Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
فک کنم از سیزن قبله که یکی دو روز قبل از پایان فصل دیتای اپدیت فصل جدیدو واسه pre load میزارندیشب واسه من ۲۰گیگ اومده بود کهمن دانلود نکردم اما وارد بازی شدم و چند دست زدم .باگ بازی هست امشب ۹.۳۰ شب سیزن ۶ قابل دانلود هست
وارد بازی شدی بری رو قسمت مولتی یه بار کلیک کنی یه لیست میاد که جلوی بعضی ها تیک سبز خورده که یعنی دانلود شده از قبل . اما اونی که جلوش خالیه یا مربع خالی جلوشه روش کلیک کنی میره برای صفحه دانلود .دوستان این فایل های دیتا پک بخوام از استور دانلود کنک چیو باید سرچکنم؟
سی دی ریجن ۲ هست اکانتم امریکا برام نمیاره این لیست و اما یه اکانت ریجن ۲ساختم پریماری کردم اکی کردم.لعنت به اکتیویژن بااین قروفراش که دانلود درون بازی میزارهوارد بازی شدی بری رو قسمت مولتی یه بار کلیک کنی یه لیست میاد که جلوی بعضی ها تیک سبز خورده که یعنی دانلود شده از قبل . اما اونی که جلوش خالیه یا مربع خالی جلوشه روش کلیک کنی میره برای صفحه دانلود .
برای شما هم بعد از تموم شدن وارزون ارور میده؟
همین روزا برای برطرف کردن این مشکل بیست گیگ آپدیت میده !برای من بعد این اپدیت خیلی پیش اومده که اپلیکیشن رو ارور میده و کلا کال اف رو می بنده
یه بار با فیلتر شکن بازی کنی و تو شروع بازی اپدیت ریز بکنه انگار درست میشه.......برای شما هم بعد از تموم شدن وارزون ارور میده؟
بله منم پینگم رو 60 اما لگیه نمیدونم چرادوستان شما هم رو سرور خاورمیانه لگ دارین ؟ مشکل چیه پینگ خیلی خوبه اما لگ افتضاحه