Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
دیشب واسه من ۲۰گیگ اومده بود که‌من دانلود نکردم اما وارد بازی شدم و چند دست زدم .باگ بازی هست امشب ۹.۳۰ شب سیزن ۶ قابل دانلود هست

دیشب واسه من ۲۰گیگ اومده بود که‌من دانلود نکردم اما وارد بازی شدم و چند دست زدم .باگ بازی هست امشب ۹.۳۰ شب سیزن ۶ قابل دانلود هست
فک کنم از سیزن قبله که یکی دو روز قبل از پایان فصل دیتای اپدیت فصل جدیدو واسه pre load میزارن
باگ نیست

واقعا زور داره من 20 گیگ دانلود کنم بیام داخل بازی ببینم برای مولتی 8 گیگ دیگه باید دانلود کنم . این یعن چی اخه :-&
خاک تو سر اکتیویژن 6 گیگم یه چیز دیگست

دوستان این فایل های دیتا پک بخوام از استور دانلود کنک چیو باید سرچ‌کنم؟
وارد بازی شدی بری رو قسمت مولتی یه بار کلیک کنی یه لیست میاد که جلوی بعضی ها تیک سبز خورده که یعنی دانلود شده از قبل . اما اونی که جلوش خالیه یا مربع خالی جلوشه روش کلیک کنی میره برای صفحه دانلود .

وارد بازی شدی بری رو قسمت مولتی یه بار کلیک کنی یه لیست میاد که جلوی بعضی ها تیک سبز خورده که یعنی دانلود شده از قبل . اما اونی که جلوش خالیه یا مربع خالی جلوشه روش کلیک کنی میره برای صفحه دانلود .
سی دی ریجن ۲ هست اکانتم امریکا برام نمیاره این لیست و اما یه اکانت ریجن ۲ساختم پریماری کردم اکی کردم.لعنت به اکتیویژن بااین قروفراش که دانلود درون بازی میزاره

• Like
Reactions: VENOMEM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or