Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
البوم موسیقی بازی هم منتشر شد، فوق العاده ست چی بشه این بازی داره میاد که بله ...
شاهکاری مثل mw2 یه کسایی مثل وست و زامپلا بالا سر تیم میخواد. بعضی از تغییرات بنیادی هم که دادن کار همون اعضا سابقی بوده که رفته بودن ریسپاون و الان برای ساخت نسخه جدید برگشتن. ایشون که داخل ویدئو زیر هستن lead animator کالاف ۱ تا ۶ بودن که برگشتن به اینفینیتی وارداین خانم برای اینفینیت وارفیر هم آهنگسازی کرده بود انتظار نداشتم این بازی رو بدن بهش. بنظرم آلبوم متوسطیه انتظار بهتر از این رو داشتم. یه مقداری هم شبیه به آلبوم اینفینیت هست.
اولین بار که اسم بازی رو شنیدم انتظار داشتم شاهکار mw2 رو تکرار کنن فعلا که یه مقداری ناامیدم
یه سری شایعه هست که BR بازی قراره بیست بیست بیاد و F2P هستش!
نمیدونم چقدر به حقیقت نزدیک تره یا به شایعه ولی همین شایعه هم به نظرم میتونه رو فروش تأثیر بذاره.
من خودم به شخصه که طرفدار مولتی بازی ام .
روی ps4 pro من که زده 106.320 گیگبالاخره دانلودش رو تموم کردم یعنی پدر صاحابم در اومد 108 گیگ کنجکاوم بدونم نسخه فیزیکی بازی که احتمالا یک دیسک هست رو چه چیزی میخوان از این حجم زیاد رو توی دیسک جا بدن ! اما قاعدتا دو حالت بیشتر نداره ، یا میان فقط بخش کمپین بازی رو میزارن توی دیسک و بقیش رو با پچ باید پلیرها دانلود کنن و یا اینکه مثل نسخه فیزیکی بلک اوپس ۴ پارسال دیسک خالی که فقط نقش یه لایسانس ورودی رو داره میدن دست ملت رو میگن خودتون برید مثل دیجیتالی ها همشو دانلود کنید دیتا بخش اسپک اوپس خودش جدا یه بلوری میطلبه هرچند تریلر اسپک اوپس رو نگاه کنید میفهمید اومدن مثل یه بازی مستقل co-op توی مایه های دیویژن روش کار کردن و مراحلش خیلی پخته هستن.بازی واقعا غنی هست.
حجم کلی بازی رو Pro :
View attachment 120082
اگر مطمنی همه فایل ها رو دانلود کردی نگران نباش ممکنه مثلا استورهای ایلات مختلف کمی حجمشون باهام فرق کننروی ps4 pro من که زده 106.320 گیگ
چجوریه که حجم دانلود ها فرق داره ؟!!!
بله و یکی از بهترین بازی های نسل رو سر همین قضیه از دست داد !!!سعی کردم خودمو قانع کنم بگیرمش اما با توجه به اینکه مطمعنم اکتیویژن یه جایی بالاخره مثل cod های قبلی pay to win می کنه اینم در اخرین لحظات از خیرش گذشتم. دیگه نباید اشتباه اعتماد به اکتیویژن رو تکرار کنم.دیگه بسه
کاش عکسی که میزاشتید کامل بود و حجم بقیه قسمت های بازی رو هم نشون میدادحجم نسخه اکس باکس 141 گیگ هست!
خریده خوده بازی یکطرف! دانلودش یک طرف دیگه ...
View attachment 120054
برو تو سايت اكس باكس پك كاملو ببينکاش عکسی که میزاشتید کامل بود و حجم بقیه قسمت های بازی رو هم نشون میداد
می خواستم تفاوتش رو با PS4 ببینم
دیگه امتحانشو پس داده اکتیویژن .تمام cod ها رو pay to win کرده. اخریشم همین bo4. وسطای کار مگه pay to win نشد با گذاشتن اسلحه تو لوت باکس؟یه سر به نقدای یوزرا تو هر استوری بزنید وضعی که سر مولتی این بازی دراوردن مخصوصا نسخه های اخیرش کاملا مشخصه. الان چیزی برام از دست نرفته اگه می گرفتمش پولم از دست می رفت!بله و یکی از بهترین بازی های نسل رو سر همین قضیه از دست داد !!!