Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
بزار یه چند مگ دانلود کنه قطع کن دوباره ادامه بزن اگه درست نشد یه چند بار پاک کن دوباره دانلود کنچرا حجم اپدیت برای Xbox اینقدر بالاست ؟!؟! 66 گیگ آخه
جوری که خوندم گویا فقط ایکس باکس اینطوریه، حجم رو پی سی بدون مدرن وارفیر 800 با وارفیر 1.8 اگه اشتباه نکنم. پی اس 4 ـم همین حدود.داداش واسه شما همچین شده دلیل نمیشه برای همه این طور باشه که . به عکس زیر توجه کن بیخودی که نمیگم
واسه من رو ps4 زده بود 92 گیگ یه بار پاک کردن دوباره دانلود زدم درست شدجوری که خوندم گویا فقط ایکس باکس اینطوریه، حجم رو پی سی بدون مدرن وارفیر 800 با وارفیر 1.8 اگه اشتباه نکنم. پی اس 4 ـم همین حدود.
کلا همینه هر وقت اپدیت میاد باید به اندازه حجم کلی بازی رو هارد فضا داشته باشیهمین امروز صبح آپدیت قبلی دانلودش تموم شد الان دوباره آپدیت داده ۱۱۰ گیگ فضای خالی می خواد برای نصب خدا می دونه چند گیگ هست ??
واقعا شورش رو درآوردن
جالبه من با همین فضای کنسول آپدیت قبلی که مربوط به فصل جدید بوده رو دانلود کردم و هیچی هم از صبح روی کنسول نریختم ولی نمی تونم این آپدیت رو بگیرم
اینا هر سیزن یه زری میزنن الکی میگن.برای ps4 حدود 1.3 گیگه.
برای ایکس باکس 66 گیگ اکتی گفته بخاطر پکیجینگ خاص مایکرو حجم اینجوری زیاد میشه واسه اپدیت ها.
سلام.سلام ميدونم جاش اينجا نيست بپرسم اما ميشه يكي بگه تاپيك وارزون پي اس فور كجاست؟ هر چي گشتم پيداش نكردم