Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
نه دیگه لازم نیستمن هنوز اپدیت قبلی بخش مولتی رو دانلود نکردم که دوباره این اپدیت داده .
معلوم نیست چه خبره . هی 20 20 گیگ هر هفته داره اپدیت میده .
من نت شبانه گوشی رو وصل می کنم به ps4 سرعت دانلود خیلی داغونه ولی همونو وصل می کنم pc با سرعت چند مگ دانلود دارم.
سوال: لازمه اونو دانلود کنم یا دیگه به درد نمی خوره ؟
سوال: جایی سراغ دارین این اپدیت ها رو به روز قرار بده هم بخش مولتی رو و هم وارزون رو ؟؟
178.22.122.100دوستان بازی من الان مدتیه تو لودینگ اول بازی گیر میکنه شاید به خاطر dns باشه
چه dns ی پیشنهاد میکنید واسه xbox
178.22.122.100
۱۸۵.۵۵.۲۲۵.۲۵
بعد هم انقدر بزن تا بیاد، Try again رو
درسته مدتی هست این مشکل هست ،از ماله من با اینترنت adsl به سختی رد میشه اما با ایرانسل راحت میره تو گیممن با دی ان اس هم هرچی میزنم نمیاد
یه بار با خیلی تاخیر اومد اونم شانسی بود
منم دارم ، بگمانم داره بلوپرینت اسلحه های این سیزن رو نشون میده یا همچین چیزی ؟!ی سری اسلحه داخل armor م اضاف شده که اصلا من اینا رو نداشتم و جالب اینه که داخل لود اوتم نمیتونتم انتخابشون کنم فقز داخل همون ارمور رویت میشه !!
کسی این مشکل براش پیش اومده؟
اگه ps4 داری که مدلشه ! بازیهای حجیم بدتر هم هست. مث این و رد دد و رینبو و ...واسه هر اپدیتی که اومد من مجبورشدم یه بازی را پاک کنم دیگه واسه من شخصا غیر قابل تحمل شده دیگه قید بازی را زدم. دیگه هیچ بازی را دلم نمیاد پاک کنم
نمیدونم واسه من باگ شده یا از همه اینطوره بازی حتی 10 گیگ هم اپدیت بده میگه 70 گیگ فضا خالی میخواد
اره .....برای منم اینجوریه ولی امتحان نکردم میتتونم باهاشون بازی کنم یا نه...........ی سری اسلحه داخل armor م اضاف شده که اصلا من اینا رو نداشتم و جالب اینه که داخل لود اوتم نمیتونتم انتخابشون کنم فقز داخل همون ارمور رویت میشه !!
کسی این مشکل براش پیش اومده؟