Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
من هنوز اپدیت قبلی بخش مولتی رو دانلود نکردم که دوباره این اپدیت داده .
معلوم نیست چه خبره . هی 20 20 گیگ هر هفته داره اپدیت میده .
من نت شبانه گوشی رو وصل می کنم به ps4 سرعت دانلود خیلی داغونه ولی همونو وصل می کنم pc با سرعت چند مگ دانلود دارم.

سوال: لازمه اونو دانلود کنم یا دیگه به درد نمی خوره ؟
سوال: جایی سراغ دارین این اپدیت ها رو به روز قرار بده هم بخش مولتی رو و هم وارزون رو ؟؟
نه دیگه لازم نیست
باید همین جدید رو دانلود کنی

• Like
Reactions: zerio
سلام دوستان با این آپدیت warzone از حالت beta در اومده یا هنوز همونه ؟

والا من فقط امیدم به اینه که از Beta خارج بشه بلکه ما ایرانیا هم بتونیم از صفحه لودینگش رد بشیم :|
با نت ایرانسل و رایتل و پارس آفلاین
با قند شکن و دی ان اس و کاهش پینگ و کاهش کوفت و زهر مار تست کردم آقا نمیشه از این لودینگ لعنتی رد نمیشه

بچه ها خبر خوش بدم بهتون بازی آپدیت داده 31 گیگ روی Xbox one واقعا نمی‌دونم چی بگم.!!! اگر بالای ۶۰ دلار غیر بازی خرج نکرده بودم برای بازی همین امشب پاک میکردم بازی رو شک نکنید :|:|وسط سیزن دقیقا عادت کردن این بی شرف ها :|اخر سیزن هم دوباره ۳۰ گیگ آپدیت میدم واقعا کسی نیست اعتراضی چیزی بکنه به اینا.؟؟

دفعه قبل که دیتا پک و یه آپدیت دادن من تازه مولتی رو شروع کرده بودم دیگه با بدبختی آپدیت کردم اما ایندفعه دیگه رفت ته لیست تا اگه حجم اضافه ای موند بزارم وگرنه که هیچی.

کسی changlog داره؟

ی سری اسلحه داخل armor م اضاف شده که اصلا من اینا رو نداشتم و جالب اینه که داخل لود اوتم نمیتونتم انتخابشون کنم فقز داخل همون ارمور رویت میشه !!
کسی این مشکل براش پیش اومده؟

واسه هر اپدیتی که اومد من مجبورشدم یه بازی را پاک کنم دیگه واسه من شخصا غیر قابل تحمل شده دیگه قید بازی را زدم. دیگه هیچ بازی را دلم نمیاد پاک کنم :D
نمیدونم واسه من باگ شده یا از همه اینطوره بازی حتی 10 گیگ هم اپدیت بده میگه 70 گیگ فضا خالی میخواد

ی سری اسلحه داخل armor م اضاف شده که اصلا من اینا رو نداشتم و جالب اینه که داخل لود اوتم نمیتونتم انتخابشون کنم فقز داخل همون ارمور رویت میشه !!
منم دارم ، بگمانم داره بلوپرینت اسلحه های این سیزن رو نشون میده یا همچین چیزی ؟!
واسه هر اپدیتی که اومد من مجبورشدم یه بازی را پاک کنم دیگه واسه من شخصا غیر قابل تحمل شده دیگه قید بازی را زدم. دیگه هیچ بازی را دلم نمیاد پاک کنم :D
نمیدونم واسه من باگ شده یا از همه اینطوره بازی حتی 10 گیگ هم اپدیت بده میگه 70 گیگ فضا خالی میخواد
اگه ps4 داری که مدلشه ! بازیهای حجیم بدتر هم هست. مث این و رد دد و رینبو و ...

• Like
Reactions: db07
اره .....برای منم اینجوریه ولی امتحان نکردم میتتونم باهاشون بازی کنم یا نه...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or