آخرین ویرایش:
نه هیچی نزن یه 20 دقیقه بذار لانچر باز بمونه ببین درست میشه یا نه، اگر نشد من راه حلی ندارم اینم دیدم چند جا تکرار کردن گفتم بگم بهتداخل بازی که میری وقتی روی mw 3 میزنی میره تو استور میگه 70پوند بده
با نسخه PS4ش هم تست گرفتم همینه

راهی جز دیجیتالی بازی کردنش نیستنه هیچی نزن یه 20 دقیقه بذار لانچر باز بمونه ببین درست میشه یا نه، اگر نشد من راه حلی ندارم اینم دیدم چند جا تکرار کردن گفتم بگم بهت
اکتیویژن اومد بازی رو از اون لانچر جدا کنه زد بدترش کرد![]()

من میزنم ایدیمو بزن اد کن تا بتل میاد باهم بزنیماز دوستان کسی آنلاین بازی میکنه باهم بزنیم؟
بزنیم. من کلا از Warzone خوشم نمیاد برای همین بیشتر MWIII میزنممن میزنم ایدیمو بزن اد کن تا بتل میاد باهم بزنیم
دوستانی که دیسک بازیو خریدن و به چالش خوردن، راه دانلود کردنش اینه که :
اول بازیو با اکانت هم ریجن دیسک اجرا کنند. نسخه PS4 لانچر رو نصب کنند، بعدش لانچر رو اجرا کنند و از My games زمانی mw3 رو انتخاب کنند، اگر دانلود باز نبود ... رو بزنید و View Product رو بزنید، بعد گزینه دانلودش باز میشه، بعد که دانلود زدید نسخه PS5 رو انتخاب کنید.
در آخر به جز بازی باید campaign pack 1 و 2 رو هم دانلود کنین !
بعدش میتونین luncher رو پاک کنین !
دو هفته منو سرکار گذاشت !
کد دیسکت رو گوگل کن ببین واسه کدوم کشوره، یه اکانت با آدرس همون کشور باز کن احتمالا درست میشهدیونه کرد منو آخرم دانلود نداد دیسک اکانتم ریجن 2 هست فقط میره لانچر میگیره داخل لانچر هم contend not found
میزنه با روش شما هم باز میره تو استور و باید بخری بازیو
دیسک زده PPSA-16807کد دیسکت رو گوگل کن ببین واسه کدوم کشوره، یه اکانت با آدرس همون کشور باز کن احتمالا درست میشه
من اکانت هلند ساختم اوکی شد، با اکانت قدیمی اماراتم نشد...........
تو گوگل چیزی پیدا نکردم ولی بنظر میاد مال UK باشهدیسک زده PPSA-16807
میدونی کجا چک کنم برای پیدا رجین این
منم مشگلم همینه نیست هیچ جا اطلاعاتی ازش اکانت uk هم دارم تست کردم نشدتو گوگل چیزی پیدا نکردم ولی بنظر میاد مال UK باشه