Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
البته قبل از این داستان 100 گیگ همین مشکل با شدت کمتر توی Ground war بود که اونم اصلا نمیشد بازی کرد در کل خیلی دلخوش به درست شدنش نباشید
ولی اگه درست بشه خیلی خوب میشه :(

• Like
Reactions: UnlovelyWriter
راهی وجود نداره اپدیت جدید که میاد بشه از طریق کامپیوتر دانلود کرد؟
با psx که کار میکنی باید تمام اپدیتهارو دوباره دانلود کنی و نمیشه اپدید جدید رو تنها دانلود کرد

• Like
Reactions: db07
من از نت مخابرات استفاده میکنم و با وان ایکس عملا هیچ مشکلی با دانلود بازیها ندارم اما بحث آنلاین بازی کردن تو قسمت مولتی پلیر تو بدترین حالت سرعت و پینگ هم ۱۰-۱۲ کیل میگیرم خیلی اوقات هم اول میشم ولی از وقتی وار زون اومده هنوز نتونستم در جریان بازی دو نفر رو بکشم پشت سر حریف میرم بهش شلیک میکنم اون بر میگرده ومن میمیرم تمام از اول شروع میشه همه چی من تو گراند وار هم این مشکل رو داشتم و هیچوقت نتونستم اونم بازی کنم پس این مشکل فقط برای ما ایرانیان که برای یه سرگرمی ساده مثه بازی کردن هزارتا مشکل داریم
اول کلی زحمت بکش پول جمع کن برای کنسول
بعد میبینی بازیا گرونتر از کنسول در میان
بازی و تهیه می‌کنی میری دانلود می‌کنی میبینی برای هر بازی یروز لازم هست که دانلود بشه
حالا بیا اکانت بساز نمیشه
باید دی ان اس بزنی اونم ست می‌کنی بریم بازی کنیم ای وای پینگ چرا آنقدر بالاست ؟؟؟
این مشکلات همیشگی هستند. چون ما تو ایران زندگی میکنیم و خودمون انتخاب کردیم این شیوه زندگی کردن رو

شما اگر تو کشور جنگ زده عراق برید یه سرویس اینترنت بگیرید میفهمید وضعیت اینترنت ما از تمام دنیا مضخرف تر هست

راهی وجود نداره اپدیت جدید که میاد بشه از طریق کامپیوتر دانلود کرد؟
با psx که کار میکنی باید تمام اپدیتهارو دوباره دانلود کنی و نمیشه اپدید جدید رو تنها دانلود کرد
خیر متاسفانه راهی نداره
جالبه همه دنیا وقتی توی هر دست اول میشن خوشحال میشن ولی ما ایرانی ها اگر بتونیم وارد بازی بشیم و یک دست بازی کنیم خوشحال میشیم :))

• Like
Reactions: sayron14
دوستان میخواستم بازی cod warzone دانلود کنم برا ps4 ام قبلش میخواستم بدونم برای بازی کردنش نیاز به نسخه اصلی بازی هست یا نه؟ چون زدم برا دانلود یه فایل ۱۰ گیگ اورد و بعدش یه فایل تقریبا ۶۰ گیگی با همون ۱۰ گیگ اولی بازی اجرا میشه؟

دوستان میخواستم بازی cod warzone دانلود کنم برا ps4 ام قبلش میخواستم بدونم برای بازی کردنش نیاز به نسخه اصلی بازی هست یا نه؟ چون زدم برا دانلود یه فایل ۱۰ گیگ اورد و بعدش یه فایل تقریبا ۶۰ گیگی با همون ۱۰ گیگ اولی بازی اجرا میشه؟
خیر برای بخش بتل رویال نیاز به خرید بازی نیست و بازی رایگان هست برای همه و حجمش هم همین حدود 80 گیگ باید باشه و برای ما که بازی رو کامل خریداری کردیم حدود 160 گیگ هست

• Like
Reactions: Arios 22
بچه ها وضعیت نت خرابه
تنها راهش اینه که فقط ایرانی ها با هم بازی کنن
اگر آی دی همو داشته باشیم به راحتی و همیشه می تونیم بازی کنیم
از همین الان هرکی آنلاین می زنه آی دیشو بنویسه همه همو ادد کنیم
هم آی دی خودش هم هرکی که میشناسه اینجا بنویسه
زودتر بنویسین همتونو ادد کنم
یا علی
منتظرم

بچه ها وضعیت نت خرابه
تنها راهش اینه که فقط ایرانی ها با هم بازی کنن