Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
دیجیتالی شو داشتی اصلی با دوتا کمپین دانلود میکردی میرفتی توی بازیدرود
یه سوالی میکنم خواهشا پاس کاریم نکنین به اینطرفو اونطرف
من الان دیسک بازی دستم رسیده
فقطم آفلاین بازی میکنم
یه عزیزی لطف کنه واسه آفلاین بازی کردنش باید دقیقا چیکار کنم باز شه؟
ممنون
بسته همراه اول چی خوبه بگیرم شبانه برای دانلود آپدیت اولیه بازی ؟بهتره باخود کنسول دانلود کنید سایت شاتل لند هم اپدیتارو می ذاره ولی سرعتش خیلی کم شده
مینی مپ کامل حذف نکردن یه چیزی مثل قطب نما گذاشتن که به مظرم بهتره دیگه هی نمیخواد گوشه سمت چب نگاه کنید تمام سری کال کمپر داشته اما بازی جوری اگه 1 دقیقه وایسی سریع میمیریدوستان یه سوال؛
الان که مینی مپ حذف شده بازی شخمی نشده؟ به علاوه اینکه دوستان میگن مپ ها بزرگتر شده. به نظرم اینجوری بازی شخمی میشه و کمپر زیاد میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوتا بسته داره 1ماهه یکی از اونارو بگیر خیلی خوبه.بسته همراه اول چی خوبه بگیرم شبانه برای دانلود آپدیت اولیه بازی ؟
بنظرتون بسته 1 هفته 150 گیگ 1 تا 11 بدردم میخوره ؟ من فقط واس آپدیت اولیه میخوامدوتا بسته داره 1ماهه یکی از اونارو بگیر خیلی خوبه.
دیتای بازی ، پارت اول و دوم کمپین ، پارت اول و دوم spec ops ، مولتی پلیر ، survival .بازی کلا ۶ تا پک داره؟
با دیتای اصلی بازی میشه ۷ پارت ؟
برای دیدن پینگ داخل خود بازی وقتی راند شروع میشه برید تو منو بعد برید تو آپشن بعد برید تو تب اکانت هم پینگ هم مقدار پکت لاست مشخصه .لول بیست و خورده اینا شدم، هنوز که هنوزه به یه ستینگ مشخص و درست حسابی نرسیدم سر کنترل بازی منظورم ستینگ کنترولر و سنس هستش،
نزدیک 1000 ساعت بتل های مختلف زدم اینم میدونم که گیم پلی فرق داره ولی با Aim ش هنوز یه خورده مشکل دارم با اینکه خیلی از اول بهتر شده.
پینگ بازی هم نمیزنه کجاست ولی مشخصه یه سری جاها دشمن زودتر مارو میبینه گرچه خیلی وقتا رو در رو رو در میارم ولی بعضی وقتا توی کیل کم تیرهایی که زدم قشنگ مشخصه رجیستر نشدن.
با خیلی چیزای بازی حال کردم مخصوصا گان هاش و کاستمایز شون و اینا .
یه سری ایراد توی چلنج ها داره به صورتی که انجامشون میدم ولی دان نمیشه!
با همه ی اینا تجربه ی خوبیه و سطح کیفی خیلی خوبی داره.
بستگی به سرعت داره اگه سرعتت خوبه همونم جواب می دهبنظرتون بسته 1 هفته 150 گیگ 1 تا 11 بدردم میخوره ؟ من فقط واس آپدیت اولیه میخوام
بین 6 و 7 مگ میرسهبستگی به سرعت داره اگه سرعتت خوبه همونم جواب می ده