54M113
کاربر سایت
بچه هایی که نسخه اوریجینال این بازی رو میخوان بعد از خوندن این تاپیک : خریدار بازی CoD : MW2 برای X360 به صورت Original ! به پیغام خصوصی بدن !
دوست عزیز من چند تا سوال دارم:درود. امروز 7nov هستش و تا 10 ام ، 3 روز بیشتر باقی نمانده. انشاالله از چهارشنبه همه به صورت یکپارچه این بازی رو انجام خواهیم داد. من روزی یکی دو ساعت بازی می کنم چون درس دارم تقریبا شبا نیستم و کلا 8 ساعت بازی کردم. فعلا تا رنک 30 رفتم. Map ها هم تازه داره دستم می یاد. البته یکم آشنایی با سیستم Perk چینی زمان می بره. در کل همه چیز برای یک بازی فوق العاده آماده هستش.
درود. امروز 7nov هستش و تا 10 ام ، 3 روز بیشتر باقی نمانده. انشاالله از چهارشنبه همه به صورت یکپارچه این بازی رو انجام خواهیم داد. من روزی یکی دو ساعت بازی می کنم چون درس دارم تقریبا شبا نیستم و کلا 8 ساعت بازی کردم. فعلا تا رنک 30 رفتم. Map ها هم تازه داره دستم می یاد. البته یکم آشنایی با سیستم Perk چینی زمان می بره. در کل همه چیز برای یک بازی فوق العاده آماده هستش.
دوست عزیز من چند تا سوال دارم:
انلاین بازی مثل MW قبلی نرم و روان هست یا نه؟
مپ های بازی مثل MW باحاله یا مثل WAW مسخره؟
کلا چه پیشرفت هایی رو در بازی مشاهده کردید؟
من متاسفانه 360 ندارم و باید تا عرضه ی رسمی صبر کنم واسه PS3 ولی میخوام بدونم چطوریاست ........
امیر مگه نگفتی یه کنسول دیگه میگیرم با MW2 اصل؟
امیر، میخوام ببینم TCP/IP رو چقدر بهتر کردن، تو همون پینگی رو داری که با MW1 داشتی؟ مثلا اگه معمولا رو mW1 پینگت رو زرد بود؛ الات تو MW2 سبز شده یا همون پینگه؟
واسه دوستان: "میدونم پینگ رو بازی نمیتونه تغییر بده ولی الگوریتم هایی هست که بازی برای استفاده از پینگ بهینه میکنه".
ایشالله همیشه خوش خبر باشی جوون.کلا سرچ کردن ها منطقه ای شده. یعنی شما غالبا زرد یا سیز هستید و پینگ بهتر شده است.
ما هم نمردیم و امروز MW 2 رو بازی کردیم!
خیلی حال داد ولی رنک گرفتنش دهنه آدمو صاف میکنه!
ما هم نمردیم و امروز MW 2 رو بازی کردیم!
خیلی حال داد ولی رنک گرفتنش دهنه آدمو صاف میکنه!