Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
دیگه اسکین و اینا رو که نگفتن فریِ D:ای بابا محتویات بازی free بود که آقای اکتی battle pass چی میگه؟
Call of Duty: Modern Warfare Follows the Trend with Battle Pass Focused on Cosmetics
بتل پس فقط برای محتویات تزیینی بازی هست .ای بابا محتویات بازی free بود که آقای اکتی battle pass چی میگه؟
Call of Duty: Modern Warfare Follows the Trend with Battle Pass Focused on Cosmetics
کلی دارم میگم حالا اینکه بتل پس ولی لوت باکسا مطمئن باش بزودی پدیدار میشه البته تو همون بتا پیدا شد و خیلیا pre order هاشون رو کنسل کردن!دیگه اسکین و اینا رو که نگفتن فریِ D:
همون طور که دوستان گفتن هنوز نمیشه نسخه ی PC رو دانلود کرد.....
اره ديگه و حسنش هم اينه كه چون مثلا كمپينش دوتا پكه ميشه جدا دانلودشون كرد كلا اين بازيهاي اخر ٢٠١٩ و ٢٠٢٠ خيلي از نظر حجم شبيه نسل بعد هستن.آقا یعنی روی ps4 هم حجمش همین حدوده ؟؟
یعنی پر حجم ترین بازی تاریخ PS4 هست ؟؟؟ ( من که شخصا 200 گیگ به بالا هم باشه استقبال میکنم چون 60 دلار می خوام پول بدم )
پس باید خیلی از نظر بخش داستانی و تک نفره و مولتی کامل باشه که همچین حجمی داره !!!
سه شنبه شروع میشهانگار دانلود PC نمیخواد فعال بشه هر روز 2- 3 بار سر میزنم ولی هیچی.