gamekhor2007
کاربر سایت
دوستانی که بازی میکنن بازیشون iXtreme v1.6 0800 هست یا نه؟چرا کسی حاصر نیست جواب بده.یعنی اینقدر سخته؟
دوستانی که بازی میکنن بازیشون iXtreme v1.6 0800 هست یا نه؟چرا کسی حاصر نیست جواب بده.یعنی اینقدر سخته؟
تو پست بالای من جایی میبینید نوشتم ارزش نداره؟؟ گفتم جزئی ترین مسئله هست. شما الان که نسخه تون مشکل داره. ازش ایمیج بگیرید. برید به آدرس زیر:یعنی iXtreme v1.6 0800 بودن بازی هیچ ارزشی نداره؟پس چرا در تایپیک نکات امنیتی برای لایو به این مورد اهمیت زیاد داده.بازی من فقط همین مشکل رو داره
یکی کمک کنه من توی Find Match که میرم یکی از اونا را انتخاب می کنم شروع میکنه به درصد پر کردن اما هیچ کسی نمیاد فقط یه بار شد ولی دیگه نه یکی کمک کنه خیلی زد حاله نمیتونم بازی کنم join نمیشه
شما باید صبر کنید تا سرچ کنه و توی لابی که به افرادش به حداکثر نرسیدن شما رو جا بده. که این می تونه بار اول برای شما شانسی باشه که زود تو لابی قرار گرفتید.......صبر کنید صبر!ماله من هم همینجوره.دیروز فقط راحت پیدا کرد ولی بعدش دیگه نه.چرا؟حتی یکی از بچه ها هم که منون دعوت میکرد یا من اونو دعوت میکردم میگفت نمیتونی وصل بشی به هاست