Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
لیست مد ها که از بتا نسخه pc پیدا کردن

• Team Deathmatch (w/ Hardcore)
  • Survival
  • Showdown (w/ Hardcore)
  • Search and Destroy (w/ Hardcore)
  • Search and Rescue
  • Rupture
  • Onslaught
  • One in the Chamber
  • Kill Confirmed (w/ Hardcore)
  • Incursion
  • Hardpoint
  • Ground War
  • Fireteam (w/ Hardcore)
  • Free-For-All (w/ Hardcore)
  • Drop Zone
  • Defender
  • Demolition
  • All or Nothing
  • Breach
  • Invasion (w/ Hardcore)
  • Fire Mission (w/ Hardcore)
  • Assault
  • Arms Race (w/ Hardcore)
  • Capture the Flag
  • Cyber Attack (w/ Hardcore)
  • Domination (w/ Hardcore)
  • Grind
  • Gun Game
  • Headquarters (w/ Hardcore)
  • High Value Target
  • Infected
  • Reinforce
  • Team Juggernaut
  • Gunfight (w/ Hardcore)
منبع

به نظرتون میتونه از نظر فروش مثل قبلیاش رکورد جابجا کنه؟ به نظر خودم که اصلا بعید نیست. گیمر ها میمیرن برای کالاف. یکیش خود من:D
خیلیا که اصلا فن کاد هم نبودن بازی رو پیش خرید کردن، پس اصلا همچین چیزی بعید نیس D:

خب مثل اینکه Ashton Williams کامیونیتی منیجر اینفینیتی وارد گفته که از مشکلات مربوط به لگ و نت کد که باعث نگرانی کاربرا شده باخبره و استودیو در حال ارتقا این بخش از بازیه و قطعا برای لانچ به حد مطلوب خواهد رسید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه سوال دارم هی کی دقیق میدونه جواب بده الان این کالاف مثل بلک اپس 4 کلا انلاینه؟ یا داستانیش میشه افلاین هم بازی کرد؟ اخه من میخواستم ظرفیت 2 یا 3 این بازی بگیرم دیدم چند جا به نسبت بازی ها دیگ گرونتر گذاشتن بعد نوشتن چون بازی ظرفیت 1 یا همون افلاین نداره ظرفیت های دیگش گرونتر شده یعنی واقعا بازی داستانیشم نیاز به اینترنت داره؟؟

سلام دوستان یه سوال دارم هی کی دقیق میدونه جواب بده الان این کالاف مثل بلک اپس 4 کلا انلاینه؟ یا داستانیش میشه افلاین هم بازی کرد؟ اخه من میخواستم ظرفیت 2 یا 3 این بازی بگیرم دیدم چند جا به نسبت بازی ها دیگ گرونتر گذاشتن بعد نوشتن چون بازی ظرفیت 1 یا همون افلاین نداره ظرفیت های دیگش گرونتر شده یعنی واقعا بازی داستانیشم نیاز به اینترنت داره؟؟
نه استوری افلاین میشه بازی کرد نسخه wwمن ظرفیت 3 تونستم سویچ کنم اما ops نه

وقتی رو موبایل اودین میلیون بار دانلود شده و دارن پول میچاپن دیگه حال ندارن وقت بذارن برای نسخه کنسول تهش یه چیزی سرهم میکنن میدن مشتری کاری ک ea و حالا مابقی میکنن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or