Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
پس چرا با همین نت بد میشه بقیه بازی های هم سبک رو بازی کرد؟تمام مشکلات ب خاطر نت خودمون هست هیچ کار هم نمیشه کرد
دیشب داشتم استریم teepee رو میدیدم اصلا این مشکلات را نداشت
چونکه اونا اینقدر شلوغ نیست سرورهاش؟پس چرا با همین نت بد میشه بقیه بازی های هم سبک رو بازی کرد؟
بعضی بازیا مثل بتلفیلد و.... سرورهای خیلی قدرتمندی برا مالتی بازی کردن دارن، به نظر من مهمترین مسعله تو مالتی سرور های بازی هستپس چرا با همین نت بد میشه بقیه بازی های هم سبک رو بازی کرد؟
کالاف کلا همیشه یا پنج به پنج بوده یا یه ذره بیشتر ، جدیدا دوتا مود گرندوار و وارزون اضافه شده که سر کانکشن و سرور هاش، زاییده در صورتی که مثلا بتلفیلد ۶۴ نفر پلیر توی مپی جلو همدیگه قرار میگیرن که کل مپهای فرانچایز کالاف رو جمع کنی وسعت و کانتنت ش اندازه دوتا مپ بتل نمیشه!چونکه اونا اینقدر شلوغ نیست سرورهاش؟
منم دنبال همین بودم.بعضی بازیا مثل بتلفیلد و.... سرورهای خیلی قدرتمندی برا مالتی بازی کردن دارن، به نظر من مهمترین مسعله تو مالتی سرور های بازی هست
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سلام چند بار بازی کردم نتونستم ارتباط بگیرم باهاشسلام دوستان. اینجا کسی CDL یا همان Call of Duty League بازی میکنه؟ بهنظرم تو برخی موارد خیلی از کور و هاردکور لذتبخشتره.
من میخوام دیتای بازی رو برای اکس باکس وان دانلود کنم کسی جایی رو میشناسه؟ تو سایت های فارسی نسخه پی اس ۴ هست و اکس باکس وان رو پیدا نکردم اگر جای مطمئنی میشناسید لطفا معرفی کنید
من هنوز اپدیت قبلی بخش مولتی رو دانلود نکردم که دوباره این اپدیت داده .بازی امروز آپدیت داده