 تا 15 مهر): افرادی که بازی را پیش خرید کرده اند
- October 8-10 (16 تا 18 مهر): تمامی کاربران پلی استیشن
هفته 2: Cross-play
- October 12-13 (20 تا 21 مهر): کاربران پلی استیشن، ایکس باکس، کامپیوتر و تمام افرادی که بازی را پیش خرید کرده اند، به صورت کراس پلی (کراس پلتفرم)
- October 14-16 (22 تا 24 مهر): بدون در نظر گرفتن اینکه چه کسانی بازی را پیش خرید کرده اند یا رایگان بازی را دانلود کرده اند، بازی به صورت همگانی و رایگان به صورت اوپن بتا (Open Beta) در دسترس تمامی پلتفرم ها خواهد بود.
تا چه تاریخی میشه بازی کرد؟هفته 2: Cross-play
- October 12-13 (20 تا 21 مهر): کاربران پلی استیشن، ایکس باکس، کامپیوتر و تمام افرادی که بازی را پیش خرید کرده اند، به صورت کراس پلی (کراس پلتفرم)
- October 14-16 (22 تا 24 مهر): بدون در نظر گرفتن اینکه چه کسانی بازی را پیش خرید کرده اند یا رایگان بازی را دانلود کرده اند، بازی به صورت همگانی و رایگان به صورت اوپن بتا (Open Beta) در دسترس تمامی پلتفرم ها خواهد بود.
امشب ساعت 20:30 سرورها فعال خواهند شد.
تا 24 مهر ماهتا چه تاریخی میشه بازی کرد؟
aim assist تو مدرن دو هم بیش از حد قویه و این همه مدت نرف نشد نسخه جدید هم قطعا نرف نمیشه چون پلیر بیس بیشتر بازی رو کنسوله.تنها کاری که میتونه سازنده انجام بده اینه که مثل نسخه 2019 کراس اینپوت بذارهیک موردی که که چندتا از یوتیوبرها بهش اشاره کردن بیش از حد قوی بودن aim assist بازی هست که باید نرف بشه.
178.22.122.100من اصلا نمیتونم به بتا وصل شم. DNS خاصی استفاده میکنید؟
من اصلا نمیتونم به بتا وصل شم. DNS خاصی استفاده میکنید؟